Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Muszę zbić jakoś do 80 i potem jazda do 88O chuj typie, lżejszy ode mnie, a ja już po redukcji
I później na kiełbaski i chleb ze smalcem i ogórkami do spiżu!Muszę zbić jakoś do 80 i potem jazda do 88
I później na kiełbaski i chleb ze smalcem i ogórkami do spiżu!
Jakaś dieta konkretna? Treningi?89,5
Kardio i niewpierdalanie syfu :pJakaś dieta konkretna? Treningi?
Kardio i niewpierdalanie syfu :p
Ziemniaki maja dużo kalorii? No co ty kurwa. To ile tych ich jesz, kilogram?Od trzech tygodni jestem na deficycie kalorycznym, waga fajnie leci, ale pojawiają się pokusy. Słyszałem, że gotowane ziemniaczki fajnie potrafią sycić i całkiem całkiem się to sprawdza, ale szukam innych alternatyw, które mają mniej kalorii, a potrafią zniwelować chociaż w mniejszym stopniu głód. Macie jakieś ulubione potrawy? U mnie z rana wlatuje owsianka, przed treningiem szejk białkowy z dodatkiem serka wiejskiego, natomiast na obiado-kolację miewam różne pomysły, może macie jakieś fajne, ulubione alternatywy?
Kisiel/galaretka na słodziku.Od trzech tygodni jestem na deficycie kalorycznym, waga fajnie leci, ale pojawiają się pokusy. Słyszałem, że gotowane ziemniaczki fajnie potrafią sycić i całkiem całkiem się to sprawdza, ale szukam innych alternatyw, które mają mniej kalorii, a potrafią zniwelować chociaż w mniejszym stopniu głód. Macie jakieś ulubione potrawy? U mnie z rana wlatuje owsianka, przed treningiem szejk białkowy z dodatkiem serka wiejskiego, natomiast na obiado-kolację miewam różne pomysły, może macie jakieś fajne, ulubione alternatywy?
Od trzech tygodni jestem na deficycie kalorycznym, waga fajnie leci, ale pojawiają się pokusy. Słyszałem, że gotowane ziemniaczki fajnie potrafią sycić i całkiem całkiem się to sprawdza, ale szukam innych alternatyw, które mają mniej kalorii, a potrafią zniwelować chociaż w mniejszym stopniu głód. Macie jakieś ulubione potrawy? U mnie z rana wlatuje owsianka, przed treningiem szejk białkowy z dodatkiem serka wiejskiego, natomiast na obiado-kolację miewam różne pomysły, może macie jakieś fajne, ulubione alternatywy?
Ziemniaki to idealne zabicie głodu. Przecież one mają w 300 gramach tyle kcal i WW co 100g gram ryżu, a jak smacznie się to wpierdala I objętościowo lepiej.
Co znaczy w piździe? Że chujowe, czy że Ty masz wyjebane na cardio?cardio w pizdzie i nie kręcę.
Co znaczy w piździe? Że chujowe, czy że Ty masz wyjebane na cardio?
Energii Ci nie brakuje na wytrzymałościowych?
Ja wypierdoliłem węgle do zera w ramach letniej redukcji i jestem mega pozytywnie zaskoczony. Tłuszcz spierdala jak zły, woda zeszła, nie chodzę zamulony i potrzebuje mniej snu. Raz na 3-5 dni ładowanie węglami (czyste). Waga ze 112 na 108 w 2-3 tygodnie, wyniki siłowe się trzymają (klata 3 x 140 x 6-8), cardio w pizdzie i nie kręcę. Win-win.
Kurczak "smalec" brokuł i kreatynaJem prosto, monotematycznie i generalnie pewnie niesmacznie dla większości ludzi.