Tanio skóry nie sprzedam

1701114114353.png

Jak Cię lubię stary, ale jesteś naiwny jak dziecko. W kolejnym temacie.

Jako facet patrzysz na reklamy? No nie, masz dziurę w spodniach idziesz po nowe. To jest kapitalizm to jest kapitalne.

Kto patrzy na reklamy? Kto robi więcej zakupów? No baby. A Kto jest bardziej podatny na marksistowskie teorie?
(Pomijam zfeminizowanych "mężczyzn")
:jjsmile: matematykę zostawiam Tobie.
Ja pytam czy im się to biznesowo spina. Bo to są wymierne sprawy.

Tego poplamionego kolesia na Zalando też widziałem i uważam, że osiągają odwrotny efekt.

Ja z zasady nie kupuję w firmach, które próbują mnie wychowywać. Jestem tolerancyjny ale nie lubię jak ktoś, kto szyje i sprzedaje gacie próbuje mi tłumaczyć jak powinien wyglądać świat.

Ja pytam czy im się to biznesowo spina. Bo to są wymierne sprawy.

Tego poplamionego kolesia na Zalando też widziałem i uważam, że osiągają odwrotny efekt.

Ja z zasady nie kupuję w firmach, które próbują mnie wychowywać. Jestem tolerancyjny ale nie lubię jak ktoś, kto szyje i sprzedaje gacie próbuje mi tłumaczyć jak powinien wyglądać świat.
Oczywiście, że się spina. Jak jakiś procent facetów nie kupi to i tak mała strata, bo nasze witaminki nadrobią.
Poza tym firmy które w to idą pewnie są "na górze" dobrze poukładane.

Bo godzina papieska czas do spania.

f207f2ed1638c090f05c778c67112cfd.jpg

Oczywiście, że się spina. Jak jakiś procent facetów nie kupi to i tak mała strata, bo nasze witaminki nadrobią.
Poza tym firmy które w to idą pewnie są "na górze" dobrze poukładane.

Bo godzina papieska czas do spania.

View attachment 85123
Nie, nie spina im się to, sporo takich firm pada. A że chcą, to im nie żałujemy hejtu, a hajsu skąpimy jak rasowy żyd.

Skoro Disnejowi można skopać dupę, to tym bardziej dojedziemy jakiegoś Reserved, czy innego 4F.

Jedziemy z nimi, głosujemy portfelami!
Założyłem nam temat do wpisywania nazw białych firm. Ogień ma być, mają kurwy piszczeć i błagać o kolejną szansę, a my wtedy będziemy nabierać dodatkowej mocy, jak kurwy będą plajtować!

:bleed:

Jak Cię lubię stary, ale jesteś naiwny jak dziecko. W kolejnym temacie.

Jako facet patrzysz na reklamy? No nie, masz dziurę w spodniach idziesz po nowe. To jest kapitalizm to jest kapitalne.

Kto patrzy na reklamy? Kto robi więcej zakupów? No baby. A Kto jest bardziej podatny na marksistowskie teorie?
(Pomijam zfeminizowanych "mężczyzn")
:jjsmile: matematykę zostawiam Tobie.
No i czego rodzi się więcej ? Tez bab.
im łatwiej jest wyprać mózgi, dużo łatwiej i dużo łatwiej zastraszyć

Ale w CV będzie miała minister kultury... i przychylne PISowi media będą się pewnie tak do niej zwracać, nawet po tych 2 tygodniach na stołku :confused: :facepalm:

Nowa minister, zagrała w serialu "Zostać Miss (01-) jeszcze jako Dominika Figurska, razem z Sochą, Włodarczyk, Kołakowską czy Anitą Werner... a po latach stanęły po przeciwnych stronach barykady...
Dominika, 23 lata (przyszła pani minister) :lol:
Dominika Figurska, Zostać Miss (01-).jpg

Anita, 23 lata (przyszła prowadząca "Fakty")
000CZKD35MQSRG1R-C122-F4.jpg

Anita Werner, Zostać Miss.jpeg

Ale w CV będzie miała minister kultury... i przychylne PISowi media będą się pewnie tak do niej zwracać, nawet po tych 2 tygodniach na stołku :confused: :facepalm:

Nowa minister, zagrała w serialu "Zostać Miss (01-) jeszcze jako Dominika Figurska, razem z Sochą, Włodarczyk, Kołakowską czy Anitą Werner... a po latach stanęły po przeciwnych stronach barykady...
Dominika, 23 lata (przyszła pani minister) :lol:
View attachment 85134
Anita, 23 lata (przyszła prowadząca "Fakty")
View attachment 85136
View attachment 85135

Rzeczywiście masz folder z każdą laską.

Szacun.

:penn:

Kurwa jak ja się cieszę że chodzę na siłownię gdzie nie ma ani jednego lustra. Te wszystkie tępe pizdy tam nigdy nie przyjdą. Jedyne lustro wisi w łazience

U mnie na siłce nigdy laski się nie prężą przed lustrem. Tylko prawdziwe koksy i nieudolne koksy stoją przy samym lustrze (gdzie też jest stojak z hantlami) i napierdalają centymetr od lustra blokując stojak z hantlami, bo przecież bez przerwy muszą oglądać siebie w lustrze. Szczególni Ci którzy są na masie w stylu lat dziewięćdziesiątych, bo może jakakolwiek żyła się przebije i muszą ją wtedy widzieć w lustrze.

U mnie na siłce nigdy laski się nie prężą przed lustrem. Tylko prawdziwe koksy i nieudolne koksy stoją przy samym lustrze (gdzie też jest stojak z hantlami) i napierdalają centymetr od lustra blokując stojak z hantlami, bo przecież bez przerwy muszą oglądać siebie w lustrze. Szczególni Ci którzy są na masie w stylu lat dziewięćdziesiątych, bo może jakakolwiek żyła się przebije i muszą ją wtedy widzieć w lustrze.

Można i tak... :lol:

Back