Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja pytam czy im się to biznesowo spina. Bo to są wymierne sprawy.Jak Cię lubię stary, ale jesteś naiwny jak dziecko. W kolejnym temacie.
Jako facet patrzysz na reklamy? No nie, masz dziurę w spodniach idziesz po nowe. To jest kapitalizm to jest kapitalne.
Kto patrzy na reklamy? Kto robi więcej zakupów? No baby. A Kto jest bardziej podatny na marksistowskie teorie?
(Pomijam zfeminizowanych "mężczyzn")
matematykę zostawiam Tobie.
Oczywiście, że się spina. Jak jakiś procent facetów nie kupi to i tak mała strata, bo nasze witaminki nadrobią.Ja pytam czy im się to biznesowo spina. Bo to są wymierne sprawy.
Tego poplamionego kolesia na Zalando też widziałem i uważam, że osiągają odwrotny efekt.
Ja z zasady nie kupuję w firmach, które próbują mnie wychowywać. Jestem tolerancyjny ale nie lubię jak ktoś, kto szyje i sprzedaje gacie próbuje mi tłumaczyć jak powinien wyglądać świat.
Nie, nie spina im się to, sporo takich firm pada. A że chcą, to im nie żałujemy hejtu, a hajsu skąpimy jak rasowy żyd.Oczywiście, że się spina. Jak jakiś procent facetów nie kupi to i tak mała strata, bo nasze witaminki nadrobią.
Poza tym firmy które w to idą pewnie są "na górze" dobrze poukładane.

No i czego rodzi się więcej ? Tez bab.Jak Cię lubię stary, ale jesteś naiwny jak dziecko. W kolejnym temacie.
Jako facet patrzysz na reklamy? No nie, masz dziurę w spodniach idziesz po nowe. To jest kapitalizm to jest kapitalne.
Kto patrzy na reklamy? Kto robi więcej zakupów? No baby. A Kto jest bardziej podatny na marksistowskie teorie?
(Pomijam zfeminizowanych "mężczyzn")
matematykę zostawiam Tobie.
No AI, przecież nikt nie zabalsamował ciała babki w stole, ale śmiesznie wygląda ta rodzinka i wrzuciłemCo do chuja, powiedz ze to fotoszopka albo AI czy co innego
![]()

Jebnięte kurwiszcze, a w drugą stronę to byłoby, że gwałt

To jest dobrze powiedziane, to jest mocno powiedzianeDostała by z otwartej, kopytami się nakryła to by wiedziała, że się wielkiemu chlopowi nie przeszkadza na robocie.
![]()
Pojebane czasy mamy to kto wieNo AI, przecież nikt nie zabalsamował ciała babki w stole, ale śmiesznie wygląda ta rodzinka i wrzuciłem![]()

Fryzura ta sama

Ale w CV będzie miała minister kultury... i przychylne PISowi media będą się pewnie tak do niej zwracać, nawet po tych 2 tygodniach na stołku

No i ja wspieram całym sercem taką inicjatywe. Ale będziemy musieli pójść na jakieś kompromisy. One chodzą bez koszulek, a my gapimy się na cycki tak jak zawsze, ale za to pytamy jak mija dzień.Ja bym wolał żeby jednak ktoś zasłonił te jej piegi, najlepiej białym kaftanem.
View attachment 85071
Ale w CV będzie miała minister kultury... i przychylne PISowi media będą się pewnie tak do niej zwracać, nawet po tych 2 tygodniach na stołku![]()
Nowa minister, zagrała w serialu "Zostać Miss (01-) jeszcze jako Dominika Figurska, razem z Sochą, Włodarczyk, Kołakowską czy Anitą Werner... a po latach stanęły po przeciwnych stronach barykady...
Dominika, 23 lata (przyszła pani minister)
View attachment 85134
Anita, 23 lata (przyszła prowadząca "Fakty")
View attachment 85136
View attachment 85135

Te fotki akurat bez foldera...Rzeczywiście masz folder z każdą laską.
Szacun.
![]()

To są teczki. Nie wiadomo kiedy się przydadząRzeczywiście masz folder z każdą laską.
Szacun.
![]()

Kurwa jak ja się cieszę że chodzę na siłownię gdzie nie ma ani jednego lustra. Te wszystkie tępe pizdy tam nigdy nie przyjdą. Jedyne lustro wisi w łazience
U mnie na siłce nigdy laski się nie prężą przed lustrem. Tylko prawdziwe koksy i nieudolne koksy stoją przy samym lustrze (gdzie też jest stojak z hantlami) i napierdalają centymetr od lustra blokując stojak z hantlami, bo przecież bez przerwy muszą oglądać siebie w lustrze. Szczególni Ci którzy są na masie w stylu lat dziewięćdziesiątych, bo może jakakolwiek żyła się przebije i muszą ją wtedy widzieć w lustrze.