Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mi to imponowało kiedy żyłem w świadomości, że takie metody zrobią ze mnie kozaka. Tylko w takim układzie mogłem przymknąć na to oko. Trenerzy trenerami, ale "starsi koledzy", którzy pogardzali nowymi to jakiś plankton. Normalny człowiek chce się samemu dla siebie czegoś nauczyć i co go obchodzi że ktoś nowy wymięka na rozgrzewce.Wiem o czym mówisz, wtedy mi to imponowało, teraz to dla mnie zwykły debilizm
Mordeczko żyjeszJak tam wielkie chłopiska ?

siemano wariacie :) co u ciebie? jakby co to jestem wielkie chlopisko aka marcin.Jak tam wielkie chłopiska ?
Dobrze wszystko, żyje powoli za to bez wygód. Pracuje, próbuje się coś ruszać, co jakis czas leczę różne kontuzjesiemano wariacie :) co u ciebie? jakby co to jestem wielkie chlopisko aka marcin.
a Ty jak tam?Pejsy ściąłeś?Dobrze wszystko, żyje powoli za to bez wygód.

Z dumą noszęPejsy ściąłeś?![]()

i robie miesnie na soi..Dobrze wszystko, żyje powoli za to bez wygód. Pracuje, próbuje się coś ruszać, co jakis czas leczę różne kontuzjea Ty jak tam?

Dokładnie.i robie miesnie na soi..![]()

Dokładnie.![]()

Pomyśleć, że ja się dałem złapać kiedyś na tą wiarę w niego. Myślałem przejdzie z tych zapasów to mądrze poprowadzony zrobi spokojnie KSW, a może nawet w UFC namiesza - jak bardzo się myliłem...Zepsuli go jako zawodnika totalnie
Szkoda gadać tak zapaśniczo, motorycznie i fizycznie zbudowany sportowiec zamiast korzystać z zapasów klasycznych, uczyć się zapasów w stylu wolnym, uczyć się podstawowych dźwigni, duszeń i obron oraz przede wszystkim ground and pound.Pomyśleć, że ja się dałem złapać kiedyś na tą wiarę w niego. Myślałem przejdzie z tych zapasów to mądrze poprowadzony zrobi spokojnie KSW, a może nawet w UFC namiesza - jak bardzo się myliłem...
@Brawler098 Dobrze mówił, że boks z brudnymi zagrywkami + wolne - katować wjazdy w nogi i różne warianty + te podstawowe dźwigni, a tak to kontrol na glebie + ubijanie kotletów z łokciami - byłby Pan ZawodnikSzkoda gadać tak zapaśniczo, motorycznie i fizycznie zbudowany sportowiec zamiast korzystać z zapasów klasycznych, uczyć się zapasów w stylu wolnym, uczyć się podstawowych dźwigni, duszeń i obron oraz przede wszystkim ground and pound.
Lepiej sobie udowadniać coś w stójce i zejść z fizyczności
Był materiał na mistrza KSW i nawet top10 UFC przy dobrym prowadzeniu kariery i fight IQ.
Nawet niekoniecznie wjazdy w giry. Randy pokazał jak wykorzystać klasyka - skracanie dystansu z wykorzystaniem boksu, wuchta klinczu pod siatką i jeszcze więcej brudnego boksu. Taka powinna być podstawa zawodnika wywodzącego się z zapasów klasycznych.@Brawler098 Dobrze mówił, że boks z brudnymi zagrywkami + wolne - katować wjazdy w nogi i różne warianty + te podstawowe dźwigni, a tak to kontrol na glebie + ubijanie kotletów z łokciami - byłby Pan Zawodnik
Temat rzekaSzkoda gadać tak zapaśniczo, motorycznie i fizycznie zbudowany sportowiec zamiast korzystać z zapasów klasycznych, uczyć się zapasów w stylu wolnym, uczyć się podstawowych dźwigni, duszeń i obron oraz przede wszystkim ground and pound.
Lepiej sobie udowadniać coś w stójce i zejść z fizyczności
Był materiał na mistrza KSW i nawet top10 UFC przy dobrym prowadzeniu kariery i fight IQ.
Damiano "myśli", że kiedyś polatał na ulicy to jest wybitnym stójkowiczemTemat rzeka
Jakbym miał takiego zawodnika nauczyłbym go dobrego boksu zarówno na górę jak i dol ciała, dostać 2 sierpy na wewnetrzne udo stojąc pod siatką to na prawdę nic fajnego i nogę wyłącza w moment. Kolejna sprawa: czemu nie atakuje barkami i łokciami? Oni na prawdę mało myślą

On raczej nie wyciąga wniosków, słucha się bezkrytycznie trenerów, a oni zamiast wykorzystać jego warunki to wkręcili mu, że jego atletyczna budowa i umiejętności motoryczne są złe w MMA..... I z zajebistego zapaśnika poszli drogą jakiegoś bieda-kickboxingu.....chłop zleciał z mięśni i siły a luzu dalej nie złapał, zajebiści specjaliści z nich. Zamiast uczynić atut z siły i sprawności i zaadaptować do kolejnych rzeczy to oni to zwalczali, no przecież to głupie jest ...Damiano "myśli", że kiedyś polatał na ulicy to jest wybitnym stójkowiczem![]()
Co te kulturowniki? Jakaś nowa przedtreningówka weszła.
Chłop ma się dobrze i od lat tego typu filmiki kręci, w kulturystce, trójboju i strongmenach też miał epizody.Chlop dwa dni po nakręceniu tego filmiku zmarł z niedotlenienia mięśni
Nie.Chłop ma się dobrze i od lat tego typu filmiki kręci, w kulturystce, trójboju i strongmenach też miał epizody.
Chłop pewnie zawsze był bardzo sprawny i na pewno nie ograniczał się do pilnowania michy i robienia splitaChłop ma się dobrze i od lat tego typu filmiki kręci, w kulturystce, trójboju i strongmenach też miał epizody.
Wiadomo, od początku z przymrożeniem oka to pisałem jakby ktoś nie zauważył.Chłop pewnie zawsze był bardzo sprawny i na pewno nie ograniczał się do pilnowania michy i robienia splita
przymrożeniem

Wiadomo, od początku z przymrożeniem oka to pisałem jakby ktoś nie zauważył.

przymrożeniem

TrzecieA które oko przymrużyłeś tak z ciekawości, bo nie wiem czy dobrze zauważyłem.![]()