Brawler098
WSOF Middleweight
Macie dość wysublimowane pomysły kulinarne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Traci.Nie traci. Cebula działa nawet lepiej jeśli jest pieczona czy duszona. Spróbuj sobie kiedyś diety cebulowej, sam zobaczysz co dziwnego z dupy wyjdzie po kilogramie czy dwóch pieczonej cebuli...![]()
Zależy o czym mowa, jednak bilans zysków i strat przemawia na korzyść obróbki termicznej i wpierdalania Ile wlezie. Z surową w takich ilościach nie pograsz bo wątrobę rozwali.Traci.
Andrzej Tejt tam wpierdala na surowo bo trener mu powiedział że podnosi teściaZ surową w takich ilościach nie pograsz bo wątrobę rozwali

Bo podnosi. Inna sprawa, że śmierdzisz tak, jakby testosteron rzeczywiście skoczył o kilka kresekAndrzej Tejt tam wpierdala na surowo bo trener mu powiedział że podnosi teścia![]()

Widzisz, nasi dziadkowie wpierdalali cebulę aż miło i jacy byli?Andrzej Tejt tam wpierdala na surowo bo trener mu powiedział że podnosi teścia![]()
Fitoestrogeny.Widzisz, nasi dziadkowie wpierdalali cebulę aż miło i jacy byli?
A to pokolenie teraz co teraz się zajada soją i bezglutaminowymi bułeczkami to jak wygląda?
Otwórz oczy, Mordo!
Fitoestrogeny.
Wystarczy spojrzeć 10 lat do tyłu i teraz. Chłopacy w wieku 16 lat chude szczury niedorobione bastiany, a dziewczyny w tym wieku już dupska i cycki napuchnięte jak złe

Cebula Polski afrodyzjak Andrzeju.Aż se pójdę nakroić cebuli, posolić żeby się zejscała, a później poleję to magą
Tak mnie kiedyś stare chłopiska w robocie nauczyli, a do tego filecik z makrelki w oleju![]()

z tego co przeczytałem to zgadza się. Jednak wystarczy wymoczyć dany produktu na noc, żeby pozbyć się np: fityny, czy saponiny. Do tego fityna ma również dużo pozytywnych właściwości.Rośliny wyewoluowały i przystosowały się do trudnych warunków w sposób w który nie są w stanie fizycznie walczyć ani uciekać. Posiadają szereg związków antyodżywczych , które mają tylko jedno zadanie : jak najszybciej opuścić organizm istoty, która je spożyła.
I są to : fityniany, saponiny, inhibitory enzymów trawiennych, oksalany, alkaloidy itp wiążą one minerały ze sobą redukując ich przyswajanie
A robiłeś badania czy ten olimp rzeczywiście daje rezultaty w Twoim przypadku?Wasze ulubione firmy suplementacyjne z których bierzecie taki podstawy jak D3, magnez, kreatyna, B complex, omega3 itd?
Ja wybieram Olimp/Olimp Labs w sumie to ta sama firma w oparciu o takie strony jak badamy suplementy, ciężko mi już wybierać z takich firm jak np. KFD gdzie ludzie udowadniali że zażywając najmocniejsze D3 od tej firmy mieli niedobory tej witaminy.
Trochę drożej mnie to wychodzi ale przynajmniej spokojniejsza głowa.
Robiłem i wszystko w normie, tran też często wybieram ale niekiedy Olimp Labs ma zestawy naprzykład 3x60 Omega3 za troszkę ponad stówkę i wtedy na pół roku masz taki zapas i wtedy właśnie kupuję w kapsułkach. Generalnie Olimp to to ponoć najbardziej rzetelna firma suplementacyjna w Polsce, żadnych wpadek nie mieli w przeciwieństwie do konkurencji.A robiłeś badania czy ten olimp rzeczywiście daje rezultaty w Twoim przypadku?
Ja obecnie wyłącznie boron i msm + glukozamina z progress labu.
W zimę będę szukać jakiegoś d3 w płynie lub znowu tran z mollersa
Wasze ulubione firmy suplementacyjne z których bierzecie taki podstawy jak D3, magnez, kreatyna, B complex, omega3 itd?
Ja wybieram Olimp/Olimp Labs w sumie to ta sama firma w oparciu o takie strony jak badamy suplementy, ciężko mi już wybierać z takich firm jak np. KFD gdzie ludzie udowadniali że zażywając najmocniejsze D3 od tej firmy mieli niedobory tej witaminy.
Z tego co wiem to Now jest bardzo dobre.Ja kreatyne biorę od typa z piwnicy (Greatone), a suple to różnie, Alliness, Now,
Ja tylko kupowałem suple jak mi organizm wyraźnie dawał sygnały że czegoś brakuje, np b complex metylowany, cytrynian magnezu, w ten deseń. A tak to nie biorę żadnych supli oprócz kreatyny. Staram się dobrze jeść i zdrowo żyćZ tego co wiem to Now jest bardzo dobre.
Chodzi o to że ja wolę dopłacić te kilkadziesiąt zł i mieć pewność a Olimp normalnie w aptekach zamawiają, nieraz dostawałem D3 jak byłem kupić stacjonarnie.
Wasze ulubione firmy suplementacyjne z których bierzecie taki podstawy jak D3, magnez, kreatyna, B complex, omega3 itd?

3200...Jest 200ng/dl byku?![]()

za malo pylku sosny.. kup sobie boreomeChudy ale 3200 to ja nie mam.
![]()
boreome.com