Qrdoopel
Brutaal Middleweight
Bcaa nie w ogóle?bcaa nie, kreatyna tak.
Kreatyna bez znaczenia jaka ?
Dzięki za odp.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bcaa nie w ogóle?bcaa nie, kreatyna tak.
Nie, lepiej białko sobie kup. Jak masz to zjedz, ale nie kupuj więcej.Bcaa nie w ogóle?
Bez.Kreatyna bez znaczenia jaka ?
Uzasadnisz?bcaa nie, kreatyna tak.
Uzasadnisz?
Ej czy jak jestem na deficycie ciaglę, ale mimo to wpierdalam słodycze na noc (tj. do wieczora jem ok 1200-1500 kcal a potem z 700 dobije słodyczami, gdzie moje zapotrzebowanie to ok 2700) to wszystko idzie i tak w pizdu czy można tak ?
Jak mocny zakład to klen plus krótki estr i hej, przygodo!Dobra mordy, mam zakład. Muszę za 3 miechy ważyć 15 kg mniej. 100 na 85. Byłoby dobrze, gdybyście wyciągnęli pomocna dłoń
Polecam Guaranę w proszku 2 razy dziennie łyżeczka. Wieczorem jakaś meliska jakbyś nie mógł zasnąć. Zamiennikami mogą być amfetamina i marihuana oczywiście.Dobra mordy, mam zakład. Muszę za 3 miechy ważyć 15 kg mniej. 100 na 85. Byłoby dobrze, gdybyście wyciągnęli pomocna dłoń
Po co sie meczyc przez 3 miechy? Wez spróbuj water fasting na 2 tyg przed i po problemieDobra mordy, mam zakład. Muszę za 3 miechy ważyć 15 kg mniej. 100 na 85. Byłoby dobrze, gdybyście wyciągnęli pomocna dłoń
Żarcie z parowara, słodycze i śmieciowe sporadycznie, aeroby systematycznie. Narkotyków i alko nie musisz odstawiać. Samo zejdzie.Dobra mordy, mam zakład. Muszę za 3 miechy ważyć 15 kg mniej. 100 na 85. Byłoby dobrze, gdybyście wyciągnęli pomocna dłoń
Nie dasz rady.Dobra mordy, mam zakład. Muszę za 3 miechy ważyć 15 kg mniej. 100 na 85. Byłoby dobrze, gdybyście wyciągnęli pomocna dłoń
okWracając na właściwe tory OBALAM te badania.
DamNie dasz rady.
ok
Przecież tyle to bez żadnych syfów można zrzucić...Jak mocny zakład to klen plus krótki estr i hej, przygodo!
jest do zrobienia, 1.5 kg tygodniowo nie powinno być problemem.
Ja zrzuciłem ponad dyszkę w dwa mce, a sekretem była dieta ciut sensowniejsza (odrobinę mniej syfów w taki sposób, że np. częściej chińczyk zamiast pizzy), plus do tego planki (jednego dnia najpierw kilka serii po minucie,dzień przerwy, trzeciego dnia dwie serie po dwie minuty,dzień przerwy, piątego dnia 1x4 minuty, czasem 1x4 plus 1x2 minuty). Następne tygodnie już seryjka po 4 minuty, czasem więcej, trzy razy w tygodniu.Dobra mordy, mam zakład. Muszę za 3 miechy ważyć 15 kg mniej. 100 na 85. Byłoby dobrze, gdybyście wyciągnęli pomocna dłoń
Dobra mordy, mam zakład. Muszę za 3 miechy ważyć 15 kg mniej. 100 na 85. Byłoby dobrze, gdybyście wyciągnęli pomocna dłoń
szto eto ?detoks na ostatnie dni![]()
szto eto ?
Czyli co jesz same warzywa + wywoływanie sraczki ?Oczyszczenie organizmu z syfu. Niektórzy to polecają, żeby robić od czasu do czasu. Ja raczej tylko w wypadku zakładu bym to polecał, ale przynajmniej będzie pewność, że nie został jakiś syf w jelitach i zrzuci parę kg na szybko. Głównie opiera się to na jedzeniu zielonych warzyw (trochę mało to męskie, ale jak duża kwota zakładu, to można się poświęcić przez kilka dni) itd.
A jak się nie uda, to laxigen na ostatnie dni![]()
Czyli co jesz same warzywa + wywoływanie sraczki ?
Rozumiem, tylko ciężko mi nazwać jedzenie chemicznych warzyw czyli nawozy, opryski , Roundupy od suszenia i jeszcze wiele innych trucizn jako DETOKS. Dla mnie to taka odmiana głodówki, przy której właśnie łapiesz toksyny.Głównie tak. Tylko w moim przypadku całość detoksu trwała 12 tygodni. Zresztą to kiedyś opisywałem i wrzucałem fotki na forum, ogólnie tak długiego procesu nie polecam. Teraz od czasu do czasu robię jeden dzień, jak czuję się podejrzanie zamulony przez jakiś okres czasu, a wcześniej jadłem dużo śmieciowego jedzenia.
Lecz nigdy nie korzystałem ze środka przeczyszczającego.
Tzn. po tak zwanym "teście sody" mnie czyściło niemiłosiernie, ale to raczej efekt uboczny.
Rozumiem, tylko ciężko mi nazwać jedzenie chemicznych warzyw czyli nawozy, opryski , Roundupy od suszenia i jeszcze wiele innych trucizn jako DETOKS. Dla mnie to taka odmiana głodówki, przy której właśnie łapiesz toksyny.
Ale ja nie chcęJak jesteś przy groszu to sobie zamów detoks sokowy od body chiefa albo rób samemu soki. Co do normalnej diety to ogranicz węglowodany do 100-120, a ostatnie 2-3 tygodnie wejdź na ketoze.
Garsą, jak idzie?Dobra mordy, mam zakład. Muszę za 3 miechy ważyć 15 kg mniej. 100 na 85. Byłoby dobrze, gdybyście wyciągnęli pomocna dłoń
89,5Garsą, jak idzie?