Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Już 30 czerwca w Loszalnia
organizatorzy Wojtek z Warsaw Shore i Boxel (youtuber)
co o tym myslicie, czy klubwy mma powinny wspierac patogie youtuberow?
mysle, ze moze do tego dojscMam nadzieje że do tego nie dojdzie. Już wystarczy mi Popek i Strachu. Za dużo tej parodii MMA w Polsce.
zauwaz, ze najwieksze polskie kluby mma wspieraja patologie z youtubaNajgorsze jest to, ze jak dojdzie do tragedii, to nikt nie bedzie pisal, ze to byla patola i amatorzy z YouTube, ale ze "smierc na gali MMA"...
zauwaz, ze najwieksze polskie kluby mma wspieraja patologie z youtuba
np Arrachion Olsztyn czy Octopus LodzJakie?
Kto tam w Octopusie trenuje?np Arrachion Olsztyn czy Octopus Lodz
np Arrachion Olsztyn czy Octopus Lodz
RafonixaKto tam w Octopusie trenuje?
mam nadzieje ze jednorazowo pojawił się w Octopusie, troche wstyd dla klubu że taki typ u nich trenujegosc znany z bicia niepelnosprawnego, wyzywania matki itd
mam nadzieje ze jednorazowo pojawił się w Octopusie, troche wstyd dla klubu że taki typ u nich trenuje
dziwi mnie to w opór, nie ma przyzwolenia na to żeby np. konfidenci trenowali w klubach(patrz WCA), ale już jutuberów którzy napierdalają swoje laski na transmisjach czy obrażają przypadkowe osoby, spoko, zapraszamy.Pieniądze nie śmierdzą. Być może ktoś powinien puścić osobom decyzyjnym z klubu wybryki tego patusa z internetu a może dobrze o tym wiedzą, ale....pieniądze nie śmierdzą
mam nadzieje ze jednorazowo pojawił się w Octopusie, troche wstyd dla klubu że taki typ u nich trenuje
co o tym myslicie, czy klubwy mma powinny wspierac patogie youtuberow?
jak widac dla konfidentow nie ma miejsca w niektorych klubach, za to gosc co bije niepelnosprawnego jest mile widzianyszanujmy sie, mozna to porownac do 'walki' w piaskownicy o lopatke czy inne grabki
oczywiscie jesli to w ogole dojdzie do skutku
trenowac kazdy moze
jak widac dla konfidentow nie ma miejsca w niektorych klubach, za to gosc co bije niepelnosprawnego jest mile widziany
jak widac dla konfidentow nie ma miejsca w niektorych klubach, za to gosc co bije niepelnosprawnego jest mile widziany
O co chodzi z tym biciem niepełnosprawnych??