MysticBęben
UFC Featherweight
Dzięki, bo chciałem 137 wybulić :/Jakiś zwykły słaby "spalacz" otoczony super stroną internetową przecież od razu widac, że gówno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dzięki, bo chciałem 137 wybulić :/Jakiś zwykły słaby "spalacz" otoczony super stroną internetową przecież od razu widac, że gówno
Polecam dietę mż.Dzięki, bo chciałem 137 wybulić :/
ale tak nie za bardzo kumam. Chcesz jeść twaróg z kurczakiem? to jest rozpiska na cały dzień? jako jeden posiłek? który posiłek, bo ja sie gubieTemat chyba umarł, ale zaryzykuję.
Niskokaloryczne dodatki do nabiału (serek wiejski, twaróg). Narazie stosuje 3 opcje:
- chude mięso (indyk, kurczak) i warzywa
- po największej taniości z ulubionymi przyprawami
- z dżemem itp.
Chciałem zapytać np. o syropy 0 kcal, czy warto, jak smak, ktore w razie czego wybrać itd.
to czekam na zmianę nicku z Masu na Rzeźbu.Wielki dzień: zaczynam spisywać co jem. Ostatnio trudno nawet spacerować a w pracy spalam kalorie tylko kiedy się wkurwiam. W sumie to nie wiem czy da się mniej palić niż teraz, chyba gdybym spał 24/24. Czas poważnie potraktować dietę
ale tak nie za bardzo kumam. Chcesz jeść twaróg z kurczakiem? to jest rozpiska na cały dzień? jako jeden posiłek? który posiłek, bo ja sie gubie
Nie chodziło mi o rozpiske na cały dzień czy ilośc posiłków, bo moim zdaniem nie ma to jakiegoś olbrzymiego znaczenia. Szukam raczej kulinarnych life hacków, żeby nabić białka w diecie, a nie lubie brać białka w prochu.
Fit_Kwasior :Dhttps://www.youtube.com/user/KuchniaKwasiora
Masz ok.90 przepisów, jakieś 70 to kulinarne lajfhacki na białko w diecie![]()
Żarcie i ruch ! Moringa to za 3 lata@ALRI - moringa. Warto czy placebo?
Według tej strony żeby schudnąć mam spierdalac 3900 kcal.na czym liczycie zapotrzebowanie kcal ?
ja z reguly korzystałem z kalkulatora na fabryka siły ale nie wiem czy nie ma lepszych
, przy treningu bjj ile liczyl spalania kcal tak na 1,5h treningu?
Według tej strony żeby schudnąć mam spierdalac 3900 kcal.
![]()
Bez aktywności fizycznej. Jak ostro nakurwiasz to jest możliwe.Ale kiedy 2k jest wystarczająco.
No właśnie jest aktywność. 4/5 razy w tygodniu trening. Fbw, bieżnia albo kickBez aktywności fizycznej. Jak ostro nakurwiasz to jest możliwe.
Masa ciała x 24 x 1.3No właśnie jest aktywność. 4/5 razy w tygodniu trening. Fbw, bieżnia albo kick
ale to chodi o beztluszczowa mase ciala?Masa ciała x 24 x 1.3
Znaczy ja lutuje całą. To i tak jest tylko taki przybliżony wynik, żeby mieć punkt zaczepienia od czego zaczynać. 1.3 to taka średnia aktywność typu ćwiczę 4 razy w tygodniu FBW, resztę siedzę za biurkiem(dla większości ok). Odpowiednio dobierasz więcej, albo mniej. Powyżej 1.5 to już podchodzi pod zawodowców.ale to chodi o beztluszczowa mase ciala?
4300Masa ciała x 24 x 1.3
To Ty kurwa cięższy ode mnie. Ile masz? Ze 140?4300
Ale to chyba chuj bo przecież sam Pudzian mówił, że mięsnie więcej energii potrzebują niż sadło
![]()
Gdybyś mnie nie miał w ignorowanych tyle czasu to byś wiedziałTo Ty kurwa cięższy ode mnie. Ile masz? Ze 140?![]()
i ulany fchuj?Gdybyś mnie nie miał w ignorowanych tyle czasu to byś wiedział
140
i ulany fchuj?