Roshi
Roshi
W życiu byś nie przypuszczał jakie efekty daje, tylko taki z górnej półki.Dobra DHEA jestem w stanie zrozumieć, ale pyłek sosny..![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
W życiu byś nie przypuszczał jakie efekty daje, tylko taki z górnej półki.Dobra DHEA jestem w stanie zrozumieć, ale pyłek sosny..![]()
No za 250 dolkow to mozna takie placebo sobie wmówić ze to szok, przecież to igła wraz z badaniami Cie taniej wyjdzie a efekt bedzie przynajmniej w pełni prawdziwyW życiu byś nie przypuszczał jakie efekty daje, tylko taki z górnej półki.

Gadałem z kolesiem ostatnio na siłowni to był w szoku jak ja mało wydaje miesięcznie na TRT z całym zapleczem.No za 250 dolkow to mozna takie placebo sobie wmówić ze to szok, przecież to igła wraz z badaniami Cie taniej wyjdzie a efekt bedzie przynajmniej w pełni prawdziwy
Niezła rozbieżność, to co wrzuciłeś 220$ do nawet 500$ a jak wpiszesz w google to sa po 22.50 zł za 100g![]()

No, bo po co tych supli nawalać w opór? Najpierw trzeba od podstaw zacząćGadałem z kolesiem ostatnio na siłowni to był w szoku jak ja mało wydaje miesięcznie na TRT z całym zapleczem.
Gość w szoku, bo on więcej na suple wydaje![]()
Niezła rozbieżność, to co wrzuciłeś 220$ do nawet 500$ a jak wpiszesz w google to sa po 22.50 zł za 100g![]()
No błagam działa tylko kilka suplementów, reszta to syfGadałem z kolesiem ostatnio na siłowni to był w szoku jak ja mało wydaje miesięcznie na TRT z całym zapleczem.
Gość w szoku, bo on więcej na suple wydaje![]()
No za 250 dolkow to mozna takie placebo sobie wmówić ze to szok, przecież to igła wraz z badaniami Cie taniej wyjdzie a efekt bedzie przynajmniej w pełni prawdziwy
Tylko u nas jest ten problem, że rynek supli nie jest w żaden sposób regulowany.
Ja to kupuje z Olimp Labs bo w Polsce najpewniejsze i tylko kretyna, B komplet, D3, Omega i magnez bo to te najbardziej przebadane suple które faktycznie mają udowodnione działanie, jak np. dobry magnez sobie zapodasz przed spaniem to szybciej zaśniesz i pisze to jako osoba która kiedyś musiała często brać ketrel, hydroksyzyne, loranem czy xanax żeby w ogóle mieć szansę zasnąć.Tylko u nas jest ten problem, że rynek supli nie jest w żaden sposób regulowany.
Dlatego co chwilę są problemy z kreatynami itp że znaleźli jakieś dosypki, rtęć itd
To teraz pomyśleć w jaką skalę to może iść jeżeli idzie o suple "prozdrowotne" i te wszystkie "czarodziejskie suplementy".
Na przykładzie ashwagandy czytałem że można trafić na taką chujową ze sprasowanych liści albo lepszą robioną już z obróbką termiczną... I tetaz pytanie która to będzie ta tańsza
Z tym pyłkiem to mamy w chuj rozbieżność niby ten sam produkt w usa 200$ a u nas te 22.5 plny.
To kto tu wali w chuja?
Chamuj

Słownik zmienił...

A z sosny to leci za darmoNo za 250 dolkow to mozna takie placebo sobie wmówić ze to szok, przecież to igła wraz z badaniami Cie taniej wyjdzie a efekt bedzie przynajmniej w pełni prawdziwy

Kierwa, trochę dużo wychodzi1 g na 1 kg masy ciała.
czyli bastkowi nic na rozwoj mózgu nie zostaje
![]()
. 
Jeb 120g, pół opakowania codziennie, cyk !1 g na 1 kg masy ciała.
![]()
1 g na 1 kg masy ciała.
![]()

A ja już zacząłem ładować!
Kurwa to wiadrami trzeba zamawiać1 g na 1 kg masy ciała.
![]()

Taka tam literówka, dawka tylko 10 razy przekroczonaKurwa 1g na 10 kg masy!

Kurwa to wiadrami trzeba zamawiać
Albo w workach 25 kilo jak cement
Pojebało mnie się od tego gorąca i suk w bikiniTaka tam literówka, dawka tylko 10 razy przekroczona![]()

Kierunek znasz -----------> wydmyPojebało mnie się od tego gorąca i suk w bikini
Ps.Zawsze dawki x2!
![]()

Jakich suk?Pojebało mnie się od tego gorąca i suk w bikini
Ps.Zawsze dawki x2!
![]()