Siłownia ( rzeźba, spalanie) pytanie :)

Tam zdaje się jest 14.
Nie o to pytałem
Trening A:
-ściąganie linek (high reps)
-wiosłowanie półsztangą (low)
-wersja przyciągania poziomo (low)
-wersja ściągania (high)
-rack pull
-tył barku (high)
-bic linka (high)
+brzuch 2 sekcje
+zwis na drążku
+rotator

Trening B:
-uginanie
-hip thrust
-suwnica
-Bułgary
-wyprosty
-łydka
+2 opcje planka
+rozciąganie

Trening C:
-rozpiętki (high)
-Hammer (low)
-suwnica skos (high)
-spiętki pionowe
-krucyfiksy
-francuskie sztango/hantle
+brzuch 2 sekcje
+zwis na drążku
+rotator

Proste życie.

9681.gif

Trening A:
-ściąganie linek (high reps)
-wiosłowanie półsztangą (low)
-wersja przyciągania poziomo (low)
-wersja ściągania (high)
-rack pull
-tył barku (high)
-bic linka (high)
+brzuch 2 sekcje
+zwis na drążku
+rotator

Trening B:
-uginanie
-hip thrust
-suwnica
-Bułgary
-wyprosty
-łydka
+2 opcje planka
+rozciąganie

Trening C:
-rozpiętki (high)
-Hammer (low)
-suwnica skos (high)
-spiętki pionowe
-krucyfiksy
-francuskie sztango/hantle
+brzuch 2 sekcje
+zwis na drążku
+rotator

Proste życie.

View attachment 155673
Dziękuję, byłem ciekawy jak trenują teraz współczesne gieje :roberteyeblinking:

A serio : piękny trening na produkowanie kontuzji

Napisz mi tę długą listę moich kontuzji z ciekawości poczytam kolejne twoje farmazony.
Nie zapisuje rzeczy nie istotnych dla mojego życia. Z pamięci : barki, plecy, kolana czyli standard zestaw kontuzji każdego dźwigacza złomu

Możesz zawsze powtórzyć skoro niepełnosprawni to robią, to bez problemu na rozgrzewkę machniesz
Jakie powtórzyć? Jak chłop pompuje się na gowno-linkach i nazywa to mądrym i pożytecznym treningiem :beczka:

Mógłbyś zrobić taki gowno-trening na rozgrzewkę a potem swój trening. Musi rozdzielać rotatory, bo w tych paralitycznych ćwiczeniach nie występują, zwis na drążku jako prehab dla pleców, bo napierdalaja od maszyn itd no chyba, że jako osobny trening dla chwytu, bo oczywiście wiosełka idą z paskami bo się rączka otwiera :juanlaugh:

Nie zapisuje rzeczy nie istotnych dla mojego życia. Z pamięci : barki, plecy, kolana czyli standard zestaw kontuzji każdego dźwigacza złomu
Bark po kickboxingu, ale wiadomo sztangi dotknąłem parę lat później to się liczy jako kontuzja z siłowni.

Rocket science.
Jakie powtórzyć? Jak chłop pompuje się na gowno-linkach i nazywa to mądrym i pożytecznym treningiem :beczka:

Mógłbyś zrobić taki gowno-trening na rozgrzewkę a potem swój trening. Musi rozdzielać rotatory, bo w tych paralitycznych ćwiczeniach nie występują, zwis na drążku jako prehab dla pleców, bo napierdalaja od maszyn itd no chyba, że jako osobny trening dla chwytu, bo oczywiście wiosełka idą z paskami bo się rączka otwiera :juanlaugh:
Przecież Ty ćwicząc na siłowni nawet nie wyglądałeś dobrze. Może dlatego tak piecze, że inni się świetnie bawią na siłowni i po siłowni czytając twoje płacze.

:beczka:

Mógłbyś zrobić taki gowno-trening na rozgrzewkę a potem swój trening.
Ale że te wygibasy na kilka powtorzeń na drążku co to nazywasz poważnym treningiem?

Oh boy

Bark po kickboxingu, ale wiadomo sztangi dotknąłem parę lat później to się liczy jako kontuzja z siłowni.

Rocket science.

Przecież Ty ćwicząc na siłowni nawet nie wyglądałeś dobrze. Może dlatego tak piecze, że inni się świetnie bawią na siłowni i po siłowni czytając twoje płacze.

Nigdy nie narzekałem. Wyglad to ozdoba i kwiatek do kożucha dla słabego ciała i mentalu? Najwidoczniej

Po co Ci te sterydy ? Szkoda leków. Nawet szkoda jeść dawać, zacząłbym od karmienia Ciebie z procy, żebyś jakieś podstawy koordynacji ruchowej załapał :beczka:

Widzieliśmy tych pospinanych kaszkojadow silownianych nie raz :mjsmile:

Ja to się chętnie spotkam z wszystkimi trenującymi Cohonesiakami, co to by było, a jestem pewny, że od każdego coś bym się nauczył

Nigdy nie narzekałem. Wyglad to ozdoba i kwiatek do kożucha dla słabego ciała i mentalu? Najwidoczniej
Broń boże. W czasach powszechnej choroby zwanej otyłością dobrze mieć zdrowe ciało i umysł czego widać nie rozumiesz.

Po co Ci te sterydy ? Szkoda leków. Nawet szkoda jeść dawać, zacząłbym od karmienia Ciebie z procy, żebyś jakieś podstawy koordynacji ruchowej załapał :beczka:
całą bazę którą masz to masz właśnie z siłowni mimo, że trenowałeś beznadziejnie i nie miałeś efektów to ta siła przekłada Ci się na to co robisz teraz. Genetyka.

Możesz się dalej oszukiwać, ale taka jest prawda. Już Ci pisałem, wystaw na jakiekolwiek zawody w jakimkolwiek sporcie kogoś kto "trenuje" tak jak Ty i jak cokolwiek zgarnie to będziesz mógł stawiać warunki i mówić kto coś robi źle.

Broń boże. W czasach powszechnej choroby zwanej otyłością dobrze mieć zdrowe ciało i umysł czego widać nie rozumiesz.

całą bazę którą masz to masz właśnie z siłowni mimo, że trenowałeś beznadziejnie i nie miałeś efektów to ta siła przekłada Ci się na to co robisz teraz. Genetyka.

Możesz się dalej oszukiwać, ale taka jest prawda. Już Ci pisałem, wystaw na jakiekolwiek zawody w jakimkolwiek sporcie kogoś kto "trenuje" tak jak Ty i jak cokolwiek zgarnie to będziesz mógł stawiać warunki i mówić kto coś robi źle.
Wystarczy, że naprawiam ludzi.
Zawodnikom też pomagam. Trenujesz jak placek, bierzesz sterydy i szukasz wytłumaczenia tego stanu rzeczy :juanlaugh:

Wystarczy, że naprawiam ludzi.
Zawodnikom też pomagam. Trenujesz jak placek, bierzesz sterydy i szukasz wytłumaczenia tego stanu rzeczy :juanlaugh:
I najlepsze jest to, że znakomicie się z tym wszystkim czuję.

W przeciwieństwie do Ciebie, bo nie ma tygodnia, żebyś się nie spłakał.

Back