Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak udało Ci się tak zapuścić i zaniedbać? KOSMOS!Ta dieta KETO faktycznie jest OK ? w sensie zdrowotnym ? bo pasuje coś zrobić ze sobą jak już prawie 200 na wadze.
Są też inne rzeczy o których mało kto mówi jak np. Potas+magnez oraz cynkprzez 43 minuty pierdoli o dodatnim bilansie kalorycznym i trzymaniu białka?(bo nie włączyłem) Kurwa jak można rozbijać tak łatwe rzeczy jak przenoszenie ciężaru z punktu A do punktu B i jedzenie większej ilości kalorii na czynniki pierwsze?
Ludzie w 2023 roku wierza nadal ze dieta keto ich odchudza a nie deficyt kaloryczny. Takze takprzez 43 minuty pierdoli o dodatnim bilansie kalorycznym i trzymaniu białka?(bo nie włączyłem) Kurwa jak można rozbijać tak łatwe rzeczy jak przenoszenie ciężaru z punktu A do punktu B i jedzenie większej ilości kalorii na czynniki pierwsze?
Wczoraj miałem personalny z nowym wielkim chłopem na siłowni. Opowiadał o "wiedzy" ludzi na temat żywienia - poziom zero, a co niektórzy poniżej wiedzy dr balastiana.Ludzie w 2023 roku wierza nadal ze dieta keto ich odchudza a nie deficyt kaloryczny. Takze tak![]()
Ale że on Tobie prowadził czy Ty mu prowadziłeś trening?Wczoraj miałem personalny z nowym wielkim chłopem na siłowni. Opowiadał o "wiedzy" ludzi na temat żywienia - poziom zero, a co niektórzy poniżej wiedzy dr balastiana.
![]()
U mnie na sieciówce jest tak, ze raz na 3 albo 6 miesięcy masz trening z trenerem za friko. Jest nowy trener, wielkie chłopisko mówię biorę. Zrobilim klateczke, wziąłem se 40tki hantle na skos na serie to chłop w szokuAle że on Tobie prowadził czy Ty mu prowadziłeś trening?
Kurła, jutro odwieszę cały grzbiet na kołku
Wyszło mi 36 serii wiosłowanie jednorącz półsztangą na 90kg
Co prawda seria 2 powtórzenia, ale sumarycznie i tak się uzbierało tego 72pow
I czuję nie tylko grzbiet....w zasadzie całe ciało :-)
oglądać i się uczyć o treningu siłowym !
Wtedy malo szczurow bylo do wyciaganiano ja czekalem z 5 dni jak zamawialem pol roku temu
Skladowo zawsze będzie ok bo chlop moze wpisać co chce bo nikt tego nie bada.Zobaczymy co to za cudo, składowo ok
Ano wlasnie.Skladowo zawsze będzie ok bo chlop moze wpisać co chce bo nikt tego nie bada.
ile sie nabierze x3Ano wlasnie.
pytanie : po ile tego białka jecie ?
ile sie nabierze x3
inne pytanie
znalazlem pol pudelka kreatyny universala z data do 09/22.. lutowac?
Ja liczę że podane wartości na opakowaniu są niedokładne wiec sypie ciut więcej.Ano wlasnie.
pytanie : po ile tego białka jecie ?
Jak sie nie boisz sraki to lutujile sie nabierze x3
inne pytanie
znalazlem pol pudelka kreatyny universala z data do 09/22.. lutowac?
4 dni 280g (220 czyste+60 reszta) - niskie dniAle ogólnie ile białka dziennie jecie ?
Wiecej sie nie dalo? Zoltej papryki bys sobie dokroil.4 dni 280g (220 czyste+60 reszta) - niskie dni
3 dni 250 g (200 czyste+50 reszta) - wysokie dni