Suplementacja i odżywianie przeciętnego człowieka

W życiu byś nie przypuszczał jakie efekty daje, tylko taki z górnej półki.
No za 250 dolkow to mozna takie placebo sobie wmówić ze to szok, przecież to igła wraz z badaniami Cie taniej wyjdzie a efekt bedzie przynajmniej w pełni prawdziwy:beczka:

Niezła rozbieżność, to co wrzuciłeś 220$ do nawet 500$ a jak wpiszesz w google to sa po 22.50 zł za 100g :joe:

No za 250 dolkow to mozna takie placebo sobie wmówić ze to szok, przecież to igła wraz z badaniami Cie taniej wyjdzie a efekt bedzie przynajmniej w pełni prawdziwy:beczka:

Niezła rozbieżność, to co wrzuciłeś 220$ do nawet 500$ a jak wpiszesz w google to sa po 22.50 zł za 100g :joe:
Gadałem z kolesiem ostatnio na siłowni to był w szoku jak ja mało wydaje miesięcznie na TRT z całym zapleczem.

Gość w szoku, bo on więcej na suple wydaje :mamed:

Gadałem z kolesiem ostatnio na siłowni to był w szoku jak ja mało wydaje miesięcznie na TRT z całym zapleczem.

No, bo po co tych supli nawalać w opór? Najpierw trzeba od podstaw zacząć

06516511644.jpg

chlopie-murzyn-patrzy-z-politowaniem-reakcja-mem.jpg

Magiczny ogród to chyba strona roshiego.

No błagam działa tylko kilka suplementów, reszta to syf
Odżywianie i sterydy jak ktoś chce mieć namacalne efekty i szybkie….

No i cały czas kurna trening, trening, trening specjalistyczny taki wedle własnego widzi mi się i kafarem się stajesz !

View attachment 127699

chlopie-murzyn-patrzy-z-politowaniem-reakcja-mem.jpg

Magiczny ogród to chyba strona roshiego.
Tylko u nas jest ten problem, że rynek supli nie jest w żaden sposób regulowany.

Dlatego co chwilę są problemy z kreatynami itp że znaleźli jakieś dosypki, rtęć itd

To teraz pomyśleć w jaką skalę to może iść jeżeli idzie o suple "prozdrowotne" i te wszystkie "czarodziejskie suplementy".

Na przykładzie ashwagandy czytałem że można trafić na taką chujową ze sprasowanych liści albo lepszą robioną już z obróbką termiczną... I tetaz pytanie która to będzie ta tańsza :mamed:

Z tym pyłkiem to mamy w chuj rozbieżność niby ten sam produkt w usa 200$ a u nas te 22.5 plny.
To kto tu wali w chuja?

Tylko u nas jest ten problem, że rynek supli nie jest w żaden sposób regulowany.

Dlatego co chwilę są problemy z kreatynami itp że znaleźli jakieś dosypki, rtęć itd

To teraz pomyśleć w jaką skalę to może iść jeżeli idzie o suple "prozdrowotne" i te wszystkie "czarodziejskie suplementy".

Na przykładzie ashwagandy czytałem że można trafić na taką chujową ze sprasowanych liści albo lepszą robioną już z obróbką termiczną... I tetaz pytanie która to będzie ta tańsza :mamed:

Z tym pyłkiem to mamy w chuj rozbieżność niby ten sam produkt w usa 200$ a u nas te 22.5 plny.
To kto tu wali w chuja?
Ja to kupuje z Olimp Labs bo w Polsce najpewniejsze i tylko kretyna, B komplet, D3, Omega i magnez bo to te najbardziej przebadane suple które faktycznie mają udowodnione działanie, jak np. dobry magnez sobie zapodasz przed spaniem to szybciej zaśniesz i pisze to jako osoba która kiedyś musiała często brać ketrel, hydroksyzyne, loranem czy xanax żeby w ogóle mieć szansę zasnąć.

Co do libido to jest w pieruny i jeszcze troche czynników które wpływają więc ja bym to żadnemu tribulusowi nie przypisywał.
Jak ma się w życiu bardziej napięty czas, stres, myśli się o robocie lub ma jakieś hobby jak trening, gry na konsole czy PC, grzebie się przy autach w garażu itd kto co lubi to wiadomo że libido nie będzie duże bo się nie myśli o ruchaniu czy waleniu konia.

Jak miałem baby to chuj stał non stop, gdziekolwiek byłem trzeba było układać i zasłaniać bo mało kiedy się uspokajał ale jak przychodziły rozstania to czasami i 2 tygodnie konia nie waliłem i sie pindol uspokajał bo mózg znajdował sobie nowe priorytety na pierwszy plan.

Nie szukajcie żadnych magicznych sposobów bo to nie działa a po prostu taki okres macie w życiu, raz byście non stop ruchali i trzepali, ciągle mrowienie między nogami a innym razem jest takie poczucie że to strata czasu bo można go poświęcić na coś innego.

A z sosny to leci za darmo :beczka:

Back