Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
View attachment 116256
Waga 110 na co dzień
Zero gimnastyki, kalisteniki, wolnych ciężarów, same maszyny i linki, zero cardio,(po 3 piętrach zadyszka) dieta dopięta na ostatni guzik
View attachment 116256
Waga 110 na co dzień
Zero gimnastyki, kalisteniki, wolnych ciężarów, same maszyny i linki, zero cardio,(po 3 piętrach zadyszka) dieta dopięta na ostatni guzik
Dziwisz się? Sam byś się skusił naAle chłopisko, szykujdupę... tzn się szukuj, rydwan z rawskiej wyruszył aby odebrać Cię osobiście.
View attachment 116249
Waga skromniutko: 63kg
Żadnej liczonej diety, żadnego cardio
Tren, nandrolon, oxa
Gdyby ktoś coś....Nie za bardzo wiedziałem gdzie spytać, zatem atakuje tutaj
Czy któryś dżentelmen z szanownego grona ekspertów wszechstylowej walki wręcz, ma możliwości by „załatwić” kartę multisport, albo zna takowe miejsce, które nie będzie internetowym scamem?
Mojego multisporta zbanowano - miałem założonego „na lewo”, jako pracownik SWPS, którym de facto nie byłem ^^
Zlikwidowano tak ponad 1000 kart. Nie wiem co to komu przeszkadzało, skoro były opłacane…
Jebany prywaciarzGdyby ktoś coś....
Bo u mnie w firmie szef nie chce nam kupić

A w dużej firmie robisz?Gdyby ktoś coś....

JDGA w dużej firmie robisz?
Bo ogólnie to różnica między ceną netto a brutto, wynosi 13-15 plnów… także nawet przy 20 chętnych na karty, jego koszty są śmieszne![]()
A to wiadomo.
kupon do biedronki mi dał. A że byla promocja bakallino 2+1 to wziąłem 3 kg nerkowców za niecałą stówęJebany prywaciarz
A chociaż 100 zł kupon do marche dostajesz?
A nie,to ludzki pan.kupon do biedronki mi dał. A że byla promocja bakallino 2+1 to wziąłem 3 kg nerkowców za niecałą stówę

Jak w jednym miejscu zebrać grupę dużych chłopisk homoseksualnychMistrzostwa świata w machaniu czajnikiem, czego to ludzie nie wymyśla
![]()

Pudzian zza zasłonki zerkaJak w jednym miejscu zebrać grupę dużych chłopisk homoseksualnych
![]()

Pokaż jakim jesteś niepedałem i zrób chociaż 1/10 z tegoJak w jednym miejscu zebrać grupę dużych chłopisk homoseksualnych
![]()

No ale po co?Pokaż jakim jesteś niepedałem i zrób chociaż 1/10 z tego![]()

Wiadomo, lepiej kulturystycznie pomachać - większa szansa na Białą RawskąNo ale po co?
![]()

A po co pompować mięśnie na maszynkach przed lustrem i pozować przed sędziami w stringach, co jest bardziej pedalskie?No ale po co?
![]()

Krosfit.A po co pompować mięśnie na maszynkach przed lustrem i pozować przed sędziami w stringach, co jest bardziej pedalskie?![]()

View attachment 116241waga skromniutko, 121kg
Żadnej liczonej diety, żadnego cardio
Drążki,liny, poręcze,ciężkie figury gimnastyczne. Kalistenika progresywna
@Wrestlerek
Czas odpowiedzieć na standardy tego forum, uwaga, uwaga..... werble......ByczQ gdzie się ta krata podziała?
![]()
[BLOG ]aNty-kulturystyka - dziennik
Witam wszystkich, Długo by pisać o sobie, o podejściu do treningu i diety (ewoluowało skutecznie wraz z upływającym czasem). Najpierw był zachwyt kulturystyką, rozmiar, rwww.sfd.pl
Gdyby ktoś coś....
Jeszcze za czasów pobytu na tęczowych Jeżycach to miałem ogarnięty multi plus (ten bez limitu) ze stowarzyszenia indywidualnych inwestorów.Nie za bardzo wiedziałem gdzie spytać, zatem atakuje tutaj
Czy któryś dżentelmen z szanownego grona ekspertów wszechstylowej walki wręcz, ma możliwości by „załatwić” kartę multisport, albo zna takowe miejsce, które nie będzie internetowym scamem?
Mojego multisporta zbanowano - miałem założonego „na lewo”, jako pracownik SWPS, którym de facto nie byłem ^^
Zlikwidowano tak ponad 1000 kart. Nie wiem co to komu przeszkadzało, skoro były opłacane…