Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
propsuje. też na automatach w chuj czasu przesiedziałem. tylko, że ja to raczej młodsze tytuły niż Ty kaczka ogrywałem ;]Zanim mialem C64, to prym wiodły salony gier. To byl dopiero nałóg! Codziennie z bratem łaziliśmy. Nawt butelki zbieralem, zeby na żetony było ( a i rodzicom się podbierało, ale ciii...):p
Gralem w Ponga ale to nie w takiego jak masz na fotce,to byla taka gra telewizyjna,tylko jeden tytul PONG,kontrolery to byly takie "cos" co przypominalo ksztaltem puszke RedBulla tylko bylo troszke chudsze i na koncu byla taka jakby nakretka,ktora sie przekrecalo,poruszajac ta"paletka"(kreska).Podlaczalo sie ten sprzet do zwyklego TV,ja gralem na czarno-bialym ale wtedy naprawde bylem srajtkiem i byly to czasy tzw komunyjeśli przyjdzie ktoś i powie, że nakurwiał Ponga, to może zostać moim tatą ;]
![]()
a i jeszcze w dawniejszych czasach byla taka gra gdzie obracalo sie taka wielka kula zaznaczajac punkty,nie pamietm juz nazwy... ale gralem w to dosc czesto
dokladnie!Pamietam! Ale też sobie nie moge przypomnieć nazwy. Stawiało sie punkty i w tych miejscach wybuch sie robił i te różne linie, które
w Twoją strone szły, wybuchały od tych "obłoków powybuchowych"
najlepsze byly firmy williams, Taxi Williamsa zajebisty! gralem jak pojebany ale to juz troche starszy bylemNo i wiadomo, flipery :)
![]()
Także tego... Ja tak jak @Scurvol grałem ale na czymś innym.jeśli przyjdzie ktoś i powie, że nakurwiał Ponga, to może zostać moim tatą ;]
Takie czasy.kurwa dwóch tatów mam
On nie grał, zajęty szpachlowaniem był.zara wpadnie mahonek i też mi powie, że grał w to...