cRe
PRIDE FC Middleweight
Widać że na informatykę nie chodził...Wygląda jak za szybkie kliknięcie w deluxe ski jump :D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Widać że na informatykę nie chodził...Wygląda jak za szybkie kliknięcie w deluxe ski jump :D
Hmm? :DWidać że na informatykę nie chodził...
No bo co innego się robi w podstawówce/gimnazjum na informatyce jak nie gra w dsj albo elastomanie? :DHmm? :D
Nie ty tylko ten skoczek. Chyba.Ale on napisał, że nie chodziłem :P
Nie ty tylko ten skoczek. Chyba.
Skoczek, skoczek.Ale on napisał, że nie chodziłem :P

Tych zwycięzców zawodów LGP nie mieliśmy w końcu tak wielu :)Kubacki i przymiotnik "spektakularny" to jak pies i kot albo Tusk i Kaczyński
Tych zwycięzców zawodów LGP nie mieliśmy w końcu tak wielu :)

Kurwa zapomniałem, że miałem pauzę prawie godzinę i oglądam z opóźnieniem. Dobrze, że chociaż nie wiem kto wygrał pierwszą serię ;DKubacki w drugiej serii i tylko on. SZALEŃSTWO
#lider
Kot zdyskwalifikowany za nieprawidłowy kombinezon ...
Uuu, ale morda zajechana. Musiało boleć. Ale nie bardzo mi go szkoda bo nie przepadałem za nim. Chyba przez tą różową świnkę. Pedał!W sezonie 2013/2014 wygrał TCS a w kolejnym był już cieniem tamtego zawodnika. Teraz nie ma go nawet w PŚ. Kilka dni temu miał dramatycznie wyglądający upadek podczas jednego z konkursów COC. Coś jak Mazoch w Zakopanem
Uwaga, drastyczne
https://www.facebook.com/thomas.diethart/posts/973218169400822:0

W Holandii już by siedział ;)Chyba przez tą różową świnkę.
O kurwa ale dojebał!
Żyje
#mistrzdrugiegoplanu
Ulala, konkurs jest jutro tak? Zaległy za Titisee chyba, dobrze się orientuję?