panpan
KSW Middleweight
I tak pewnie wszyscy biorą od pana chińczyka jeśli o kreatynę chodzi
View attachment 112302
Zupy komuś?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
I tak pewnie wszyscy biorą od pana chińczyka jeśli o kreatynę chodzi
View attachment 112302
Zupy komuś?
25 to duży?Duży to on ma tylko nick na forum...
Cali25 to duży?
25 to duży?
Cali
Przecież sam pisałTen jaki poinformowany..
Załatwił chociaż pracę?
25 to duży?
Cali
Załatwił chociaż pracę?
Przecież napisał.
Obiecał, że zadzwoniZałatwił chociaż pracę?
Załatwił chociaż pracę?
Miałem dobry namiar to wybrał pakola.Obiecał, że zadzwoni
Kolejny Polak rodak porzucony na rzecz raszidaMiałem dobry namiar to wybrał pakola.
co to za syf?
co to za syf?
SARMy
Lepiej już teścia.Brać czy nie brać ?
Wygląda legitnie.
Nie mogę powiedzieć ze swojego doświadczenia bo tego nie stosowałem, ale chyba już w tym wypadku to lepiej saaBrać czy nie brać ?
Wygląda legitnie.
PoprawiłemSRAMy
Nie licząc tego LGD, MK i Kardaryna to jedno z najpopularniejszych połączeń jeżeli chodzi o SRAMy. Kardaryna jest warta uwagi, dobrze wpływa na lipidogram i wydolność oraz na wrażliwość insulinową, można brać solo, nawet prozdrowotonie. Jeżeli chodzi o MK to podleje cię wodą, później jak odstawisz i wspomniana woda zejdzie to okaże się że chuja zbudowałeś także nie warto.Brać czy nie brać ?
Wygląda legitnie.
Poprawiłem
Nie licząc tego LGD, MK i Kardaryna to jedno z najpopularniejszych połączeń jeżeli chodzi o SRAMy. Kardaryna jest warta uwagi, dobrze wpływa na lipidogram i wydolność oraz na wrażliwość insulinową, można brać solo, nawet prozdrowotonie. Jeżeli chodzi o MK to podleje cię wodą, później jak odstawisz i wspomniana woda zejdzie to okaże się że chuja zbudowałeś także nie warto.