adamsik
Jungle Fight Middleweight
Niecały kwadrans pracy, raczej niewielka stawka dla każdego z Cohones.Minusem jest to ze płacisz pełną cenę za karte czyli obecnie jakies 190zl miesięcznie.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Niecały kwadrans pracy, raczej niewielka stawka dla każdego z Cohones.Minusem jest to ze płacisz pełną cenę za karte czyli obecnie jakies 190zl miesięcznie.

Jak pisałem kupę czasu temu żebyś szedł w kalistenike to mnie wysmiales...@Brawler098 @Wrestlerek @szplin
Bądźcie tak dobrzy i wstawcie jakiś przykładowy dzień z treningu na obecnym planie czy co tam działacie.
Stopniowo wyrzucam wszystkie cwiczenia typowo z "siłowni" i zastępuje je bardziej złożonymi. Szukam inspiracji do nowego planu treningowego![]()
w kalistenike

Elementy kalisteniki to miałem od dawna w treningu. Teraz chce zmienić całkiem plan raz ze ze względów zdrowotnych a dwa że po prostu lubię testować nowe rzeczy. Gdybym miał trenować całe życie na jakimś siłownianym splicie czy wyłącznie robić pompki i stać na rękach to wolałbym zostać w piwnicy i jeść czipsy.Jak pisałem kupę czasu temu żebyś szedł w kalistenike to mnie wysmiales...
i odstaw te soje bo rozpierdala Ci teścia i stąd się sypiesz.

Nie odzywaj się... Już jesteś tak upośledzony że prawej dłoni z telefonem nie możesz przyłożyć do tego samego ucha...

Przyłożę na luzie. Podrapać się po plecach nie podrapie, bo najszerszy dojebany, ale tego po kalistenice to możesz nie doświadczyć.Nie odzywaj się... Już jesteś tak upośledzony że prawej dłoni z telefonem nie możesz przyłożyć do tego samego ucha...![]()

Miałem pisać że przecież się nawet nie podciagniesz .. ale zapomniałem o wadze i wzrościePrzyłożę na luzie. Podrapać się po plecach nie podrapie, bo najszerszy dojebany, ale tego po kalistenice to możesz nie doświadczyć.
![]()

U mnie żadnego planu nie ma. W niedzielę była zajebista pogoda, więc zrobiłem trening na dworze. Robiłem 10 serii takiego obwodu, z przerwą na łyka herbaty między seriami, wszystko po 5 powtórzeń:@Brawler098 @Wrestlerek @szplin
Bądźcie tak dobrzy i wstawcie jakiś przykładowy dzień z treningu na obecnym planie czy co tam działacie.
Stopniowo wyrzucam wszystkie cwiczenia typowo z "siłowni" i zastępuje je bardziej złożonymi. Szukam inspiracji do nowego planu treningowego![]()
95 na zegarze i za jedną rękę się podciągam luzemMiałem pisać że przecież się nawet nie podciagniesz .. ale zapomniałem o wadze i wzroście
![]()

Powiedz to gimnastykom95 na zegarze i za jedną rękę się podciągam luzem
Już pominę ile razy w tym filmiku co był wrzucany się multisprawny zawodnik mma gamer podciągnął
Sama kalistenika nie da Ci ani masy, ani dużej siły.

Ile?Już pominę ile razy w tym filmiku co był wrzucany się multisprawny zawodnik mma gamer podciągnął![]()

Chuj wielkiIle?![]()

Jak 2 butelkiChuj wielki![]()

Jak nie wariacieeeSama kalistenika nie da Ci ani masy, ani dużej siły.

Byku...Jak nie wariacieee
Sam zrobiłem mięsa z 68kg na 85+ samą kalinestyką w rok/dwa to ludzie się pruli że na towarze jechałem jak zaczynałem przygodę z treningami siłowymi. Większych kozaków znam co od szczypiora też dochodzili spokojnie do 90+.
Siła sroga idzie jak dobrze i kompleksowo robisz trening.

Co znaczy za jedną ręke? W sensie że trzymasz za nadgarstek, tak ? To jest dopiero podciąganie z asystą mistrzu, połowa drogi do podciągania z jednej ręki95 na zegarze i za jedną rękę się podciągam luzem
Już pominę ile razy w tym filmiku co był wrzucany się multisprawny zawodnik mma gamer podciągnął
Sama kalistenika nie da Ci ani masy, ani dużej siły.

Trwać będzie po wsze czasy... zwolennikom jednego nie przetłumaczysz drugiego i tyleWojna siłownia vs funkcjonalny nadal trwa![]()
Judaszu ...Tylko go skasuj odpowiednio...jego stać![]()

A wystarczy czerpać z obuTrwać będzie po wsze czasy... zwolennikom jednego nie przetłumaczysz drugiego i tyle
Ogólnie planki, drążki robie w sumie w obecnym planie, młot z oponą, rzuty slam ballem, sanki itdJak zaczynasz @alww to musisz zaczynać od poziomu podłogi. Zbudować silny core , wszelkie planki i pozycje gimnastyczne w leżeniu. To podstawa, bez której nie będziesz robił dobrze ani mostków ani stania na rękach i innych bardziej skomplikowanych tematów. Na klatę podstawa : pompki, różne rodzaje z różnym ustawieniem grawitacyjnym, drążek : kolejna podstawa na nim zbudujesz silny , dobrze pocięty brzuch, silne ramiona,barki i grzbiet. To jest serio długi temat. Na początek wpisz sobie na YouTube: Zakrzew - kalistenika dla każdego, dość zgrabnie wytłumaczone
2 girls 1 cup?Szukałem jakiś inspiracji z kettlem bądź wlasnie z własnym ciałem.

2 girls 1 horse2 girls 1 cup?
![]()

Do niego można zajrzeć na kanał bo sporo ma tych ketloskich rzeczyOgólnie planki, drążki robie w sumie w obecnym planie, młot z oponą, rzuty slam ballem, sanki itd
Jeszcze niedawno dipy z obciążeniem
Pompki, dipy jak na razie odpadają ze wzgledu na bark.
Szukałem jakiś inspiracji z kettlem bądź wlasnie z własnym ciałem.
Szukałem jakiś inspiracji z kettlem bądź wlasnie z własnym ciałem.