@dooży - brałem dwie miarki na 10-15 min przed siłownią bo nie widze tam rzeczy jakoś szczególnie przydatnych po treningu (zacznij jednak od połowy miarki bo beta alanina mocno swędzi na poczatku). Na siłowni nie byłem w stanie tego pić nawet jakbym chciał, więc brałem ze sobą do kieszeni capsy BCAA z olimpu w liczbie 6-10 (w samym Purple BCAA nie jest jakoś szczególnie dużo) i popijałem wodą podczas treningu kiedy łapało mnie pragnienie. Wydaje mi się, ze takim sposobem w trakcie i jeszcze chwile po treningu byłem nabuzowany BCAA i EEA, a nie wychodziło to jakoś tragicznie finansowo. Zanim zacząłem stosowac taki mix cięzko przychodziło mi budowanie mięśni ze względu na problemy z kortyzolem, lecz aminy zmieniły to diametralnie. Poza aminami jedynym suplem jaki stosowałem to Omega3 oraz kompleks witamin i minerałów. Nawet białka nie szamałem, a masa szła bez specjalnej diety, choć wpływ na to może miał rodzaj treningu a mianowicie FBW z wolnymi ciężarami, 3x w tyg., który ponoć wyzwala największą ilość homonów anabolicznych, co pewnie mnożyło sie przez zahamowany katabolizm.