I tak pewnie wszyscy biorą od pana chińczyka jeśli o kreatynę chodzi
View attachment 112302
Zupy komuś?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
I tak pewnie wszyscy biorą od pana chińczyka jeśli o kreatynę chodzi
View attachment 112302
Zupy komuś?

25 to duży?Duży to on ma tylko nick na forum...![]()

Cali25 to duży?![]()

25 to duży?![]()
Cali![]()

Przecież sam pisałTen jaki poinformowany..![]()

Załatwił chociaż pracę?
![]()
25 to duży?![]()
Cali![]()
Załatwił chociaż pracę?
![]()
Przecież napisał.
Obiecał, że zadzwoniZałatwił chociaż pracę?
![]()
Załatwił chociaż pracę?
![]()
Miałem dobry namiar to wybrał pakola.Obiecał, że zadzwoni

Kolejny Polak rodak porzucony na rzecz raszidaMiałem dobry namiar to wybrał pakola.
![]()

co to za syf?
co to za syf?
SARMy

Lepiej już teścia.Brać czy nie brać ?
Wygląda legitnie.
![]()
Nie mogę powiedzieć ze swojego doświadczenia bo tego nie stosowałem, ale chyba już w tym wypadku to lepiej saaBrać czy nie brać ?
Wygląda legitnie.
![]()
PoprawiłemSRAMy

Nie licząc tego LGD, MK i Kardaryna to jedno z najpopularniejszych połączeń jeżeli chodzi o SRAMy. Kardaryna jest warta uwagi, dobrze wpływa na lipidogram i wydolność oraz na wrażliwość insulinową, można brać solo, nawet prozdrowotonie. Jeżeli chodzi o MK to podleje cię wodą, później jak odstawisz i wspomniana woda zejdzie to okaże się że chuja zbudowałeś także nie warto.Brać czy nie brać ?
Wygląda legitnie.
![]()
Poprawiłem
Nie licząc tego LGD, MK i Kardaryna to jedno z najpopularniejszych połączeń jeżeli chodzi o SRAMy. Kardaryna jest warta uwagi, dobrze wpływa na lipidogram i wydolność oraz na wrażliwość insulinową, można brać solo, nawet prozdrowotonie. Jeżeli chodzi o MK to podleje cię wodą, później jak odstawisz i wspomniana woda zejdzie to okaże się że chuja zbudowałeś także nie warto.