Shajs
UFC Middleweight
Nienawidzę Makwana
Masu dzisiaj jakiś dzień nienawiści?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nienawidzę Makwana
Zazdrości hehe. Ale mam na tyle odpowiedzialności żeby psiaka nie kupować narazie. Choć jak moja sytuacja się ustabilizuje, tak jak mam teraz, to myślę że te trzy spacery dziennie będą wykonalne i w okolicy wakacji coś z pazurami w domu się pojawi.Masu dzisiaj jakiś dzień nienawiści?
Pozostają hotele dla zwierząt. Chociaż pewnie będziesz miał obawy co do jakości opieki nad futrzakami.Zazdrości hehe. Ale mam na tyle odpowiedzialności żeby psiaka nie kupować narazie. Choć jak moja sytuacja się ustabilizuje, tak jak mam teraz, to myślę że te trzy spacery dziennie będą wykonalne i w okolicy wakacji coś z pazurami w domu się pojawi.
Tylko jeszcze nie mam kogoś kto zwierzaka na wakacje będzie brał
Pozostają hotele dla zwierząt. Chociaż pewnie będziesz miał obawy co do jakości opieki nad futrzakami.
To już jednak wolałbym zostawić psa, niż żonęNieeee, to jak żonę kumplowi zostawić. Niby dobry ziomek, ale jednak strach.
To już jednak wolałbym zostawić psa, niż żonę
Mój kolega prowadzi taki hotel, z tego co wiem, to chętnych nie brakuje.
A do mnie właśnie jakąś godzinę temu trafił kot mieszaniec. Póki co jest wszystko w porządku, ale zobaczymy jak będzie jutro.Mojej bandzie póki co , trochę temat kota przeszedł. Ostatnio będąc w hotelu, tak właśnie żonce wspomniałem, że gdybyśmy mieli futrzaka, już na lajcie (i wszędzie) byśmy się nie przemieszczali.
Prawdopodobnie w nocy przegryzie Wam gardłaA do mnie właśnie jakąś godzinę temu trafił kot mieszaniec. Póki co jest wszystko w porządku, ale zobaczymy jak będzie jutro.
Niestety na czas aklimatyzacji jest w moim pokoju, więc tylko ja mam lipę. Mam nadzieje, że nie będzie chciała (jest to kotka, wcześniej źle napisałem) mnie wykończyć pierwszej nocy i oszczędzi mnie chociaż do UFC 192.Prawdopodobnie w nocy przegryzie Wam gardła
Dla pewności załóż na noc szalNiestety na czas aklimatyzacji jest w moim pokoju, więc tylko ja mam lipę. Mam nadzieje, że nie będzie chciała (jest to kotka, wcześniej źle napisałem) mnie wykończyć pierwszej nocy i oszczędzi mnie chociaż do UFC 192.
Zniszczyłeś mi śniadanie :(A tak powstaje kurczaczek:
Wbijam ci cwela.Ale musiałem aż kaganiec mu założyć, jak go z ojcem smyczą za karę biliśmy :)
Spoko.Wbijam ci cwela.
U kotki to raczej nie jest zjebany bebzun, tylko reakcja na odrobaczenie + stres związany z nowym domem. Jeżeli jutro nadal będzie ją męczyło, to będzie trzeba się z nią wybrać do weterynarza.Hehehe.
Mój psiak też miał zjebany bebzun i częste sraki ( wszak ponoć upodobniają się do właściciela ;))
Wiadomo, normalnie pies w domu nie nasra,ale...Kiedyś wrocilismy do chaty, jak otworzyliśmy drzwi, pies od razu na korytarz i na dół po schodach. W domu jebało jak w murzyńskiej chacie. Drzwi byly podrapane od wewnątrz - pewnue drapał. I wiecie co osrał?
Firanki w salonie :) Puścił taką fontannę z dupy, ze osrał firanki na wysokości ok pół metra :))))
Nie jego wina przeca.
Ale musiałem aż kaganiec mu założyć, jak go z ojcem smyczą za karę biliśmy :)
Jakiego masz? 15 lat temu miałem greckiego, ale podczas spaceru po ogrodzie na chwile spuściłem go z oczu i przelazł do sąsiada. Tam powitał go Syberian Husky i zrobił mu z dupy jesień średniowiecza :(Mój żółw gryzie właśnie moje zdjęcie na telefonie, zawsze probuje mnie atakować i chciałem sprawdzić co się stanie jak nie ucieknę. Agresywna bestia;(
Tego wokalistę? Co on mu takiego zrobił, oprócz słabej muzyki?Stepowy. Moj by zagryzł pitbula
Trup ?Jakiego masz? 15 lat temu miałem greckiego, ale podczas spaceru po ogrodzie na chwile spuściłem go z oczu i przelazł do sąsiada. Tam powitał go Syberian Husky i zrobił mu z dupy jesień średniowiecza :(
Tak. Obgryzł mu skorupę i mocno go poranił. Żółw padł po paru dniach.Trup ?