Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
browar@Siwy25_1 działa ta l dopa?
A tak serio to jest coś sprawdzonego i pewnego oprócz towarku i odpowiedniej michy/snu by poprawić regenerację?
Treningi wchodzą jak złe lecz dzień po jestem wyjebany jak kon po westernie, zupełnie nie do życia jakbym l dope walił w baraku u pakola
@Siwy25_1 działa ta l dopa?
Magnez, ashwaganda i wody w opór. Ciepłe-zimne prysznice. Rolowanie. Mata z kolcami!A tak serio to jest coś sprawdzonego i pewnego oprócz towarku i odpowiedniej michy/snu by poprawić regenerację?
Od lat tak mam mordo od lat.Treningi wchodzą jak złe lecz dzień po jestem wyjebany jak kon po westernie, zupełnie nie do życia jakbym l dope walił w baraku u pakola
Mata z kolcami jest grana.
Magnez, ashwaganda i wody w opór. Ciepłe-zimne prysznice. Rolowanie. Mata z kolcami!
Moje nowe odkrycie to herbatka rumiankowa. Działa na dopaminę prawie tak dobrze jak holenderskie skręty.
Od lat tak mam mordo od lat.
Mata z kolcami jest grana.
Ashwagande spróbuję.
Chciałbym coś by na drugi dzień móc zrobic kolejny trening. Obecnie jak sie dojade porządnie to uklad nerwowy jest tak rozjebany ze na drugi dzień to nadaje sie ale co najwyżej do tarcia chrzanu widzę że nie ma na to jakiejś specjalnej formuły i zostaje przecierpieć
L-karnityna przyspiesza regenerację mięśni, zwiększa fizyczną wytrzymałość i wydolność organizmu, a dzięki temu poprawia też widocznie wydajność podczas aktywności ruchowych. L-karnityna przyspiesza proces eliminacji mleczanu z mięśni i chroni przed zbyt dużymi spadkami w produkcji ATP.
Moje nowe odkrycie to herbatka rumiankowa. Działa na dopaminę prawie tak dobrze jak holenderskie skręty.
Teścia trza przyjebać.Mata z kolcami jest grana.
Ashwagande spróbuję.
Chciałbym coś by na drugi dzień móc zrobic kolejny trening. Obecnie jak sie dojade porządnie to uklad nerwowy jest tak rozjebany ze na drugi dzień to nadaje sie ale co najwyżej do tarcia chrzanu widzę że nie ma na to jakiejś specjalnej formuły i zostaje przecierpieć
Też sobie tak wmawiałem kiedy odstawiałem palenie ale później doszedłem do wniosku, że to jednak nie to samoMoje nowe odkrycie to herbatka rumiankowa. Działa na dopaminę prawie tak dobrze jak holenderskie skręty.
Jest ok.Lutował ktoś kreatynę od typa z bloku? Jakieś opinie ?
Krótko i treściwie. DziękiJest ok.
Od 2 tygodni ten sterydian biorę z niesmakiem. Kwaśne w chujLutował ktoś kreatynę od typa z bloku? Jakieś opinie ?
Monohydrant trzeba było brać jabczan zawsze kwaśny.Od 2 tygodni ten sterydian biorę z niesmakiem. Kwaśne w chuj
Spróbuj kąpieli kreatynowej.Od 2 tygodni ten sterydian biorę z niesmakiem. Kwaśne w chuj
Nie mam wannySpróbuj kąpieli kreatynowej.
To dawaj do sąsiadki !! Na pewno spragniona krety !!Nie mam wanny
To chociaż ręcznik namoczony w kreatynie na grzejnik.Nie mam wanny
Namoczony recznik kreatyna i na głowę okłady. Ewentualnie moczyc sie w misce po sałatceTo chociaż ręcznik namoczony w kreatynie na grzejnik.
Co Ty 'Wielkiego Chłopa' nie prenumerujesz?
Jestem gwiazdą ich rozkładówekTo chociaż ręcznik namoczony w kreatynie na grzejnik.
Co Ty 'Wielkiego Chłopa' nie prenumerujesz?
Tej, ale to wszystkie strony by musiały w skład tej rozkładówki wchodzić.Jestem gwiazdą ich rozkładówek
To są puzle do składania. W każdym numerze fragment mnieTej, ale to wszystkie strony by musiały w skład tej rozkładówki wchodzić.
Raz do roku wydają wydanie specjalne. Małą broszurkę z ptaszkiem.To są puzle do składania. W każdym numerze fragment mnie
Tak, raz do roku wydanie specjalne z nabitym reprezentantem ZG w negliżuRaz do roku wydają wydanie specjalne. Małą broszurkę z ptaszkiem.
UffTak, raz do roku wydanie specjalne z nabitym reprezentantem ZG w negliżu
35 jaj dziennie? Dafak?