Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Napisz od razu, że Milwaukee.Kabel czy baterie? Jaki budżet?
Napisz od razu, że Parkside.
Na domowy użytek, jeśli budżet pozwala, to sugeruję gbh 2-28 z dodatkowym uchwytem zaciskowym w zestawie. Pancerny, profesjonalny sprzęt i masz sdsa i zwykle futerko. W promocjach czasem bywały za jakieś 850 złotychNapisz od razu, że Milwaukee.
Obojętnie, może być z kablem to przy okazji przyda się do lania żonyKabel czy baterie? Jaki budżet?
Sprawdź post wyżej. Tylko ostrzegam, to nie ma sprzęgiełka jak milwaukee i jak cipuś jakiś wjedzie w pręta to mu rączki połamie. To sprzęt dla mężczyzn a nie pizdusi i parówekObojętnie, może być z kablem to przy okazji przyda się do lania żony
Ty no, pojebało cię z tą ceną?Na domowy użytek, jeśli budżet pozwala, to sugeruję gbh 2-28 z dodatkowym uchwytem zaciskowym w zestawie. Pancerny, profesjonalny sprzęt i masz sdsa i zwykle futerko. W promocjach czasem bywały za jakieś 850 złotych
GBH 2-28 F Młot udarowo-obrotowy z uchwytem SDS plus | Bosch Professional
GBH 2-28 F Młoty udarowo-obrotowe | Najszybsze tempo wiercenia i najwyższa wydajność dłutowania w tej klasie urządzeń, O 25% dłuższa żywotność niż w przypadku innych młotów udarowo-obrotowych tej klasy i większa ekonomiczność, O 27% niższy poziom drgań niż w poprzednim modelu dzięki aktywnemu...www.bosch-professional.com
Dużo masz tego wiercenia?Ty no, pojebało cię z tą ceną?
Zapomniałeś chyba skąd jestem
Coś do 500zl
Nie. Ale przyda się na przyszłość.Dużo masz tego wiercenia?
Jak sporadycznie to może faktycznie parkside? Albo ryobi na baterie i stopniowo dorzucać inne narzędzia z serii w razie potrzeby? https://allegro.pl/oferta/wiertarka-udarowa-mlotowiertarka-ryobi-r18sds-0-5331254517Nie. Ale przyda się na przyszłość.1
Ta jest legitna?nie brałbym wiertarki bez sdsa, więc trochę trudno jest coś wybrać w kwocie 500 złotych
RYOBI Młotowiertarka udarowa SDS Plus RSDS680-K 680W / 2J 5133002444
RYOBI Młotowiertarka udarowa SDS Plus RSDS680-K 680W / 2J 5133002444www.makita.sklep.pl
parkside
Na domowy użytek powinna dać radę jeśli nie będziesz jej forsował jak profesjonalnego sprzętuTa jest legitna?
Nic z tych rzeczy, ok to biorę. DziękiNa domowy użytek powinna dać radę jeśli nie będziesz jej forsował jak profesjonalnego sprzętu
BDSM STUFF?Obojętnie, może być z kablem to przy okazji przyda się do lania żony
Na domowy użytek, jeśli budżet pozwala, to sugeruję BDSM 2-28 z dodatkowym uchwytem zaciskowym w zestawie.
BDSM STUFF?
Kurwa, miej litość. Niech tutaj chociaż nie bazgrze.mamy tu eksperta na Cohones w tej dziedzinie.... @RYBA
Pracuję teraz cały czas otwornicą 80 bez sprzęgła.Sprawdź post wyżej. Tylko ostrzegam, to nie ma sprzęgiełka jak milwaukee i jak cipuś jakiś wjedzie w pręta to mu rączki połamie. To sprzęt dla mężczyzn a nie pizdusi i parówek
Kurwa, miej litość. Niech tutaj chociaż nie bazgrze.
Zaraz wjada linki do wielkich chujów na aku i pasy do przypinania.
Odważny jesteś. Mnie kiedyś wiertarka do metalu boscha z wiertłem 16 zakręciła gdy się zaklinowała a niechcący wcisnąłem blokadę włącznika, to palec wystawiła a wyłączyła się dopiero jak zawinęła cały przewód na siebie i go przerwałaKurwa, miej litość. Niech tutaj chociaż nie bazgrze.
Zaraz wjada linki do wielkich chujów na aku i pasy do przypinania.
Pracuję teraz cały czas otwornicą 80 bez sprzęgła.
Potrafi po łapie zajebać
No zawsze mam obawy jak nią jadę.Odważny jesteś. Mnie kiedyś wiertarka do metalu boscha z wiertłem 16 zakręciła gdy się zaklinowała a niechcący wcisnąłem blokadę włącznika, to palec wystawiła a wyłączyła się dopiero jak zawinęła cały przewód na siebie i go przerwała
BDSM STUFF?
Pany, staję przed decyzją działania z budową.
Drewniany czyli jaki?Pany, staję przed decyzją działania z budową. Co sądzicie o domach drewnianych, ktoś z Was może ma i może podzielić się opinią?
Czy nie rozglądać się i jechać tradycyjny. Prosty projekt, stodoła, metraż na rodzinę 2+1 i stado zwierzaków, więc koło 100m.
I jak temat samej budowy, nie oszaleję przy tym? :D
Drewniany czyli jaki?
z drewna bali czy szkieletor?
mam tego ło