panpan
KSW Middleweight
słuchaj,
pręga wołowa, szyjki indycze, pałki z kurczaka (opcjonalnie mogą być inne mięsa, ogranicza Cię tylko wyobraźnia) do wody, gotujesz bulion.
Jak ściągniesz szum (białą pianę) i mięso się ugotuje dorzucasz marchew, seler, pietruszkę, por, możesz jeszcze dodać białą rzodkiew i seler naciowy, główkę cebuli
jak się ugotuje bulion z warzywami, bierzesz miskę i zalewasz wrzątkiem makaron ryżowy
ładujesz makaron do miski, zalewasz bulionem i dodajesz : grzyby shih-take, sezam czarny, sezam biały, świeże liście kolendry, świeże liście pietruszki, świeży szczypior, jajko ugotowane na twardo, może być opcjonalnie pasta z tamaryndowca, ścierasz skórkę z cytryny/limonki, drobno gniecione nerkowce/od biedy fistaszki, papryczkę chilli, kiełki fasoli mung, pomidorki koktajlowe krojone na pół, pieprz, sól, czosnek niedźwiedzi
i smacznego :-)
Cudo.
Zdjęcie stare, ale jare. Bulion na kościach i mięsie wołowym+włoszczyzna, makaron, rolowany boczek, jajka i tabasco. Jak niewiele potrzeba żeby było wszystko