Jawor
Bellator Bantamweight
Albo je zamyka..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Dla mnie wszyscy czarni tacy samiNie ma za co.
Bo to nie ja wrzuciłem.![]()

szwabski, lewacki onet

Od tego Winiary to już Ci się miesza co jest polskie a co nie.szwabski, lewacki onet![]()

To mówisz, że ONET KOBIETA to polski portal dla prawdziwych samców alfa?Od tego Winiary to już Ci się miesza co jest polskie a co nie.
Jedz więcej a za chwilę na Tuska będziesz głosował mówiąc, że to polski mąż stanu.

Kielecki najlepszy, proste jak ruchanie

Stewie Griffin po otrzymaniu Winiary do degustacji:
A do tego produkt POLSKI BIAŁO CZERWONY Z ORŁEM W SERCU a nie jakiś szwabsko upaiński ha tfu!![]()
Majonez - porównanie produktów na Czytaj Skład
Czytamy skład i porównujemy etykiety produktów Majonez. Zobacz skład i polecane produkty przez Czytaj Składczytajsklad.com

Ta smętna pioseneczka już tutaj kilka razy próbowała być grana nie ma do czego wracać,![]()
Majonez - porównanie produktów na Czytaj Skład
Czytamy skład i porównujemy etykiety produktów Majonez. Zobacz skład i polecane produkty przez Czytaj Składczytajsklad.com

Ta smętna pioseneczka już tutaj kilka razy próbowała być grana nie ma do czego wracać,
w jednym słoiczku jest królewski majonez Winiary pieszczący podniebienie a w drugim jest ocet.
![]()
A dekoracyjny to co niby?

To jakiś komin ałt? majonez z pytona, tylko taki trawisz?nigdy nie trawiłem majonezu, jedynie ten z pytona witaminowy dla kobiety
![]()

Tak średnio, bo wszystko co na talerzu powinno być jadalne.Do dekoracji
nigdy nie trawiłem majonezu, jedynie ten z pytona witaminowy dla kobiety
![]()
Wiadomo, lepiej najebać octu i pierdolić , niech po prostu smakuje jak ocet. Plebs i tak będzie jadł i jeszcze wychwalał to ścierwo w Internecie.winiary jest jak socjalizm - bohatersko rozwiązuje problemy, które sam stwarza. Oni dodają ocet (poza tym z musztardy), żeby potem neutralizować go dodatkiem cukru
Tak średnio, bo wszystko co na talerzu powinno być jadalne

nigdy nie trawiłem majonezu, jedynie ten z pytona witaminowy dla kobiety
![]()