Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kurde, a sprawdzałem przed 10 to było napisane, że transmisja od 10:45! Dziady.Na Eurosporcie 2 puścili od początku
Jury zjebało masakrycznie pierwszą serie ... 20 metrów od rekordu gdzie mozna lądować telemarkiem na 245m a oni obniżają... Leje na nich!
kurwa ale to musi być adrenalina jak leci się ponad 100 km/h i tak człowiekiem miota na prawo i lewo.
Zgadzam się, super sezon w jego wykonaniu. Poza tym mega sympatyczny gość, bardzo go lubię.Brawo za 137 raz, w którym to jury zjebało konkurs. Moje ukłony
Cieszy rekord Prevca pod względem zwycięstw w sezonie. Należało mu się
Żyła wylądował jak paralityk. Jakby to zrobił jak człowiek, zakwalifikowałby się spokojnie, a odpadłby wtedy synek Tepesa ;)Żyła i Kłusek odpadli 32 i 38 miejsce.
ostatnie kwalifikacje w sezonie wygrywa ... Kotprzed Stochem i Hulą
do konkursu zakwalifikował się jeszcze Stękała 21 i Kubacki 28.
Żyła i Kłusek odpadli (32 i 38 miejsce)
Czyli co, koniec sezonu bedzie nasz? Oh, waitNasi elegancko... Czterech zapunktuje, jeszcze Kamil.
Kot może wskoczy do trzydziestki na niedzielne zawody... małe szanse, ale są.

Czysta prawda. Skoki w Polsce oglądają teraz chyba tylko widzowie "weterani". Ja oglądam bez względu na wyniki Polaków bo jest to dyscyplina, którą oglądam od kiedy miałem 9-10 lat. Interesuje mnie ona sama w sobie, tak jak pisałeś piękne skoki, bite rekordy itd itd. Niestety takich kibiców jest coraz mniej.Ja ogladam dla pięknego widowiska, dalekich lotów, pobijania rekordów, uczciwego konkursu i sukcesów na miarę Adama i Kamila
4 w 30 na miejscach od 17 do 24 ani troche mnie nie jara a wręcz ziębi. Za kilka miesięcy nikt nie bedzie pamietał tego sezonu, w którym to najlepsze swoje wyniki osiagnęli Kubacki i Hula.Świetnych wyników w kwalifikacjach także bo kogo to kurwa bedzie obchodzić jak w konkursie jak zwykle. Wszyscy jednym głosem beda mowic o bardzo slabym sezonie i mega dołku Stocha. Polacy to taki naród, ze jak jest sukces to każdy ogląda, emocjonuje się, śledzi i dzieli się swoimi przeżyciami z innymi. Takie skakanie jak teraz do niczego nie prowadzi a co najgorsze nie przyciąga młodych na skocznie.
4 sredniaków na drugą 15 ze sporadycznym wyskokiem do 10 NIGDY nie przyciagnie przed TV wiekszej liczby widzów i zainteresowania co jednen pojedynczy zawodnik odnoszący sukces.
Dla mnie sezon był tak chujowy, ze momentali zaczałem sie zastanawiac po co ja to oglądam. Chyba tylko wyczyny Prevca trzymały mnie przy transmisji. Ogladam skoki od 2001r ale takiego sezonu jak ten nie miałem jeszcze nigdy
zawolaj jak adam bedzie skakal ;)Piękne skoki, nie kapuje ludzie typu "po co to oglądasz jak Polacy ch*jowo skaczą"![]()
Przebił go już chyba w piątek albo czwartek. Dzisiaj to go dobił kompletnie :DPrevc przebił nawet Schlierenzauera.
Najlepszy sezon w historii skoków narciarskich pod względem indywidualnym.