Smutny przypadek nieudanego ojcostwa (ona jest czyjąś córką)...
Wrzucajmy chłopy tu pozytywne rzeczy :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

A może tatuś jest dumny z córeczki?Smutny przypadek nieudanego ojcostwa (ona jest czyjąś córką)...
Wrzucajmy chłopy tu pozytywne rzeczy :)

To teraz naucz młodego zapamiętywać szybko rejestracje, najlepiej jakieś mnemotechniki dla dzieci, że robi se piosenkę od pierwszych liter i liczb np. Przyda się.Wczoraj mojego syna jakiś skurwiel próbował zaprosić do samochodu. Kilkukrotnie pokazywał mu aby wsiadł do auta. Gdy syn przechodził przez przejście dla pieszych, i z uśmiechem na twarzy powiedział że nie wejdzie, to ta kurwa przyspieszyła, przeganiając go.
Kamera wisi przy samych pasach/skrzyżowaniu. Obrót kamery trwa 2 minuty i oczywiście tak trafiło że nic nie widać.
Piszę to tylko w formie przestrogi i przypomnienia. To są jednak dzieci i co jakiś czas warto przypomnieć im o czyhających zagrożeniach.
Uczuliłem go na tablice. Tylko on był bardzo przestraszony, kolor i markę zapamiętał, ale pytając się go czy te auto wyglądało bardziej jak Zafira, czy astra, to nie miał pojęcia. "Taki bardziej płaski " bądź mądry...To teraz naucz młodego zapamiętywać szybko rejestracje, najlepiej jakieś mnemotechniki dla dzieci, że robi se piosenkę od pierwszych liter i liczb np. Przyda się.
Płaski to klasyczna osobówka, żadna zafira czy inny miniwan. Czyli astra i inne sedany, może insignia. To naucz w takim razie teraz rodzajów brył nadwoziaUczuliłem go na tablice. Tylko on był bardzo przestraszony, kolor i markę zapamiętał, ale pytając się go czy te auto wyglądało bardziej jak Zafira, czy astra, to nie miał pojęcia. "Taki bardziej płaski " bądź mądry...

Weź ić ponapiedalac rekiny.Płaski to klasyczna osobówka, żadna zafira czy inny miniwan. Czyli astra i inne sedany, może insignia. To naucz w takim razie teraz rodzajów brył nadwozia![]()

Tylko mówię jak moje łepki mówią, jak twój ma inny słownik i nie możecie się dogadać to już trudno. No i powodzeniaWeź ić ponapiedalac rekiny.![]()

chyba do jeziora ten worekPytam się, czy ma worek na głowę![]()
To jest coś czego się najbardziej boję, patrząc co dzieci robią mam ochotę zamknąć moją córkę w wieży.Niestety, dzieci łakną akceptacji środowiska a to może zniweczyć nawet najlepsze wychowanie
Mam córkę 17 lat, także dwóch brzdąców 1,5 i 3,5 latNiestety, dzieci łakną akceptacji środowiska a to może zniweczyć nawet najlepsze wychowanie
Tylko że te małe też kiedyś będą miały 17 latMam córkę 17 lat, także dwóch brzdąców 1,5 i 3,5 lat
O ile 17 latka jest już na etapie w dupie wszystko mam i najmądrzejsza we wszystkim to te małe idzie fajnie "ulepić" : ) zawsze mnie ciekawiło kiedy to się wszystko odrywa, to na swoim przykładzie mogę powiedzieć i na tych maluchach, że dzieci zawsze chcą z tobą być i wszystko robić. Trzeba czasu w chuj poświęcić ale się opłaca: )
Wiadomo, że czasu nie zatrzymaszTylko że te małe też kiedyś będą miały 17 lat

Rower. Moja w poprzednią zimę uczyła się na trzykołowym ( gdzieś z ogłoszenia za 50zl) i ciężko ale udało się jej ogarnąć i pedały i kierownice równocześnie. Na 3 urodziny dostała rower i poszło zadziwiająco gładko z jazdą.Moja córka ma w niedzielę trzecie urodziny a my rodzice roku nie mamy prezentu. Jakieś tam opcje wybraliśmy, ale przy wszystkim jest obawa „pobawi się dwa dni i wyjebane”. Może ktoś z Was, z doświadczenia rzuci jakimś fajnym pomysłem.
Rower był naszym numerem 1, ale tak rozkminiamy czy nie kupić dopiero na wiosnę, żeby lepiej dobrać rozmiar. Zaraz będzie pizgawica i pewnie będzie stał nieużywanyRower. Moja w poprzednią zimę uczyła się na trzykołowym ( gdzieś z ogłoszenia za 50zl) i ciężko ale udało się jej ogarnąć i pedały i kierownice równocześnie. Na 3 urodziny dostała rower i poszło zadziwiająco gładko z jazdą.

To bierzcie sanki.Rower był naszym numerem 1, ale tak rozkminiamy czy nie kupić dopiero na wiosnę, żeby lepiej dobrać rozmiar. Zaraz będzie pizgawica i pewnie będzie stał nieużywany![]()
Napierdalasz muchomora?To bierzcie sanki.
A jak nie to amanitę albo psylocybinki

HulajnogaMoja córka ma w niedzielę trzecie urodziny a my rodzice roku nie mamy prezentu. Jakieś tam opcje wybraliśmy, ale przy wszystkim jest obawa „pobawi się dwa dni i wyjebane”. Może ktoś z Was, z doświadczenia rzuci jakimś fajnym pomysłem.
Wszystkich napierdalamNapierdalasz muchomora?![]()
Ma, zasrane dzieci wszystko teraz mają. Więc tak, odpada hulajnoga, rower, zabawkowa kuchnia, lalkiHulajnoga

A kuszę ma?Ma, zasrane dzieci wszystko teraz mają. Więc tak, odpada hulajnoga, rower, zabawkowa kuchnia, lalki![]()