torpedo
UFC Featherweight
czuć piniądzWszystko na raz robie. Wode, scieki, gaz, prad.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
czuć piniądzWszystko na raz robie. Wode, scieki, gaz, prad.
I karta graficzna. Nie zapomnij o karcie graficznej.czuć piniądz
Jaką polecasz? XDI karta graficzna. Nie zapomnij o karcie graficznej.
Nie no ja od dawna tylko konsole ale jeśli chodzi o transakcje rozpływające się w morzu innych to jestem specjalistą. Wiesz mam jednocześnie żonę i dużo zainteresowań a tylko jedno hobby jest wspólne.Jaką polecasz? XD
Jakie są wysokości? Tylko123, 153 i 173? Nie ma wyższych?Panel ogrodzeniowy Vera 3D 153x250 cm antracytowy Wiśniowski - Leroy Merlin
Panel ogrodzeniowy Vera 3D 153x250 cm antracytowy Wiśniowski w atrakcyjnej cenie? Tak! Zobacz także inne Panele ogrodzeniowe dostępne w Leroy Merlin!www.leroymerlin.pl
Zajeb se taki panel. Łatwiejsze do montażu od siatki. Do tego słupki stalowe (chy a 40x 40) i dają ci do tego mocowania tych paneli.
Kup sobie to wiertło co Andżej Ci polecił, wypierdol nim dziurę, kup beton w worku, rokpop go z wodą na rzadko, wpierol słupek do dziury (najpierw wg.sznurka wymierz i odległości by do panelu pasowały, a także wysokosci), wpierdol tam kamieni, gruzu itd, no i gotowe
Sprawdź przepisy bo wysokość płotu jest określona. Mam te najwyższe plus fundament (mam wersję słupków do przykręcania) i jest jakieś 185.Jakie są wysokości? Tylko123, 153 i 173? Nie ma wyższych?
No tak, zapomniałem, że fundament też da kilka centymetrów. Masz te 173?Sprawdź przepisy bo wysokość płotu jest określona. Mam te najwyższe plus fundament (mam wersję słupków do przykręcania) i jest jakieś 185.
Sam. Płot stoi równo jak żołnierz na ruskiej defiladzie. Tak 173 plus betonowy lany fundamentNo tak, zapomniałem, że fundament też da kilka centymetrów. Masz te 173?
Sam robiłeś czy ekipa od A do Z zrobiła?
Celowo takie niskie płoty, żeby mudżin przelazłSprawdź przepisy bo wysokość płotu jest określona. Mam te najwyższe plus fundament (mam wersję słupków do przykręcania) i jest jakieś 185.
Mi aż tak bardzo nie trzeba. Wystarczy zwykły ocynk + ta osłona "z liści", szybko i bez całej roboty przy żywym płocie. Ciekawe tylko ile by mnie to kosztowało.To chyba najtańsza opcja płotu. Kupujesz zielony później szpaler iglakow od wewnątrz i po 5 latach pielęgnacji może nawet nie być widać siatki jak się postarasz.
Zawsze możesz zapodać w iglakach ze dwa zwoje niewidocznego, nielegalnego aczkolwiek bardzo skutecznego drutu kolczastego.Celowo takie niskie płoty, żeby mudżin przelazł
Co do całej roboty przy żywym płocie to nie mam pojęcia. Chwastami w ogrodzie to się żona zajmuje. Ja bym wylał beton i zrobił miejsca parkingowe.Mi aż tak bardzo nie trzeba. Wystarczy zwykły ocynk + ta osłona "z liści", szybko i bez całej roboty przy żywym płocie. Ciekawe tylko ile by mnie to kosztowało.
@HubiSSJ3 ! Mamy prostokąt o powierzchni 1700 m2, jak długie są boki?
Ja bym mur postawiłCo do całej roboty przy żywym płocie to nie mam pojęcia. Chwastami w ogrodzie to się żona zajmuje. Ja bym wylał beton i zrobił miejsca parkingowe.
Kamery wieżyczki strzelnicze. Trzeba się przygotować na białych inaczej najeźdźców.Ja bym mur postawił
lać nie musi fundamentu na całej długościTak 173 plus betonowy lany fundament
Są dwie wersje słupków wsuwane i przykręcane. Do przykręcanych leje się cały fundament do wsuwanych wszystko kupuje się gotowe.lać nie musi fundamentu na całej długości
To za dużo pierdolenia.
Wystarczą odwierty pod słupki, a pod panel kupujesz gotowy prefabrykat (szary albo antracyt) i go tylko wsuwasz w prowadnice słupka.
ja widziałem tylko te na prefabrykat.Są dwie wersje słupków wsuwane i przykręcane. Do przykręcanych leje się cały fundament do wsuwanych wszystko kupuje się gotowe.
A ile w ziemię się wkopywać? Dla psiaka, przeciw lisom, itdja widziałem tylko te na prefabrykat.
Chyba wygodniejsze to. bo wsywasz betonik i nie pierdilisz suę z wylewaniem całości.
Natomiast jak Ci zależy na połaczeniu stałym pod ziemią (żeby np.psiak sie n8e przekopał), to wylewany będzie lepszy
zależy jaki psiak, ale spokojnie moze ci się podkopać nawet jak masz w ziemi.A ile w ziemię się wkopywać? Dla psiaka, przeciw lisom, itd
Pies to nie wiem bo mam tylko wyrób psopodobny w postaci yorka ale mam też żółwia na ogrodzie. Ten to jebany pół metra wykopie. Już kilka razy przynieśli go sąsiedzi.A ile w ziemię się wkopywać? Dla psiaka, przeciw lisom, itd
Jego też sąsiedzi do domu przynoszą od czasu do czasu
Technologii modułowych jest sporo, sporo wykonawców, itd, więc cięzko o jakas definitywną odpowiedz.Mam pytanie....siedzi ktoś w temacie domów modułowych? Jest to według Was dobra alternatywa dla standardowych domów? Jest sens się w to bawić?
ZA kazde 100k na 30 lat po 444zl raty? Toz ja lata temu przy niskiej inflacji liczylem 500, jak oni to licza?
Masz na mysli ten 2% czy ogolnie hipoteczne?Poczekaj. Teraz już jest z tym gnój, ale to dopiero pierdolnie za 5 lat.
Jedno i drugie.Masz na mysli ten 2% czy ogolnie hipoteczne?