Siwy25_1
UFC Welterweight
Ale endo też Ci nie wypisze prolongatum, bo Ci ze starej szkoły nie kumają bazy.Nie mówię o doktorach na NFZ.
Może jakiś młody po kursach, które sam zrobił.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ale endo też Ci nie wypisze prolongatum, bo Ci ze starej szkoły nie kumają bazy.Nie mówię o doktorach na NFZ.
Niestety nie mam nikogo takiego. Najlepiej szukać po jakiś dużych klinikach, które zajmują się też sportowcami - tam z reguły są najbardziej ogarnięci lekarze.@Siwy polecisz jakiegoś sprawdzonego androloga? oba testosterony w normie, estro też, dhea nisko, lh/fsh/prolaktyna poza skalą, tym chciałbym się zająć i fajnie jak bym miał kogoś ogarniętego
Jest ryzyko jest zabawaJestem w szoku, białko z piwnicy 3kg smak baton czekoladowy z orzechami - super struktura, wygląda jak prawilne wpc, spoko smak. No i ta cena... :)
Też kupiłem ten smak i daje rade.Jestem w szoku, białko z piwnicy 3kg smak baton czekoladowy z orzechami - super struktura, wygląda jak prawilne wpc, spoko smak. No i ta cena... :)
Jestem w szoku, białko z piwnicy 3kg smak baton czekoladowy z orzechami - super struktura, wygląda jak prawilne wpc, spoko smak. No i ta cena... :)
Jak słodycz? Bo ciasteczkowe mnie pokonało i muszę jedną miarkę na dwie bezsmakowej rozrabiać, bo jak dla mnie za słodkieTeż kupiłem ten smak i daje rade.
Właśnie jak dla mnie to paradoksalnie nei jest mocno słodkie, pijalem dużo slodsze ostatnioJak słodycz? Bo ciasteczkowe mnie pokonało i muszę jedną miarkę na dwie bezsmakowej rozrabiać, bo jak dla mnie za słodkie
Wy się tak znacie, że my se tu śmieszkujemy, a typ w piwnicy przerażony czyta i od razu badania leci robić?Ok, można pizgać. Chłop z bloku przebadał kreatyninę, rtęć czysta jak złoto (akurat partia którą mam).
![]()
Mordziaty sprawdzales te ebooki od Stalowego?
Przeleciałem póki co ten z przepisami. W tygodniu sobie wrzucę kolejne.Mordziaty sprawdzales te ebooki od Stalowego?
GreatOne robi robotę. Wspaniałe białko
Będę musiał je w końcu sprawdzić.GreatOne robi robotę. Wspaniałe białko
L-dopa.. wspominalem kilka razyZaciekawil ten swierzbiec właściwy.
DziałaDziała ta L-Dopa? Narazie biorę l-tyrozynę i czuje większą motywację
Chyba paczki pomyliłeś i mdma weszło.Lekki szok. Wziąłem 2x ashwa z swanson przed snem i byłem do 3 w nocy skupiony jak laser. Jednak nie każdemu to służy przed snem