Cassius42
Vale Tudo Championship
Ta kurwa to im się udała, nie ma co
I do tego przykładna matka Polka... nawet ma dziecko z kochankiem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ta kurwa to im się udała, nie ma co

Ale tam była miłość, tylko kochanek ją wykopał a mąż przyjął znowu...No napisałem przecież, że to kurwa jest![]()
a później dla wzmocnienia i scementowania związku mieli jeszcze kolejne dzieci...Kiedyś już ją prześwietliłem i jej mężusia ultimate beta cuckolda z kilka lat temu. Uznaliśmy niejednogłośnie cuckoldem dekady. Ale potem serwery zapłonęły.
Ale tam była miłość, tylko kochanek ją wykopał a mąż przyjął znowu...
a później dla wzmocnienia i scementowania związku mieli jeszcze kolejne dzieci...
Lemmy, to tak nie działa.Ja pytam czy im się to biznesowo spina. Bo to są wymierne sprawy.
Łatwo się zgodzić z tym co mówisz. Ale trzeba też wziąć pod uwagę, że Nike i Adidas to firmy globalne, które sprzedają na wszystkich rynkach, może mieszając różne kolory modeli optymalizują koszty reklamy? Może to inni, działający na naszym rynku próbują się do nich upodobnić, by wyglądać światowo, zupełnie bez kontekstu inżynierii społecznej?... Nike i inne potęgi idą tym nurtem ty też musisz, bo inaczej możesz spaść z rowerka. To jest właśnie inżyniera społeczna ...
Dokładnie mordo, optymalizują też zyski ze sprzedaży. Biały kupi, murzyn ukradnie, w przeciwnym razie mieliby problemy ze skarbówkąmoże mieszając różne kolory modeli optymalizują koszty reklamy?
Łatwo się zgodzić z tym co mówisz. Ale trzeba też wziąć pod uwagę, że Nike i Adidas to firmy globalne, które sprzedają na wszystkich rynkach, może mieszając różne kolory modeli optymalizują koszty reklamy? Może to inni, działający na naszym rynku próbują się do nich upodobnić, by wyglądać światowo, zupełnie bez kontekstu inżynierii społecznej?

Czarnego z białą kobietą wychowującego kilkuletnie dziecko widziałem a z danych wynika że to dużo rzadziej się zdaża niż niekradnacy cygan.Wyobrażasz sobie np. Cygana reklamującego rowery?
Wyobrażasz sobie np. Cygana reklamującego rowery?