Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak patrzę na tę fotkę włącza mi się syndrom perfekcyjnej pani domu, posprzątałbym tę mąkę Poza tym goły tyłek w kuchni jest w wbrew zasadom bhp, można przypalić się o kuchenkę czy opryskać tłuszczem.
Byc moze-jezeli czas pozwoli mi odebrac sprzecik- stane sie dzis posiadaczem jednokomorowego profesjonalnego pieca do wypiekania pizzy. Wrzuce recenzje i byc moze jakas fotorelacje z premierowego pieczenia. Swoja droga mam chyba problem- to juz powazne uzaleznienie.
Magicznego przepisu nie posiadam, ale ostatnio zrobiłem łososia w marynacie z świeżego imbiru i cytryny i smak naprawdę kozak dla mnie. Tylko ja grillowalem. No i tania marynata, a spełnia funkcje.
Kozak! Ja robilem w 70 stopniach przez 72 godziny. Pakowane prozniowo. Mistrz!Robię dzisiaj Pulled Pork czyli szarpaną świnkę. Bierze się łopatkę wieprzową smaruje pieprzem, solą, chilli i co tam jeszcze wam pasuje. Wrzuca do zamkniętego naczynia żaroodpornego na ok 8 h do pieca nagrzanego na stałą temp ok 100 stopni. Po upieczeniu miesko ma się rozpadać na kawałeczki. Do tego dobra bułka, ciabatta, jakiś sosik, musztarda może ogóreczek i jeść.
Jak nie wyjdzie to sam się pokroje do tej bułki po 8 h czekania
Kozak! Ja robilem w 70 stopniach przez 72 godziny. Pakowane prozniowo. Mistrz!
Nie waz sie wyciagnac jej wczesniej niz te 8 godzin bo zjebiesz efekt!
Daj znac jak wyszlo.
Ambitnie:DJa robilem w 70 stopniach przez 72 godziny.
To sie nazywa sous vide. Prozniowo pakowane i "gotowane" w kapieli wodnej w specjalnej maszinie. Przekozak, sprobuj jak bedziesz mial okazje!Ambitnie:D
Będzie równe 8,5 h bo żona pracę w aptece kończy o 22. Nie wiem jak wytrzymam te emocje
Marzy mi się grill taki amerykański, że na dymie się robi 16 h.
Tutaj cały odcinek w tych klimatach. Magia
Kozak! Ja robilem w 70 stopniach przez 72 godziny. Pakowane prozniowo. Mistrz!
Nie waz sie wyciagnac jej wczesniej niz te 8 godzin bo zjebiesz efekt!
Daj znac jak wyszlo.
miodowa z develeya wykurwia system dijon tez spoko, bawarska mi nie podeszłaZapomniałem napisać" genialnie! Wiadomo że to nie jest 16 h w dymie ale daje radę. Byłą kolacja wczoraj z bułeczkami i musztardą dijon develey (zajebista a słoik wprost pod burbona hehe), dzisiaj rano podobne śniadanko, ale już podgrzane na patelni. A teraz dokończyłem na zimno zamiast chipsów pod winko z lidla. Bajka