Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tak.Pany, lutował ktoś NAS, warto?
Jaką macie na ten temat opinię, jakie dawki lutowaliście i jak długo, czy możecie podać korzyści które na sobie doświadczyliście?
![]()
Dwieście złotych się należy.

Co to NAS? Chodziło o nac?Pany, lutował ktoś NAS, warto?
Jaką macie na ten temat opinię, jakie dawki lutowaliście i jak długo, czy możecie podać korzyści które na sobie doświadczyliście?
![]()
Nie, o NAS'ACo to NAS? Chodziło o nac?

Dobra, dawajNie, o NAS'A
Magiczna podróż w przestworza
![]()
Dobra, dawaj
Co to NAS? Chodziło o nac?

Pany, lutował ktoś NAS, warto?
![]()

Wrzuć sobie na 3 miesiące i później przerwa.
N-A-C
N-A-C
śmierdzieć musi, taki jego urok. Zacznij od 2x250mg/dzień (po śniadaniu i po obiedzie po jednej), a może i 1x250 na pierwsze 2-3 dni, i zobacz jak będziesz reagował. Później można zwiększyć, ale nie należy przesadzać od początku bo można się z osranymi gaciami obudzić. @lugasek mistrz mi mówił. Teraz to i 2x500/750 mogę zalutować i mam tylko nadzieję, że krzywdy tym sobie nie zrobię. W pierwszych dniach regularnego stosowania to co wychodziło ze mnie tyłem to
ale późnej się pięknie wszystko wyczyściło i unormowało. Czuć poprawę w funkcjonowaniu ogólnym. Sprawdź i sam zobaczwas brauchst du denn kumpel?Kto tam w adaptogenach siedzi mocno?
nicht verstachenwas brauchst du denn kumpel?

Wszystko z jednego chińskiego konteneraSuple z GymBeam spoko czy takie same gówno jak SFD i KFD?
Wybierz ziomka z bloku...Suple z GymBeam spoko czy takie same gówno jak SFD i KFD?

Dlaczego kfd gówno?Suple z GymBeam spoko czy takie same gówno jak SFD i KFD?
Testowali witaminę D z KFD, nawet Kiecol i wyszło że robią wałki także jeśli oszukują na najtańszym dostępnym surowcu to strach pomyśleć co z tymi droższymi. Oczywiście jak ten wymieniony opublikował to ten łysy burak Seba Kot się spruł i zaczął wygrażać sądami za co kazano mu cmoknąć się w pompkę.Dlaczego kfd gówno?
Można jakiś link? Z tego co pamiętam to w wielu różnych testach kfd w przeciwieństwie do sfd zawsze wychodziło dobrze.Testowali witaminę D z KFD, nawet Kiecol i wyszło że robią wałki także jeśli oszukują na najtańszym dostępnym surowcu to strach pomyśleć co z tymi droższymi. Oczywiście jak ten wymieniony opublikował to ten łysy burak Seba Kot się spruł i zaczął wygrażać sądami za co kazano mu cmoknąć się w pompkę.
To na story było, na YT masz materiał który niby potwierdza że ta witamina D jest spoko ale gość który rzekomo ma być neutralny w przeszłości był na kanale KFD i to nieraz także transparentność już idzie sie jebać.Można jakiś link? Z tego co pamiętam to w wielu różnych testach kfd w przeciwieństwie do sfd zawsze wychodziło dobrze.
Kto tam w adaptogenach siedzi mocno?
Na chuj Ci kolejny suplement?

Kup u chłopa z bloku i się więcej nie martw.Dobra dzięki zajebiście dużo się dowiedziałem, co ja teraz zrobię z taką wiedzą![]()
Panie Bogdanie, Pan to śpisz na piniądzach. Kupuj swansona i dupy sobie jakimiś kaefde nie zawracaj.Dobra dzięki zajebiście dużo się dowiedziałem, co ja teraz zrobię z taką wiedzą![]()