Fame MMA gala youtuberów

Wygrany zgarnia wszystko, a przegrany zostaje z niczym.

Swoją drogą Boxdel tym ruchem może nieźle wykiwać Jóźwiaka, bo on i tak nie dostaje pensji za walkę skoro jest jednym z właścicieli.
Prezes mówił w wywiadzie że to co w walizce, to jest bonus, oprócz tego jest normalnie podstawa za walkę

Edit - już to napisałeś , nie doczytałem Panie Januszu złoty
:conorsalute:

Prezes mówił w wywiadzie że to co w walizce, to jest bonus, oprócz tego jest normalnie podstawa za walkę

A mówią że Polska to biedny kraj.

Ps- ciekawe czy Julki i Oskarki płaczą na tt teraz strasznie by wyrzucić Boxdela z Fejmu za k co w 2 słowie , jak jechali Muranów.

Turski też chyba tego nie przeżywa ale jeden fak prezesa wystarczył by pisać że ma brak taktu. :lol:

Pierdolona brudna kurwa myśli, że nie jest kurwą bo robi pokazy w necie. Facet dobrze pokazał czym jest, ale właśnie na takie szmaty trzeba uważać bo to jest ta królowa dramatu, ćpunka, toksyczna osoba. Najlepszy kukoldzik frajeri, który tam stawał w obronie :burnit::waldeklaugh:

Czy tylko mnie zaskakuje te podejście ludzi z zawodowego SW , że są zaszokowani że dymy robią liczby itp. Czy oni byli w szafach za czasów Tysona czy Conora, który niedawno został multimilionerem.

Aż mi przypomniałeś o takich kawałkach Słonia jak np.

Aż sobie poodświeżam..
Co do prawilniaków to ciężko się ogląda tych pseudogangsterów. Ciekaw jestem jaka by była ich narracja jakby im np. naliczali biznesy czy dojeżdżali rodziców? Paranoja.

Dokładnie, dla młodzieży fajnie się jarać czymś takim, gdy to już raczej nie te czasy i nie ma się z takim światem za wiele wspólnego, ale uważam że naprawdę powinno się rozgraniczyć rozrywkę jaką mają dawać takie organizacje, od jakiegoś rozkminiania, białek, żółtek, sześćdziesiątek frajerów i gitów. Przykładowo , gdy byłem mały marzyłem by być strażakiem, ratować życie , od Denisa dowiedziałem się że byłbym dojeżdżany :childcry:

Dokładnie, dla młodzieży fajnie się jarać czymś takim, gdy to już raczej nie te czasy i nie ma się z takim światem za wiele wspólnego, ale uważam że naprawdę powinno się rozgraniczyć rozrywkę jaką mają dawać takie organizacje, od jakiegoś rozkminiania, białek, żółtek, sześćdziesiątek frajerów i gitów. Przykładowo , gdy byłem mały marzyłem by być strażakiem, ratować życie , od Denisa dowiedziałem się że byłbym dojeżdżany :childcry:
Takich jak penis to się powinno usypiać dla dobra społeczeństwa.
Nie no powinno się ukrócić te wszystkie gangoklimaty bo te dzieciaki już dostatecznie mają poryte mózgi przez shitfony, portale społecznościowe, tiktokogówna to jeszcze potrzeba im wydrenować to co tam zostało do końca przez prawilne bzdury. W zasadzie wszystko jeszcze możemy zmienić, ale trzeba rozmawiać z tymi młodymi pokoleniami o wartościach, istotnych sprawach. No tak, tak tylko jak rozmawiać? Dzisiaj powoli zauważyłem, że ludzie mają problem z taką normalną klasyczną konwersacją bo praktycznie wszystko przeniosło się w neta.

Za takimi zachowaniami kryją się grube problemy psychiczne, duże pieniądze i popularność zabierają pokój wewnętrzny - taka cena sławy i bogactwa.
po prostu jeśli zarabiasz na kontrowersji to ciągle musisz podnosić poprzeczkę. Inaczej widzowie zaczną pisać: zmieniłeś się, sprzedałeś się, już nie jesteś taki jak inny.
Gimper mówił, że ma zablokowane takie słowa w komentarzach na YT, bo mu się nie chce tego czytać -ponad tysiąc zablokowanych słów :korwinlaugh:

Ale też Łaszczyk pokazał "poziom" polskich zawodników sportów walki: yy wiesz co ty na Policji byłeś, hej, ja tam na ulicy to tak się nie robi no nie...
Kiedy słuchanie Różala i Bińkowskiego wejdzie za mocno: wysłałbym ich do murzyńskiej dzielnicy Baltimore w nagrodę, chellenge wytrzymaj rok bez Policji :aletoniedomnietak: YT powinien nałożyć na tą konferencje ograniczenia wiekowe....

Pasut uratował tą konferencje. Zwłaszcza ten pocisk po tej chwalącej się onlyfansem :antonio:

Chociaż tak nie skreślałbym tego Łaszczyka: gdyby Ferari naprawdę trenował mocniej ale poziom tych freaków nie jest rewelacyjny więc sportowiec...

A Jóźwiakowi zabrakło trochę takiego luzu. Jak to leciało w Ojcu Chrzestnym: nie wolno nie nienawidzić swoich wrogów bo to zaburza twoją świadomość? Na spokojnie pare pocisków by przeszło np. żona Rozpary pracuje jako ratownik medyczny. Czy jeśli Adrian Polak z tym czeczeńskim kolegą Mameda zaatakowaliby ją zamiast jakiegoś noł nejma pracującego jako ratownik medyczny to czy też przymknęliby na to oko?
Jest coś takiego jak odpowiedzialność za rynek o której Kawulski, mówiący wprost, że zgłaszały się do nich mniejsze organizacje i tłumaczyli im zasady bezpieczeństwa bo wpadka jednej organizacji może być końcem MMA w Polsce...
No to zobaczymy czy skończy się prawilniactwo i grypserka na konfach.

pierdolenie. Ten temat rozpoczął Alfabet mafii TVNu przedstawiający jakiś bandytów jako kowbojów lat 90 spoko chłopaków, później Różal i Szpilka rozkręcili temat, WCA też dołożyło cegiełkę.
Puszka pandory została otwarta...
CHyba że dostali ostrzeżenie od YT i Twitcha....
BTW Mściwójewski mnie zablokował na twitterze jak napisałem:
ty gwałcicielu -cisza
nie dożyjesz gali -cisza
Pedał i Murzyn - AFROAMERYKANIN :korwinlaugh:

Last edited:
Kogo obchodzą freak fighty. Gdyby nie bulwarowy news o plaskaczu Dany, to Bodzio vs Paweł jest to obecnie 2 najbardziej komentowany news na rocksach.

@Vassago :cool:

Pewnie Szeli vs Wrzosek/Ferrari-Laszczyk byłby na 3-4 miejscu. :lol:

Labryga był na konfie F17. Chcę Szeligę i Denisa. Możliwe że będzie nowym zawodnikiem HLu.
Tak czułem że moze dostać etat, bo dawno w Polsce nie było tak popularnego zawodnika w SW bez pobocznej medialności.

Raz na rok to i Różal potrafi czasem coś powiedzieć sensownego ;)

Tylko to musi być na kamerach, bo z tego może być nawet 1 milion zł po czasie.

SW,skoki narciarskie czy piłka nożna też mogłaby być bez kamer, a jest z kamerami. Zastanówcie się czemu :lol:

Tylko FM przyjął już i tak zasadę że nie będzie dawać walk awanturnikom.

Gleba może już być ostatnim, który w taki sposób złapie sie do pociągu.

Zawodnicy Fame kilkadziesiąt lat później po bankructwie szykujący sie do powrotu :korwinlaugh:

Raz na rok to i Różal potrafi czasem coś powiedzieć sensownego ;)
Przypomnijmy sobie jego atak na Tymoteusza Światka. Może nie fizyczny ale tyle smrodu ten słowny atak narobił... Bym musiał poszukać jak on po całej awanturze nie chciał się przyznać do błędu ale to było boskie...

Back