Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Co do dyskusji sprzed wielu postów, to trzeba bronic przed elektroniką (godziny przed tv/komputerem/telefonem) w czasie gwaltownego rozwoju mozgu, czyli przez pierwsze kilkanascie lat zycia na pewno
@respect
a lego? Ja mam dwa olbrzymie pojemniki lego duplo, w tym sporo torów, kilka pociagow, mostów itp? To zawsze mozna uzupelniac o kolejne zestawy i rozbudowywac mozliwosci zabawy.
Ma wszystko, mam troje rodzeństwa, co chwile coś jej kupują. Jak nie oni to brat mojej żony, rodzice itd. Już czasami nawet nie otwieramy tego tylko chowamy i oddajemy do domu samotnej matkiLEGO Duplo, playdoh...
Kup jej węgiel, żeby na zimę ciepło miała i chleb żeby miała co jeść.Rower był naszym numerem 1, ale tak rozkminiamy czy nie kupić dopiero na wiosnę, żeby lepiej dobrać rozmiar. Zaraz będzie pizgawica i pewnie będzie stał nieużywany
Kurła nie mam czasu sprawdzać tematów, nie każdy ma go tyle co ty żeby spamic na prawo i lewo tłuściochu....No i masz anszlus bana
mam wypalenie zawodowe i sam siebie oszukuję i ściemniam. Chyba mi witaminy D brakujeKurła nie mam czasu sprawdzać tematów, nie każdy ma go tyle co ty żeby spamic na prawo i lewo tłuściochu....
Sprawdź poziom teściamam wypalenie zawodowe i sam siebie oszukuję i ściemniam. Chyba mi witaminy D brakuje
Przecież nie ma żonySprawdź poziom teścia
Przecież nie ma żony
piatunio...Przecież nie ma żony
Chciałem syna zapisać do harcerstwa ale zobaczyłem, że zarówno lokalnie jak i ogólnie, instytucję tę przejęły kobiety. Sam powiedz jaka jest u Ciebie kadra?Jakie polecacie filmy około-harcerskie dla młodzieży?
- przygodowe
- dokumentalne
- akcji/sf/horror (ostatecznie)
w tematyce:
- obozowo-traperskie (może Biały Kieł, Zjawa)
- górskiej (np. Czekając na Joe)
- żeglarskiej (np. Biały Szkwał)
- przetrwaniowej (np 127 godzin, “Alive” (1993), Arctic (2018) )
- wyprawowo-badawczo-odkrywczej (np coś Shackletonie, może First Man, może Amundsen 2019)
Takie motywujące, pokazujące trudy ale i możliwości człowieka, tego co potrafimy osiągnąć jeśli chcemy lub jesteśmy zmuszeni?
Pytam bo córy zostały harcerkami () ale na ostatnim maratonie filmowym puszczali disneye, WTF! Chcę wyjsc z jakąś konstruktywną propozycją, bo takie badziewia to mogą se z dziadkami ogladac w kinie...
Myślę też że to może być też lista dla nas ojców, co tam z pociechami oglądać...
To zależy jaka grupa. W starszej chyba większość chłopcy, w młodszej większość dziewuch. kadra 50/50.Chciałem syna zapisać do harcerstwa ale zobaczyłem, że zarówno lokalnie jak i ogólnie, instytucję tę przejęły kobiety. Sam powiedz jaka jest u Ciebie kadra?
To wypacza sens i istotę harcerstwa, to jest jakaś pokręcona aberracja
Tutaj masz wszystko w jednym.Jakie polecacie filmy około-harcerskie dla młodzieży?
- przygodowe
- dokumentalne/historyczne
- akcji/sf/horror (ostatecznie)
w tematyce:
- obozowo-traperskie (może Biały Kieł, Zjawa)
- górskiej (np. Czekając na Joe)
- żeglarskiej (np. Biały Szkwał)
- przetrwaniowej (np 127 godzin, “Alive” (1993), Arctic (2018), Interstellar (2014))
- wyprawowo-badawczo-odkrywczej (np coś Shackletonie, może First Man, może Amundsen 2019. Kon-Tiki 2012)
- przywództwo
- bohaterstwo
Takie motywujące, pokazujące trudy ale i możliwości człowieka, tego co potrafimy osiągnąć jeśli chcemy lub jesteśmy zmuszeni?
Pytam bo córy zostały harcerkami () ale na ostatnim maratonie filmowym puszczali disneye, WTF! Chcę wyjsc z jakąś konstruktywną propozycją, bo takie badziewia to mogą se z dziadkami ogladac w kinie...
Myślę też że to może być też lista dla nas ojców, co tam z pociechami oglądać...
Tutaj masz wszystko w jednym.
Nic z tych rzeczy, ale jak nie znasz Best of the best to juz nie jestesmy kolegami.Są mniejszości etniczne, miłość lpg i przynajmniej jeden aktor jest trans?
Tutaj masz wszystko w jednym.
Aleks grejdi, portland, oregon. Wiem o tobie wszystkoNic z tych rzeczy, ale jak nie znasz Best of the best to juz nie jestesmy kolegami.
Aleks grejdi, portland, oregon. Wiem o tobie wszystko