Jawor
ONE FC Super Heavyweight
Albo je zamyka..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dla mnie wszyscy czarni tacy samiNie ma za co.
Bo to nie ja wrzuciłem.
szwabski, lewacki onet
Od tego Winiary to już Ci się miesza co jest polskie a co nie.szwabski, lewacki onet
Czy to nie kończy dyskusji tutaj?Trzeba odświeżyć niektórym pamięć
View attachment 115291
To mówisz, że ONET KOBIETA to polski portal dla prawdziwych samców alfa?Od tego Winiary to już Ci się miesza co jest polskie a co nie.
Jedz więcej a za chwilę na Tuska będziesz głosował mówiąc, że to polski mąż stanu.
Kielecki najlepszy, proste jak ruchanie
Stewie Griffin po otrzymaniu Winiary do degustacji:
A do tego produkt POLSKI BIAŁO CZERWONY Z ORŁEM W SERCU a nie jakiś szwabsko upaiński ha tfu!Majonez - porównanie produktów na Czytaj Skład
Czytamy skład i porównujemy etykiety produktów Majonez. Zobacz skład i polecane produkty przez Czytaj Składczytajsklad.com
Ta smętna pioseneczka już tutaj kilka razy próbowała być grana nie ma do czego wracać,Majonez - porównanie produktów na Czytaj Skład
Czytamy skład i porównujemy etykiety produktów Majonez. Zobacz skład i polecane produkty przez Czytaj Składczytajsklad.com
Ta smętna pioseneczka już tutaj kilka razy próbowała być grana nie ma do czego wracać,
w jednym słoiczku jest królewski majonez Winiary pieszczący podniebienie a w drugim jest ocet.
A dekoracyjny to co niby?
To jakiś komin ałt? majonez z pytona, tylko taki trawisz?nigdy nie trawiłem majonezu, jedynie ten z pytona witaminowy dla kobiety
Tak średnio, bo wszystko co na talerzu powinno być jadalne.Do dekoracji
nigdy nie trawiłem majonezu, jedynie ten z pytona witaminowy dla kobiety
Wiadomo, lepiej najebać octu i pierdolić , niech po prostu smakuje jak ocet. Plebs i tak będzie jadł i jeszcze wychwalał to ścierwo w Internecie.winiary jest jak socjalizm - bohatersko rozwiązuje problemy, które sam stwarza. Oni dodają ocet (poza tym z musztardy), żeby potem neutralizować go dodatkiem cukru
Tak średnio, bo wszystko co na talerzu powinno być jadalne
nigdy nie trawiłem majonezu, jedynie ten z pytona witaminowy dla kobiety