Za takimi zachowaniami kryją się grube problemy psychiczne, duże pieniądze i popularność zabierają pokój wewnętrzny - taka cena sławy i bogactwa.
po prostu jeśli zarabiasz na kontrowersji to ciągle musisz podnosić poprzeczkę. Inaczej widzowie zaczną pisać: zmieniłeś się, sprzedałeś się, już nie jesteś taki jak inny.
Gimper mówił, że ma zablokowane takie słowa w komentarzach na YT, bo mu się nie chce tego czytać -ponad tysiąc zablokowanych słów
Ale też Łaszczyk pokazał "poziom" polskich zawodników sportów walki: yy wiesz co ty na Policji byłeś, hej, ja tam na ulicy to tak się nie robi no nie...
Kiedy słuchanie Różala i Bińkowskiego wejdzie za mocno: wysłałbym ich do murzyńskiej dzielnicy Baltimore w nagrodę, chellenge wytrzymaj rok bez Policji

YT powinien nałożyć na tą konferencje ograniczenia wiekowe....
Pasut uratował tą konferencje. Zwłaszcza ten pocisk po tej chwalącej się onlyfansem
Chociaż tak nie skreślałbym tego Łaszczyka: gdyby Ferari naprawdę trenował mocniej ale poziom tych freaków nie jest rewelacyjny więc sportowiec...
A Jóźwiakowi zabrakło trochę takiego luzu. Jak to leciało w Ojcu Chrzestnym: nie wolno nie nienawidzić swoich wrogów bo to zaburza twoją świadomość? Na spokojnie pare pocisków by przeszło np. żona Rozpary pracuje jako ratownik medyczny. Czy jeśli Adrian Polak z tym czeczeńskim kolegą Mameda zaatakowaliby ją zamiast jakiegoś noł nejma pracującego jako ratownik medyczny to czy też przymknęliby na to oko?
Jest coś takiego jak odpowiedzialność za rynek o której Kawulski, mówiący wprost, że zgłaszały się do nich mniejsze organizacje i tłumaczyli im zasady bezpieczeństwa bo wpadka jednej organizacji może być końcem MMA w Polsce...
No to zobaczymy czy skończy się prawilniactwo i grypserka na konfach.
pierdolenie. Ten temat rozpoczął Alfabet mafii TVNu przedstawiający jakiś bandytów jako kowbojów lat 90 spoko chłopaków, później Różal i Szpilka rozkręcili temat, WCA też dołożyło cegiełkę.
Puszka pandory została otwarta...
CHyba że dostali ostrzeżenie od YT i Twitcha....
BTW Mściwójewski mnie zablokował na twitterze jak napisałem:
ty gwałcicielu -cisza
nie dożyjesz gali -cisza
Pedał i Murzyn - AFROAMERYKANIN