Bubi
ONE FC Flyweight
Ja jak coś na PiS, ale chyba w ogóle nie pójdę na wybory. A jak czytam posty noodelsa to mnie krew zalewa. Typowe wypociny POmyleńca, sorry ale inaczej tego nie mogę określić. Jakieś 3 lata temu zaczęła się moda na "fajne" PO i "zły i niemodny" PiS i trwa to do teraz. I oczywiście 90% argumentów POmyleńców polega na nabijaniu się z Kaczyńskiego, jego postury, wcześniej z Marii K. , że brzydka itp. Czy, aż tak jesteście prymitywni i tępi, że będąc dorosyłymi ludźmi potraficie się nabijać z czyjegoś wyglądu czy zachowania, zamiast zwracać uwagę na jego poglądy i to co zrobił.Dalej, nabijanie się ze Smoleńska, tylko dlatego, że kilka babć i dziadków, dla których krzyż jest dużą wartością chcieli upamiętnić pamięć prawie 100 osób. Kurwa zginęło prawie 100 osób, bardzo dużo wpływowych polityków z różnych partii,a ilu totalnych debili nabija się z takiej tragedii. Czemu w telewizji nie nabijają się z grubej pierwszej damy Komorowskiej jakimiś hasłami typu wchodzi pierwsza dama POszerzajcie drzwi. Bo PO jest fajne,ładne i nie lubią PiS-u. A co ci idioci zrobili przez 4 lata? Sprzedają państwową własność,ceny idą w górę, rekordowy deficyt budżetowy, afery hazardowe itd. Ale tak, zapomniałem "By żyło się lepiej"