Tar-Ellendil
Vale Tudo Championship
W czasach gdzie wszystko można modyfikować, to transy muszą być czy to się komuś podoba czy nie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
W buildzie na INT = 1 zdarza się tak dość często
![]()
cyberpunk bez dupeczek z siusiaczkami to nie cyberpunk xDW czasach gdzie wszystko można modyfikować, to transy muszą być czy to się komuś podoba czy nie.
"była taka nietypowa sytuacja, że proboszcz miał jakąś kontuzję kolana i nie mógł chodzić. Ale zdjęcie poszło w internety..."a tak w ogóle to co do chuja?
Heheh kiedys ludzie sie tym nie przejmowali, bo to były nierealne rozkminy. Ten aspekt w realu wyprzedzil jednak rozwoj technologii...cyberpunk bez dupeczek z siusiaczkami to nie cyberpunk xD
Prawactwo powinno się trzymać z dala od tej gry ogólnie. Cyberpunk sam w sobie jest mocno lgbt friendly i na pewno będzie sporo dziwacznego seksuHeheh kiedys ludzie sie tym nie przejmowali, bo to były nierealne rozkminy. Ten aspekt w realu wyprzedzil jednak rozwoj technologii...
Ja tam bardzo chciałem żeby Ciri była czarna dla samego rozpierdolu w polskim internecie xD Ten serial będzie chujowy bo ma za mały budżet więc przynajmniej miałbym ubaw z prawactwa. Amerykański serial więc niech robią po swojemu tak jak im to pasuje. Wolny rynek co nie ? xD Netflix ma dość liczną czarną widownie i wiedzą, że serial z samymi białymi ich nie zainteresuje. Także to sie do pieniędzy tak na prawdę sprowadza. Strzelam, że biali też nie oglądają tak chętnie rzeczy w których są tylko czarni. A tak na prawdę to dla mnie to wszystko to są jakieś pierdoły wynikające z tego, że ludziom jest za dobrze i mają zdecydowanie zbyt dużo wolnego czasu i brak jakichkolwiek obowiązków. Nie podoba się to nie oglądaj rzeczy które uważasz za chłam bo wciskają jakieś ideologie. Zresztą z tego co się orientuje to wszelkie te produkcje gdzie właśnie za bardzo wciskają "lewacką" politykę gorzej się sprzedają. Ludzie wciąż wolą mniej poprawne polityczne rzeczy. Spokojnie. A Seriali i filmów gdzie biały człowiek ratuje świat jest od chuja jak chcesz tylko takie rzeczy oglądać.@dizel77
Pytanie na ile eksponowanie tych wątków jest podyktowane uniwersum, a na ile biezacym... ...terrorem na SM. Granica jest cienka :) Akurat w tej grze ciezko by bylo wybronic "chrzescijanski porzadek rzeczy", w przeciwienstwie np. do Wiedźmina i jego Netflixowej... ...interpretacji.
prawdziwy nasz wychowanek :)Ja tam bardzo chciałem żeby Ciri była czarna dla samego rozpierdolu w polskim internecie xD
No ba, podstawą tegoż że jest wolność słowa, więc obśmiewajmy czarnych "Słowian" :)Wolny rynek co nie ?
Jako kapitalista to rozumiem, ale czyzbys nie twierdzil ze czarni sa rasistami? ;)Netflix ma dość liczną czarną widownie i wiedzą, że serial z samymi białymi ich nie zainteresuje.
Wakanda mnie nie urzekla z innego powodu :) :) :) Zrobmy eksperyment myslowy: Rosjanie wykupują licencje i robia slowianska Wakande :) Ja to rozumiem - $$$, a raczej RUB. Ale beke przeciez cisnac mozna, a nawet nalezy :)Strzelam, że biali też nie oglądają tak chętnie rzeczy w których są tylko czarni.
pamietajmy ze to moze dotyczyc rzeczy ktore cenimy, a czy chcemy by rzeczy ktore cenimy gorzej sie sprzedawaly?za bardzo wciskają "lewacką" politykę gorzej się sprzedają
Naprawde uwazasz ze kino poludniowo amerykanskie, afrykanskie, arabskie, indyjskie albo i nawet chinskie taką kinematografie uprawia? Spojrzmy na liczby globalne a nie lokalne (w ktorych jestesmy zanurzeni i ktore nas wypełniają). A stety niestety Okcydent to ilosciowa mniejszosć.A Seriali i filmów gdzie biały człowiek ratuje świat jest od chuja jak chcesz tylko takie rzeczy oglądać.
W sensie codziennych wyborów moglbym sie zgodzic (ale inaczej bym to zdefiniowal) natomiast w sferze medialnej juz niekoniecznie.Ludzie wciąż wolą mniej poprawne polityczne rzeczy
Jesli famemma ma bana na ten watek, to demokratycznie ty powinienes miec na ten o wiedzminie, hehehehe :) #nooffence #heheszkiA co do Wiedźmina to śmieszy mnie trochę jak często ludzie o mocno prawicowych poglądach sie jarają, że Wiedźmin taki nasz swojski i polski. Kurwa Sapkowski to gość o mocno lewicowych poglądach. W powieści mamy bezpłodnego mutanta który jest w związku czarodziejką totalną feministką xD Zresztą wszystkie czarodziejki tam to bardzo potężne kobiety i feministki. Do tego dochodzi bardzo mocna krytyka rasizmu i konserwatyzmu. xD
Ja to bym po prostu chciał żeby powstał dobry serial o Wieśku.Ja tam bardzo chciałem żeby Ciri była czarna dla samego rozpierdolu w polskim internecie xD Ten serial będzie chujowy bo ma za mały budżet więc przynajmniej miałbym ubaw z prawactwa. Amerykański serial więc niech robią po swojemu tak jak im to pasuje. Wolny rynek co nie ? xD Netflix ma dość liczną czarną widownie i wiedzą, że serial z samymi białymi ich nie zainteresuje. Także to sie do pieniędzy tak na prawdę sprowadza. Strzelam, że biali też nie oglądają tak chętnie rzeczy w których są tylko czarni. A tak na prawdę to dla mnie to wszystko to są jakieś pierdoły wynikające z tego, że ludziom jest za dobrze i mają zdecydowanie zbyt dużo wolnego czasu i brak jakichkolwiek obowiązków. Nie podoba się to nie oglądaj rzeczy które uważasz za chłam bo wciskają jakieś ideologie. Zresztą z tego co się orientuje to wszelkie te produkcje gdzie właśnie za bardzo wciskają "lewacką" politykę gorzej się sprzedają. Ludzie wciąż wolą mniej poprawne polityczne rzeczy. Spokojnie. A Seriali i filmów gdzie biały człowiek ratuje świat jest od chuja jak chcesz tylko takie rzeczy oglądać.
A co do Wiedźmina to śmieszy mnie trochę jak często ludzie o mocno prawicowych poglądach sie jarają, że Wiedźmin taki nasz swojski i polski. Kurwa Sapkowski to gość o mocno lewicowych poglądach. W powieści mamy bezpłodnego mutanta który jest w związku czarodziejką totalną feministką xD Zresztą wszystkie czarodziejki tam to bardzo potężne kobiety i feministki. Do tego dochodzi bardzo mocna krytyka rasizmu i konserwatyzmu. xD
Przeczytałem Zapierdalająca dech gra.
mnie rozjebało keanu z holywood xdPrzeczytałem Zapierdalająca dech gra.
XDDDD
news o niczym, podziwiam inwencję autora.Jakies ploteczki ze Doskoooza Stachurskyego w cb2077
http://kultura.gazeta.pl/kultura/7,...zza-stachursky-ego-pojawi-sie-w-cyberpunk.amp