Smutny przypadek nieudanego ojcostwa (ona jest czyjąś córką)...
Wrzucajmy chłopy tu pozytywne rzeczy :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A może tatuś jest dumny z córeczki?Smutny przypadek nieudanego ojcostwa (ona jest czyjąś córką)...
Wrzucajmy chłopy tu pozytywne rzeczy :)
To teraz naucz młodego zapamiętywać szybko rejestracje, najlepiej jakieś mnemotechniki dla dzieci, że robi se piosenkę od pierwszych liter i liczb np. Przyda się.Wczoraj mojego syna jakiś skurwiel próbował zaprosić do samochodu. Kilkukrotnie pokazywał mu aby wsiadł do auta. Gdy syn przechodził przez przejście dla pieszych, i z uśmiechem na twarzy powiedział że nie wejdzie, to ta kurwa przyspieszyła, przeganiając go.
Kamera wisi przy samych pasach/skrzyżowaniu. Obrót kamery trwa 2 minuty i oczywiście tak trafiło że nic nie widać.
Piszę to tylko w formie przestrogi i przypomnienia. To są jednak dzieci i co jakiś czas warto przypomnieć im o czyhających zagrożeniach.
Uczuliłem go na tablice. Tylko on był bardzo przestraszony, kolor i markę zapamiętał, ale pytając się go czy te auto wyglądało bardziej jak Zafira, czy astra, to nie miał pojęcia. "Taki bardziej płaski " bądź mądry...To teraz naucz młodego zapamiętywać szybko rejestracje, najlepiej jakieś mnemotechniki dla dzieci, że robi se piosenkę od pierwszych liter i liczb np. Przyda się.
Płaski to klasyczna osobówka, żadna zafira czy inny miniwan. Czyli astra i inne sedany, może insignia. To naucz w takim razie teraz rodzajów brył nadwoziaUczuliłem go na tablice. Tylko on był bardzo przestraszony, kolor i markę zapamiętał, ale pytając się go czy te auto wyglądało bardziej jak Zafira, czy astra, to nie miał pojęcia. "Taki bardziej płaski " bądź mądry...
Weź ić ponapiedalac rekiny.Płaski to klasyczna osobówka, żadna zafira czy inny miniwan. Czyli astra i inne sedany, może insignia. To naucz w takim razie teraz rodzajów brył nadwozia
Tylko mówię jak moje łepki mówią, jak twój ma inny słownik i nie możecie się dogadać to już trudno. No i powodzeniaWeź ić ponapiedalac rekiny.
chyba do jeziora ten worekPytam się, czy ma worek na głowę
To jest coś czego się najbardziej boję, patrząc co dzieci robią mam ochotę zamknąć moją córkę w wieży.Niestety, dzieci łakną akceptacji środowiska a to może zniweczyć nawet najlepsze wychowanie
Mam córkę 17 lat, także dwóch brzdąców 1,5 i 3,5 latNiestety, dzieci łakną akceptacji środowiska a to może zniweczyć nawet najlepsze wychowanie
Tylko że te małe też kiedyś będą miały 17 latMam córkę 17 lat, także dwóch brzdąców 1,5 i 3,5 lat
O ile 17 latka jest już na etapie w dupie wszystko mam i najmądrzejsza we wszystkim to te małe idzie fajnie "ulepić" : ) zawsze mnie ciekawiło kiedy to się wszystko odrywa, to na swoim przykładzie mogę powiedzieć i na tych maluchach, że dzieci zawsze chcą z tobą być i wszystko robić. Trzeba czasu w chuj poświęcić ale się opłaca: )
Wiadomo, że czasu nie zatrzymaszTylko że te małe też kiedyś będą miały 17 lat
Rower. Moja w poprzednią zimę uczyła się na trzykołowym ( gdzieś z ogłoszenia za 50zl) i ciężko ale udało się jej ogarnąć i pedały i kierownice równocześnie. Na 3 urodziny dostała rower i poszło zadziwiająco gładko z jazdą.Moja córka ma w niedzielę trzecie urodziny a my rodzice roku nie mamy prezentu. Jakieś tam opcje wybraliśmy, ale przy wszystkim jest obawa „pobawi się dwa dni i wyjebane”. Może ktoś z Was, z doświadczenia rzuci jakimś fajnym pomysłem.
Rower był naszym numerem 1, ale tak rozkminiamy czy nie kupić dopiero na wiosnę, żeby lepiej dobrać rozmiar. Zaraz będzie pizgawica i pewnie będzie stał nieużywanyRower. Moja w poprzednią zimę uczyła się na trzykołowym ( gdzieś z ogłoszenia za 50zl) i ciężko ale udało się jej ogarnąć i pedały i kierownice równocześnie. Na 3 urodziny dostała rower i poszło zadziwiająco gładko z jazdą.
To bierzcie sanki.Rower był naszym numerem 1, ale tak rozkminiamy czy nie kupić dopiero na wiosnę, żeby lepiej dobrać rozmiar. Zaraz będzie pizgawica i pewnie będzie stał nieużywany
Napierdalasz muchomora?To bierzcie sanki.
A jak nie to amanitę albo psylocybinki
HulajnogaMoja córka ma w niedzielę trzecie urodziny a my rodzice roku nie mamy prezentu. Jakieś tam opcje wybraliśmy, ale przy wszystkim jest obawa „pobawi się dwa dni i wyjebane”. Może ktoś z Was, z doświadczenia rzuci jakimś fajnym pomysłem.
Wszystkich napierdalamNapierdalasz muchomora?
Ma, zasrane dzieci wszystko teraz mają. Więc tak, odpada hulajnoga, rower, zabawkowa kuchnia, lalkiHulajnoga
A kuszę ma?Ma, zasrane dzieci wszystko teraz mają. Więc tak, odpada hulajnoga, rower, zabawkowa kuchnia, lalki