Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
View attachment 116256
Waga 110 na co dzień
Zero gimnastyki, kalisteniki, wolnych ciężarów, same maszyny i linki, zero cardio,(po 3 piętrach zadyszka) dieta dopięta na ostatni guzik
View attachment 116256
Waga 110 na co dzień
Zero gimnastyki, kalisteniki, wolnych ciężarów, same maszyny i linki, zero cardio,(po 3 piętrach zadyszka) dieta dopięta na ostatni guzik
Dziwisz się? Sam byś się skusił naAle chłopisko, szykujdupę... tzn się szukuj, rydwan z rawskiej wyruszył aby odebrać Cię osobiście.
View attachment 116249
Waga skromniutko: 63kg
Żadnej liczonej diety, żadnego cardio
Tren, nandrolon, oxa
Gdyby ktoś coś....Nie za bardzo wiedziałem gdzie spytać, zatem atakuje tutaj
Czy któryś dżentelmen z szanownego grona ekspertów wszechstylowej walki wręcz, ma możliwości by „załatwić” kartę multisport, albo zna takowe miejsce, które nie będzie internetowym scamem?
Mojego multisporta zbanowano - miałem założonego „na lewo”, jako pracownik SWPS, którym de facto nie byłem ^^
Zlikwidowano tak ponad 1000 kart. Nie wiem co to komu przeszkadzało, skoro były opłacane…
Jebany prywaciarzGdyby ktoś coś....
Bo u mnie w firmie szef nie chce nam kupić
A w dużej firmie robisz?Gdyby ktoś coś....
Bo u mnie w firmie szef nie chce nam kupić
JDGA w dużej firmie robisz?
Bo ogólnie to różnica między ceną netto a brutto, wynosi 13-15 plnów… także nawet przy 20 chętnych na karty, jego koszty są śmieszne
A to wiadomo.
kupon do biedronki mi dał. A że byla promocja bakallino 2+1 to wziąłem 3 kg nerkowców za niecałą stówęJebany prywaciarz
A chociaż 100 zł kupon do marche dostajesz?
A nie,to ludzki pan.kupon do biedronki mi dał. A że byla promocja bakallino 2+1 to wziąłem 3 kg nerkowców za niecałą stówę
Jak w jednym miejscu zebrać grupę dużych chłopisk homoseksualnychMistrzostwa świata w machaniu czajnikiem, czego to ludzie nie wymyśla
Pudzian zza zasłonki zerkaJak w jednym miejscu zebrać grupę dużych chłopisk homoseksualnych
Pokaż jakim jesteś niepedałem i zrób chociaż 1/10 z tegoJak w jednym miejscu zebrać grupę dużych chłopisk homoseksualnych
No ale po co?Pokaż jakim jesteś niepedałem i zrób chociaż 1/10 z tego
Wiadomo, lepiej kulturystycznie pomachać - większa szansa na Białą RawskąNo ale po co?
A po co pompować mięśnie na maszynkach przed lustrem i pozować przed sędziami w stringach, co jest bardziej pedalskie?No ale po co?
Krosfit.A po co pompować mięśnie na maszynkach przed lustrem i pozować przed sędziami w stringach, co jest bardziej pedalskie?
View attachment 116241waga skromniutko, 121kg
Żadnej liczonej diety, żadnego cardio
Drążki,liny, poręcze,ciężkie figury gimnastyczne. Kalistenika progresywna
@Wrestlerek
Czas odpowiedzieć na standardy tego forum, uwaga, uwaga..... werble......ByczQ gdzie się ta krata podziała?
[BLOG ]aNty-kulturystyka - dziennik
Witam wszystkich, Długo by pisać o sobie, o podejściu do treningu i diety (ewoluowało skutecznie wraz z upływającym czasem). Najpierw był zachwyt kulturystyką, rozmiar, rwww.sfd.pl