Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Albo oni albo Juras ...Kurwa, teraz mnie oświeciło! To te kurwy od kieleckiego zjarały serwery OVH żeby pozbyć się wyników ankiety oraz żeby zatuszować ich wykryta tu na forum współpracę z tvn!!!
Dzwonił Liroy i powiedział że masz przejebane.Kurwa, teraz mnie oświeciło! To te kurwy od kieleckiego zjarały serwery OVH żeby pozbyć się wyników ankiety oraz żeby zatuszować ich wykryta tu na forum współpracę z tvn!!!
To możliwe mógł pierdnąć, opary doleciały do serwerowni OVH. Zaiskrzyło i wybuch spowodował pożar. Teraz nie będzie musiał czytać fit hejtu skierowanego w jego stronę, gdy wpierdala kanapeczki z dodatkiem majonezu.Albo oni albo Juras ...
Uszy widzą, oczy milczą, usta słyszą czy jakoś tak to było, w każdym razie nigdy nie dowiecie się prawdy ! Hatfu WiniaryKurwa, teraz mnie oświeciło! To te kurwy od kieleckiego zjarały serwery OVH żeby pozbyć się wyników ankiety oraz żeby zatuszować ich wykryta tu na forum współpracę z tvn!!!
Tak jest! Winiary to kurwa!Tylko Winiary kurwa
Miliard na elektrownie jak krew w piach!70 milionów wydane na karty do głosowania posżło w piach! skandal!granda!
Chuj z Twoim kontem, ale który majonez wybierasz?Że tak zapytam... CO TU SIĘ ODJEBAŁO ? Gdzie moje konto ? Gdzie większość tematów które były ? Co to kurwa ma być
Kurwa ;D Już pisałem ale wyjebało pewnie posta razem z moim kontem. Dla mnie bez różnicy bo po każdym sram dalej niż widzę.Chuj z Twoim kontem, ale który majonez wybierasz?
Wypierdalaj!Kurwa ;D Już pisałem ale wyjebało pewnie posta razem z moim kontem. Dla mnie bez różnicy bo po każdym sram dalej niż widzę.
Ale jak już srać to tylko po kieleckim <3
Gdzie moje konto ? Gdzie większość tematów które były ?
Nikogo nie obchodzi Twoje zdrowie.
Przecież napisał w spoilerzeNikogo nie obchodzi Twoje zdrowie.
Tu gra idzie o Twoje poczucie smaku. Który majonez wybierasz?
Znaczy się swójPrzecież napisał w spoilerze
Jak już wypijesz cysterne wódki i przegryziesz toną golonki to sam zrozumiesz, że liczy się smak, a nie to co w telewizorze pokazujoAh ten ból dupy u kieleckich. Spalenie serwerów cohones nic wam nie da. Możecie wymazać oficjalne wyniki ale z pamięci nie wymażecie, że to Winiary został królem.