Brawler098
Legacy FC Lightweight
Czyli jednak prawda, lovebombing pod prysznicem z innymi chłopami z siłowni jest grany, absolutne sodomictwo i zgorszenieNie pamiętam kiedy sam sobie plecy umyłem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czyli jednak prawda, lovebombing pod prysznicem z innymi chłopami z siłowni jest grany, absolutne sodomictwo i zgorszenieNie pamiętam kiedy sam sobie plecy umyłem.
Nie no bez szydery po prostu środek pleców to się myje sam jak szampon z głowy spłukuje.Czyli jednak prawda, lovebombing pod prysznicem z innymi chłopami z siłowni jest grany, absolutne sodomictwo i zgorszenie
Albo jak się człowiek wyczochra plecami o kafleNie no bez szydery po prostu środek pleców to się myje sam jak szampon z głowy spłukuje.
Na publicznej siłowni xDAlbo jak się człowiek wyczochra plecami o kafle
Gdzie tam,Na publicznej siłowni xD
W pakiecie z mocznikiem i nasieniem
otóż odpowiedź na te wszystkie pytania brzmi cypionateMam takie normickie pytanie, takze nie bijcie, @Siwy25_1 i reszta koksów
Jak nie czuje jakoś bardzo zakwasów w mięśniach po treningu to znaczy że trening do dupy był?
I jak czuje ze brakuje mi energii na treningu i takiego "powera" to znaczy że mam z parę dni przerwy od treningów zrobić by się porządniej zregenerować?
Grubyotóż odpowiedź na te wszystkie pytania brzmi cypionate
otóż odpowiedź na te wszystkie pytania brzmi cypionate
Gruby
otóż odpowiedź na te wszystkie pytania brzmi cypionate
A może spróbuj siłowego zamiast tego aerobikuJak nie czuje jakoś bardzo zakwasów w mięśniach po treningu to znaczy że trening do dupy był?
Nie no to że nie ma zakwasów to wcale nie oznacza że trening do dupy, jak ktoś łączy siłownię z treningami to nawet mocne zakwasy nie wskazane bo na drugi dzień na treningu będzie słabo, dlatego też większość atletów robi siłe na małej względnie liczbie powtórzeńMam takie normickie pytanie, takze nie bijcie, @Siwy25_1 i reszta koksów
Jak nie czuje jakoś bardzo zakwasów w mięśniach po treningu to znaczy że trening do dupy był?
I jak czuje ze brakuje mi energii na treningu i takiego "powera" to znaczy że mam z parę dni przerwy od treningów zrobić by się porządniej zregenerować?
Cypionate?
Cypionate?
trening do dupy był
Niestety poniżej 90kg także nawet jakby był, Mario byłby zawiedziony
To się nazywa inaczej : "jestem spięty jak agrafka i moje mięśnie uciskają mi nerwy" odstawić żelastwo i dbać o.mobilnosc kręgosłupa na każdym odcinkuPany ostatnio zaczęła mnie boleć trochę klata :) zrobiłem usg i z mięśniem wszystko ok.
Doktor stwierdził, że może to być costochondritis czyli zapalenie chrząstek żebrowych. Miał ktoś z tym doczynienia? Jakieś ćwiczenia? Zrobiłem miesiąc przerwy od siłowni ale już mnie nosi żeby coś porobić.
Co to znaczy "boleć trochę klata"?Pany ostatnio zaczęła mnie boleć trochę klata :) zrobiłem usg i z mięśniem wszystko ok.
Doktor stwierdził, że może to być costochondritis czyli zapalenie chrząstek żebrowych. Miał ktoś z tym doczynienia? Jakieś ćwiczenia? Zrobiłem miesiąc przerwy od siłowni ale już mnie nosi żeby coś porobić.
Aj Ty kruszynkoView attachment 116249
Waga skromniutko: 63kg
Żadnej liczonej diety, żadnego cardio
Tren, nandrolon, oxa
Tak właśnie wygląda większość sterydowcow na siłowniachView attachment 116249
Waga skromniutko: 63kg
Żadnej liczonej diety, żadnego cardio
Tren, nandrolon, oxa
Tak właśnie wygląda większość sterydowcow na siłowniach