Suplementacja i odżywianie przeciętnego człowieka

Pany, lutował ktoś NAS, warto?

Jaką macie na ten temat opinię, jakie dawki lutowaliście i jak długo, czy możecie podać korzyści które na sobie doświadczyliście?

:conorsalute:

Dobra, dawaj
81pkV9nXMTL._AC_UF894,1000_QL80_~2.jpg

Stosuje od jakiegoś czasu i bardzo sobie chwale. Ten z kfd jest :OK: śmierdzieć musi, taki jego urok. Zacznij od 2x250mg/dzień (po śniadaniu i po obiedzie po jednej), a może i 1x250 na pierwsze 2-3 dni, i zobacz jak będziesz reagował. Później można zwiększyć, ale nie należy przesadzać od początku bo można się z osranymi gaciami obudzić. @lugasek mistrz mi mówił. Teraz to i 2x500/750 mogę zalutować i mam tylko nadzieję, że krzywdy tym sobie nie zrobię. W pierwszych dniach regularnego stosowania to co wychodziło ze mnie tyłem to :korwinwhat: ale późnej się pięknie wszystko wyczyściło i unormowało. Czuć poprawę w funkcjonowaniu ogólnym. Sprawdź i sam zobacz

Testowali witaminę D z KFD, nawet Kiecol i wyszło że robią wałki także jeśli oszukują na najtańszym dostępnym surowcu to strach pomyśleć co z tymi droższymi. Oczywiście jak ten wymieniony opublikował to ten łysy burak Seba Kot się spruł i zaczął wygrażać sądami za co kazano mu cmoknąć się w pompkę.
Można jakiś link? Z tego co pamiętam to w wielu różnych testach kfd w przeciwieństwie do sfd zawsze wychodziło dobrze.

Można jakiś link? Z tego co pamiętam to w wielu różnych testach kfd w przeciwieństwie do sfd zawsze wychodziło dobrze.
To na story było, na YT masz materiał który niby potwierdza że ta witamina D jest spoko ale gość który rzekomo ma być neutralny w przeszłości był na kanale KFD i to nieraz także transparentność już idzie sie jebać.
Raz oszukali, być może nie pierwszy raz więc ja już położyłem na nich krzyżyk. Zamawiałem z Olimpa i Swansona ale ostatnio myślałem czy nie spróbować innej marki.

Back