Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Napisz od razu, że Parkside.
![]()
Na domowy użytek, jeśli budżet pozwala, to sugeruję gbh 2-28 z dodatkowym uchwytem zaciskowym w zestawie. Pancerny, profesjonalny sprzęt i masz sdsa i zwykle futerko. W promocjach czasem bywały za jakieś 850 złotychNapisz od razu, że Milwaukee.
![]()
Obojętnie, może być z kablem to przy okazji przyda się do lania żonyKabel czy baterie? Jaki budżet?
Sprawdź post wyżej. Tylko ostrzegam, to nie ma sprzęgiełka jak milwaukee i jak cipuś jakiś wjedzie w pręta to mu rączki połamie. To sprzęt dla mężczyzn a nie pizdusi i parówekObojętnie, może być z kablem to przy okazji przyda się do lania żony![]()
Ty no, pojebało cię z tą ceną?Na domowy użytek, jeśli budżet pozwala, to sugeruję gbh 2-28 z dodatkowym uchwytem zaciskowym w zestawie. Pancerny, profesjonalny sprzęt i masz sdsa i zwykle futerko. W promocjach czasem bywały za jakieś 850 złotych
![]()
GBH 2-28 F Młot udarowo-obrotowy z uchwytem SDS plus | Bosch Professional
GBH 2-28 F Młoty udarowo-obrotowe | Najszybsze tempo wiercenia i najwyższa wydajność dłutowania w tej klasie urządzeń, O 25% dłuższa żywotność niż w przypadku innych młotów udarowo-obrotowych tej klasy i większa ekonomiczność, O 27% niższy poziom drgań niż w poprzednim modelu dzięki aktywnemu...www.bosch-professional.com
Dużo masz tego wiercenia?Ty no, pojebało cię z tą ceną?
Zapomniałeś chyba skąd jestem
Coś do 500zl![]()
Nie. Ale przyda się na przyszłość.Dużo masz tego wiercenia?
Jak sporadycznie to może faktycznie parkside? Albo ryobi na baterie i stopniowo dorzucać inne narzędzia z serii w razie potrzeby? https://allegro.pl/oferta/wiertarka-udarowa-mlotowiertarka-ryobi-r18sds-0-5331254517Nie. Ale przyda się na przyszłość.1
Ta jest legitna?nie brałbym wiertarki bez sdsa, więc trochę trudno jest coś wybrać w kwocie 500 złotych
![]()
RYOBI Młotowiertarka udarowa SDS Plus RSDS680-K 680W / 2J 5133002444
RYOBI Młotowiertarka udarowa SDS Plus RSDS680-K 680W / 2J 5133002444www.makita.sklep.pl
parkside
Na domowy użytek powinna dać radę jeśli nie będziesz jej forsował jak profesjonalnego sprzętuTa jest legitna?
Nic z tych rzeczy, ok to biorę. DziękiNa domowy użytek powinna dać radę jeśli nie będziesz jej forsował jak profesjonalnego sprzętu
BDSM STUFF?Obojętnie, może być z kablem to przy okazji przyda się do lania żony![]()
Na domowy użytek, jeśli budżet pozwala, to sugeruję BDSM 2-28 z dodatkowym uchwytem zaciskowym w zestawie.
BDSM STUFF?![]()
Kurwa, miej litość. Niech tutaj chociaż nie bazgrze.mamy tu eksperta na Cohones w tej dziedzinie.... @RYBA![]()
Pracuję teraz cały czas otwornicą 80 bez sprzęgła.Sprawdź post wyżej. Tylko ostrzegam, to nie ma sprzęgiełka jak milwaukee i jak cipuś jakiś wjedzie w pręta to mu rączki połamie. To sprzęt dla mężczyzn a nie pizdusi i parówek![]()
Kurwa, miej litość. Niech tutaj chociaż nie bazgrze.
Zaraz wjada linki do wielkich chujów na aku i pasy do przypinania.
Odważny jesteś. Mnie kiedyś wiertarka do metalu boscha z wiertłem 16 zakręciła gdy się zaklinowała a niechcący wcisnąłem blokadę włącznika, to palec wystawiła a wyłączyła się dopiero jak zawinęła cały przewód na siebie i go przerwałaKurwa, miej litość. Niech tutaj chociaż nie bazgrze.
Zaraz wjada linki do wielkich chujów na aku i pasy do przypinania.
Pracuję teraz cały czas otwornicą 80 bez sprzęgła.
Potrafi po łapie zajebać![]()
No zawsze mam obawy jak nią jadę.Odważny jesteś. Mnie kiedyś wiertarka do metalu boscha z wiertłem 16 zakręciła gdy się zaklinowała a niechcący wcisnąłem blokadę włącznika, to palec wystawiła a wyłączyła się dopiero jak zawinęła cały przewód na siebie i go przerwała![]()
BDSM STUFF?![]()
Pany, staję przed decyzją działania z budową.
Drewniany czyli jaki?Pany, staję przed decyzją działania z budową. Co sądzicie o domach drewnianych, ktoś z Was może ma i może podzielić się opinią?
Czy nie rozglądać się i jechać tradycyjny. Prosty projekt, stodoła, metraż na rodzinę 2+1 i stado zwierzaków, więc koło 100m.
I jak temat samej budowy, nie oszaleję przy tym? :D
Drewniany czyli jaki?
z drewna bali czy szkieletor?
mam tego ło![]()