panpan
KSW Middleweight
Sok pomidorowy, ale bez soli no bo bez przesady a ładują go dużo żeby było smacznie. 250mg potasu na 100mla cos do picia?
slyszalem ze najwiecej ma sok z boćwiny
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Sok pomidorowy, ale bez soli no bo bez przesady a ładują go dużo żeby było smacznie. 250mg potasu na 100mla cos do picia?
slyszalem ze najwiecej ma sok z boćwiny
Sok pomidorowy, ale bez soli no bo bez przesady a ładują go dużo żeby było smacznie. 250mg potasu na 100ml
No i po co wrzucacie to na cohones, przecież członkowie klubu gentelmenow nie potrzebują takich rad. Tutaj każdy swoją kobietę (którą warto dodać jest minimum miss Polski) obraca ile chce i jak długo chce.
Oczywiście ze wjeżdża. Swego czasu raz w tygodniu prawdziwa forma sie na tym buduje
Dzisiaj pod krs1 donatello z szynką.
temat ze złotymi poradami
Natural isolate 100 1kg lepsze wartości na etykiecie. Kalorii tyle samo, a mniej tłuszczu i więcej białka w porcji.@szplin @Siwy25_1 warto brać takie?
Czy jebać to i brać to:
Pure Whey 80 Protein 2 kg (bag) Great One - sklep GreatOne
www.greatone.pl
Tyle to i ja wyczytałem , ale czy te BCAA aż takie zajebiste żeby płacić więcej?Natural isolate 100 1kg lepsze wartości na etykiecie. Kalorii tyle samo, a mniej tłuszczu i więcej białka w porcji.
A to już zostaje w kwestii diety. Trzeba policzyć czy nie lepiej wziać tańsze białko i osobno bcaa, ale bym się skłaniał ku takiej opcji.Tyle to i ja wyczytałem , ale czy te BCAA aż takie zajebiste żeby płacić więcej?
Jak masz wystarczająco białka w diecie to pierdol te bcaa bo to wielki chuj i pieniądze w błotoTyle to i ja wyczytałem , ale czy te BCAA aż takie zajebiste żeby płacić więcej?
Bierz to zwykłe, bo szkoda kasy na izolat. I tak nie poczujesz różnicy. W koncentracie też masz BCAA.@szplin @Siwy25_1 warto brać takie?
Czy jebać to i brać to:
Pure Whey 80 Protein 2 kg (bag) Great One - sklep GreatOne
www.greatone.pl
A to już zostaje w kwestii diety. Trzeba policzyć czy nie lepiej wziać tańsze białko i osobno bcaa, ale bym się skłaniał ku takiej opcji.
Przecież jedno i drugie ma te same białka otrzymane z serwatki i w jednym i drugim jest BCAA, z tym, że w koncentracie będzie ich odrobinę mniej, ale jak przeliczysz na złotówki to z koncentratu i tak jest tańsze.Jak masz wystarczająco białka w diecie to pierdol te bcaa bo to wielki chuj i pieniądze w błoto
ale jeśli jesz normalne posiłki a nie jakieś wege to te trzy białka i tak dostarczysz