Jeff
UFC Featherweight
Jak słyszę :"Masło!!!" Czy "Dynamit", to momentalnie człowiekowi się nie chce trenować.Niestety na moją siłkę chodzi mnóstwo "młodzieży" i na tych wk dzików rynce opadają.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak słyszę :"Masło!!!" Czy "Dynamit", to momentalnie człowiekowi się nie chce trenować.Niestety na moją siłkę chodzi mnóstwo "młodzieży" i na tych wk dzików rynce opadają.
![]()
Dobrze, że od lat treningi głównie w domuJak słyszę :"Masło!!!" Czy "Dynamit", to momentalnie człowiekowi się nie chce trenować.

Dobrze ze nie kojarzęJak słyszę :"Masło!!!" Czy "Dynamit", to momentalnie człowiekowi się nie chce trenować.
Nigdy nie czaiłem tego memaPodstawą jest kawa piernikowa![]()

Także nie będę patrzył na drących ryja ziomeczków co wyciskają tyle co ja 
Podstawą jest picie dzika zamiast wody na treningu. Chuj, że tona kofeiny z tego energetyka się zmetabolizuje dopiero po treningu i generalnie wypicie tego gówno da, ale ważne że można się polansować w klapkach na siłowni.Podstawą jest kawa piernikowa![]()

Wracaj szybko do zdrowia i lecisz z treningamiNigdy nie czaiłem tego mema
Ja na razie przerwa od treningów długa bo chorobaTakże nie będę patrzył na drących ryja ziomeczków co wyciskają tyle co ja
![]()

Dobrze, że napisałeś o tym piciu energetyków. Pytałem kilka razy chłopaków w wieku 20 - 25 lat, czemu piją energetyki w czasie treningu, a w szatni lecą miarki przedtreningowki, odpowiedź jaką usłyszałem: "Bez tego nie jestem w stanie zrobić treningu". Osobiście wolę wypić kawę na godzinę czy półtorej, przed treningiem i jest gitara.Podstawą jest picie dzika zamiast wody na treningu. Chuj, że tona kofeiny z tego energetyka się zmetabolizuje dopiero po treningu i generalnie wypicie tego gówno da, ale ważne że można się polansować w klapkach na siłowni.
![]()
400 zł na miesiąc, brzmi jak fabryka formy na Arenie w Poznaniu.Nawet nie wiem o jakim planktonie mówicie. Tam gdzie trenuje nigdy nie trafią. Nie stać biedaków, żaden rodzic im nie da 400 co miesiąc , dlatego od lat trenuje stara ekipa + jak się pojawiają nowi to nie tacy co patrzą na portfel. Nie ukrywam jest to komfortowe
Wrocław400 zł na miesiąc, brzmi jak fabryka formy na Arenie w Poznaniu.
To akurat sam zauważam, nie jestem jakimś koksikiem jak wy co nie wiadomo ile bierze, czy wygląda, ale na miłość Pańską, w klapkach na treningPodstawą jest picie dzika zamiast wody na treningu. Chuj, że tona kofeiny z tego energetyka się zmetabolizuje dopiero po treningu i generalnie wypicie tego gówno da, ale ważne że można się polansować w klapkach na siłowni.
![]()

Chciałem olać na początku, ale baba mi powiedziała, że mogę dostać zapalenia mięśnia sercowego to mózg wysłał mejla do gówna że spotkanie jest wiadomo w jakim miejscuWracaj szybko do zdrowia i lecisz z treningami![]()

Zajechało Pawełkiem tym drugim zdaniemNawet nie wiem o jakim planktonie mówicie. Tam gdzie trenuje nigdy nie trafią. Nie stać biedaków, żaden rodzic im nie da 400 co miesiąc , dlatego od lat trenuje stara ekipa + jak się pojawiają nowi to nie tacy co patrzą na portfel. Nie ukrywam jest to komfortowe

Jedynie co kojarzę z Wrocławia, jeśli chodzi o siłownię dla zawodników to puma center.Wrocław
Siłownia gdzie uczęszczają zawodnicy z krwi i kości a nie jakieś wk dziki cipki
Ma to sens. Kofeinę zalewać kofeiną, żeby wycisnąć połowę wagi ciała.Dobrze, że napisałeś o tym piciu energetyków. Pytałem kilka razy chłopaków w wieku 20 - 25 lat, czemu piją energetyki w czasie treningu, a w szatni lecą miarki przedtreningowki, odpowiedź jaką usłyszałem: "Bez tego nie jestem w stanie zrobić treningu". Osobiście wolę wypić kawę na godzinę czy półtorej, przed treningiem i jest gitara.

Wystarczy glam metal na słuchawkachDobrze, że napisałeś o tym piciu energetyków. Pytałem kilka razy chłopaków w wieku 20 - 25 lat, czemu piją energetyki w czasie treningu, a w szatni lecą miarki przedtreningowki, odpowiedź jaką usłyszałem: "Bez tego nie jestem w stanie zrobić treningu". Osobiście wolę wypić kawę na godzinę czy półtorej, przed treningiem i jest gitara.

U mnie leci najczęściej: Pantera, Motorhead, Slayer, Judas Priest, Cannibal Corpse lub Madball/TerrorWystarczy glam metal na słuchawkach
![]()

Wystarczy glam metal na słuchawkach
![]()

Nie no są 4 mocne lokalizacje, ale to tyle a te sieciowki wszystkie to jest dramat strasznyJedynie co kojarzę z Wrocławia, jeśli chodzi o siłownię dla zawodników to puma center.
Lub pogańskie darcie mordy i tańce hakaWystarczy glam metal na słuchawkach

Uwazaj!Tylko pedały i inne błękitne ostrygi słuchają szarpidrutów. Normalny człowiek podczas treningu słucha Chopina

wariacje goldbergowskie wjeżdżają jak złe, czujesz sie wtedy ubermenschemTylko pedały i inne błękitne ostrygi słuchają szarpidrutów. Normalny człowiek podczas treningu słucha Chopina

Niestety nie mogę się zgodzić byczku. Każda muzyka ma swoje miejsce i cel w życiu białego człowiekaTylko pedały i inne błękitne ostrygi słuchają szarpidrutów. Normalny człowiek podczas treningu słucha Chopina
Tylko pedały i inne błękitne ostrygi słuchają szarpidrutów. Normalny człowiek podczas treningu słucha Chopina
nie ma bardziej chujowego dźwięku we wszechświecie jak dźwięk przesterowanej gitaryNiestety nie mogę się zgodzić byczku. Każda muzyka ma swoje miejsce i cel w życiu białego człowieka
Czajkowski i Chopin pobudzają umysł do nauki i chłonięcia lektury a Motley crue i Wasp napędzają mięśnie do dźwigania żelastwa
Polecam obejrzeć jak trenuje. 90 procent kalistenika, 10 procent sprzęt najczęściej ketle i wracamy do punktu wyjścia:)Post sowiecki zapaśnik Kim Shashok , 57 lat z zdjęcia. Daj Bóg mieć taką formę na starość.
Jay 51 lat. Trenuje jakieś pedalskie hantle i linki. Na co to komu?
![]()
Cables contrakszyn ejakulatszyn masturbejszyn trejning okej gajs??
Pokażę Ci jak trenuje mężczyzna