straszny_raptor
Legacy FC Bantamweight
Coś mi się wydaje, że ten koleżenski ślimaczek chwilę później miał odgryziony łeb.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A Ty co, weterynarz?Chujowy rok. Najpierw pies- najlepszy kumpel a dzisiaj musialem uspic konia.
View attachment 1953
Nie, musialem oddac do uspienia.A Ty co, weterynarz?
Ps. Trzymaj sie
Tak go trzymałeś w stajni przy domu? To Twój koń był?Nie, musialem oddac do uspienia.
Dzieki.
Zony. Mamy mala stajnie z trzema boxami przy domu. Mial juz 21 lat i problemy z nogami i kopytami. Zdjecie z przed dwoch lat.Tak go trzymałeś w stajni przy domu? To Twój koń był?
Zajebisty kuń. Konie bardzo sie przywiazuja do ludzi (jesli sa dobrze traktowane) i maja zajebiste wyczucie co do ludzi. Nie mozesz sie bac kobia jak chcesz go ujezdzac bo to wykorzysta i bedzie prowadzil. Musisz myslec gdzie chcesz jechac i byc tego pewien, wtedy kon wie ze jestes konkret i jedzie gdzie ty chcesz. W zeszlym roku byl u mnie brat z dzieciakami i 2,5l letni chlopak prowadzil konia na wypas bez problemow. My mamy kuce islandzkie, male ale z charakterem. Przyzwyczajone do ciezkich warunkow i chodzenia po gorach, skalach, bagnach. Naprawde wdzieczne konie. Ja nie mialem wogole do czynienia z konmi zanim nie poznalem swojej Kobiety, jej kon mnie zaakceptowal a potem kupilem swojego kozaka. Jebany jest maly (cos jak miedzy kucykiem a arabem) a uciagnie sanie z czterema osobami pod gorke a po wszystkim jest zadowolony. Przygode z konmi polecam kazdemu.
. Ja nie mialem wogole do czynienia z konmi zanim nie poznalem swojej Kobiety, jej kon mnie zaakceptowal
Zaakceptowal jakby dawno kobyly nie mial :)A czy Twój koń zaakceptował ją?
(sorki, musiałem )
Pewnie już wspominałeś, ale jakie Ty masz tam zwierzęta? I teren kurde też musisz mieć spory, co?Rambo poznal dzisiaj swoich nowych kumpli. Oczywiscie najpierw obszczekal ale po chwili juz ganial sie ze swinia :D
View attachment 2151
#zazdro Lubię takie klimaty, a niestety mieszkam w środku miasta, w bloku mieszalnym. Jedyny plus, to taki że mam wszędzie blisko.@RaphTaba
Dwa kunie, piec kur, cztery koty, cztery kroliki, swinia i pies.
Teren dosc spory, duzy ogrod i 3 wybiegi dla koni po +- 10 arow kazdy. Niestety to wszystko wynajmuje. Moze w przyszlym roku zaczne budowav swoj dom.
W jakiej czesci Norwegii kumpel robi?Kumpel pracuje w Norwegii. 5 tyg/5 tyg. Mówił, że w tym roku już ponad 200 dni leje tam deszcz. Przejebane sprawa. Robi nocki w kamieniołomie. Ciągle na dworze. Nie dość, że sceneria do dupy to i aura.
A widzę, że i u Ciebie lało ( i pewnie nadal leje)
W jakiej czesci Norwegii kumpel robi?
W moich rejonach w tym roku pogoda byla zajebista. Malo padalo, w lato nawet susza i upaly. Pamietam ze 2007 czy 8 padalo przez 4 miesiace codziennie. Tylko jeden rok pamietam tak zjebany. To nie Anglia :)
A na zdjeciu to lod nie kaluze :)