Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Skolopendra z młodymi.Co to to to ?
FaktycznieSkolopendra z młodymi.
teraz pytanie jakaFaktycznie
Scolopendra morsitansteraz pytanie jaka
Co to to to ?
Skolopendra z młodymi.
Wymiatają te stonogi, nie ma co :)
Tak. Skubana zna kroki ulicznego walca lepiej niż Popekto ta olbrzymia na twoim zdjeciu?
Faktycznie. Ale właśnie przeczytałem, że niemal wszyscy omyłkowo nazywają stonogami właśnie wije :Dto sa wije
Ptasznika wziąłem kiedyś na rękę, ale Skolopendry chyba bym nie dał rady :-|Wymiatają te stonogi, nie ma co :)
Ostatnio z synem moim oglądamy sobie różne filmy o jadowitych zwierzakach. M.in. filmik top10 - jakiś gimnazjalista nagrał chyba na zaliczenie. Mój młody stwierdził, że gość ma głos jak Kubuś Puchatek. I tak sobie oglądamy, syn pyta mnie, co teraz. A tam na 4. miejscu Hapalochleana. No to mówię mu, że to Hapalochleana. Za chwilę na filmie chłopak też mówi, że to ośmiornica Hapalochleana. Na to mój młody:bez patrzenia na filmik, osa morska
Specjalnie mnie nie brzydzą, ale jednak z większością tego typu stworzeń wolę być oddzielony przez ekran tv ;)Ptasznika wziąłem kiedyś na rękę, ale Skolopendry chyba bym nie dał rady :-|
Pamiętaj tylko, że nigdy nic nie wiadomo ;)Specjalnie mnie nie brzydzą, ale jednak z większością tego typu stworzeń wolę być oddzielony przez ekran tv ;)
No, wałęsaka, ani nic w tym stylu nie chciałbym spotkać w domuPamiętaj tylko, że nigdy nic nie wiadomo ;)
Pamiętaj tylko, że nigdy nic nie wiadomo ;)
Może to był sieciarz? Spory, jak na nasze warunki. Jadowity (ale lekko)Kurwa ostatnio łaziło mnie coś takiego po mieszkaniu.
Bardziej coś pod toMoże to był sieciarz? Spory, jak na nasze warunki. Jadowity (ale lekko)
Zabij, póki złoży jaja. Może faktycznie w bananie przywędrował wałęsakBardziej coś pod to
Jebaniutki wielki jak łapa był
Polecam!
Embedded media from this media site is no longer available
Albo gliniarze mieli tasera nastawione na minimum, albo pies był w takim rejdżu, jak matka, która była w stanie unieść tramwaj, pod którym uktwiła nóżka jej dziecka...Robodog
Angielski akcent potrafi nawet krykieta uczynić ciekawym Lubię ichni komentarzFajny narrator
niby wszystko fajnie, ladny jak spi, ale i tak jest skurwielem z natury