Siwy25_1
UFC Light Heavyweight
Dokładnie. Wczoraj poszedłem na rekord.Na cohones nikt Ci nie pomoże, tutaj sami długodystansowcy![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dokładnie. Wczoraj poszedłem na rekord.Na cohones nikt Ci nie pomoże, tutaj sami długodystansowcy![]()

Jak kobita nie dojdzie to niech lepiej poszuka winy w sobie.Lepiej dojść szybko niż w ogóle...![]()

Jak kobita dojdzie
Obydwoje mieliśmy tyle samo czasuJak kobita nie dojdzie to niech lepiej poszuka winy w sobie.
![]()

Zajebiscie. Rok temu Ci pisałem, że masz przejść na dietę. Co z tego, że ktoś Ci coś napisze jak będziesz miał znowu wyjebane jaja na swoje zdrowie?Zrobiłem se morfolgie i Trójglicerydy 12 razy ponad normę !! Jak to kurwa zbić ?! czytam , że karczoch jest dobry !!
Iść do apteki i poprosić o magiczna pigułkę na wszystko...Zrobiłem se morfolgie i Trójglicerydy 12 razy ponad normę !! Jak to kurwa zbić ?! czytam , że karczoch jest dobry !!

Stud 100 polecamDurex Performa... mit czy hit?
Teraz to już nie rób nic, żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludziZrobiłem se morfolgie i Trójglicerydy 12 razy ponad normę !! Jak to kurwa zbić ?! czytam , że karczoch jest dobry !!

Przestać pić berbeluchyZrobiłem se morfolgie i Trójglicerydy 12 razy ponad normę !! Jak to kurwa zbić ?! czytam , że karczoch jest dobry !!
To są flaki? Czy coś innego?
Żołądki chybaTo są flaki? Czy coś innego?
To są flaki? Czy coś innego?
Wygląda jak gówno.Żołądki chyba

Żołądki chyba

Panowie chyba dobrych żołądków drobiowych w sosie śmietanowym nie jedli![]()

Z czym do ludzi jak oni jedyne mięso z jakim mają do czynienia to oczyszczone filety z kurczaka zakupione w lidlu albo biedrze![]()

PodrobyPanowie chyba dobrych żołądków drobiowych w sosie śmietanowym nie jedli![]()
ostatnio to robiłem ozory wołowe i nieskromnie przyznam że wyszły zajebiście 
MetaxaDurex Performa... mit czy hit?

Co Andrzeju minutę dłużej do tych regularnych trzech?
![]()