Kar0l
Bellator Bantamweight
Na szczęście nie wyglądam na tyle, więc nasz Kutastenik z Rawskiej Czereśni by nie był zainteresowany takim wymoczkiemJak 93kg to uważaj żeby kutastenika z rawskiej nie weszła
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Na szczęście nie wyglądam na tyle, więc nasz Kutastenik z Rawskiej Czereśni by nie był zainteresowany takim wymoczkiemJak 93kg to uważaj żeby kutastenika z rawskiej nie weszła
![]()

Wczoraj kawałek z treningu

Gęba bandycka, więc nie ma sensu pokazywać ;ddCzemu tak dziwnie idziesz na około zakończeniu serii, Robert Whittaker czy to Ty!?![]()
@Siwy25_1 wrzuć swój treningTo jest ta cała kalistenika bojowa?
![]()
To śmiało. Dwa kebaby komisyjnie zjadane, a potem cyk seryjki po 10Mogę Ci napisać, żadne rocket science.
10 podciągniec w serii to zrobię zjarany jak Afganistan po 2 kebabach na mieście i nie nazwę tego treningiem.
![]()

Tam zdaje się jest 14.Mogę Ci napisać, żadne rocket science.
10 podciągniec w serii to zrobię zjarany jak Afganistan po 2 kebabach na mieście i nie nazwę tego treningiem.
![]()
Trening A:Tam zdaje się jest 14.
Nie o to pytałem
Dziękuję, byłem ciekawy jak trenują teraz współczesne giejeTrening A:
-ściąganie linek (high reps)
-wiosłowanie półsztangą (low)
-wersja przyciągania poziomo (low)
-wersja ściągania (high)
-rack pull
-tył barku (high)
-bic linka (high)
+brzuch 2 sekcje
+zwis na drążku
+rotator
Trening B:
-uginanie
-hip thrust
-suwnica
-Bułgary
-wyprosty
-łydka
+2 opcje planka
+rozciąganie
Trening C:
-rozpiętki (high)
-Hammer (low)
-suwnica skos (high)
-spiętki pionowe
-krucyfiksy
-francuskie sztango/hantle
+brzuch 2 sekcje
+zwis na drążku
+rotator
Proste życie.
View attachment 155673

Przecież twój trening który tu opisujesz to można nagrać i pisać do fundacji dla dzieci z niepełnosprawnościami o dotacje.Dziękuję, byłem ciekawy jak trenują teraz współczesne gieje
A serio : piękny trening na produkowanie kontuzji

Nie wytrzymałbyś już po pierwszym ćwiczeniu i tego jestem więcej niż pewien :)Przecież twój trening który tu opisujesz to można nagrać i pisać do fundacji dla dzieci z niepełnosprawnościami o dotacje.
![]()
Nawet bym nie zaczynał.Nie wytrzymałbyś już po pierwszym ćwiczeniu i tego jestem więcej niż pewien :)

Nie zdołałbyś, bo ścięgna masz kruche jak 7 letnia dziewczynka , co udowodniłeś swoją długą listą kontuzjiNawet bym nie zaczynał.
![]()
Napisz mi tę długą listę moich kontuzji z ciekawości poczytam kolejne twoje farmazony.Nie zdołałbyś, bo ścięgna masz kruche jak 7 letnia dziewczynka , co udowodniłeś swoją długą listą kontuzji
Możesz zawsze powtórzyć skoro niepełnosprawni to robią, to bez problemu na rozgrzewkę machnieszPrzecież twój trening który tu opisujesz to można nagrać i pisać do fundacji dla dzieci z niepełnosprawnościami o dotacje.
![]()
Ja se macham hantelkami, bo lubię.Możesz zawsze powtórzyć skoro niepełnosprawni to robią, to bez problemu na rozgrzewkę machniesz

No ja jestem paralityk, dlatego robię jakieś małpie cyrki na drąguJa se macham hantelkami, bo lubię.
Takie trudne i niewykonalne dla zwykłego śmiertelnika to zostawiam dla atletów hybrydowych.
![]()

Nie zapisuje rzeczy nie istotnych dla mojego życia. Z pamięci : barki, plecy, kolana czyli standard zestaw kontuzji każdego dźwigacza złomuNapisz mi tę długą listę moich kontuzji z ciekawości poczytam kolejne twoje farmazony.
Jakie powtórzyć? Jak chłop pompuje się na gowno-linkach i nazywa to mądrym i pożytecznym treningiemMożesz zawsze powtórzyć skoro niepełnosprawni to robią, to bez problemu na rozgrzewkę machniesz

Bark po kickboxingu, ale wiadomo sztangi dotknąłem parę lat później to się liczy jako kontuzja z siłowni.Nie zapisuje rzeczy nie istotnych dla mojego życia. Z pamięci : barki, plecy, kolana czyli standard zestaw kontuzji każdego dźwigacza złomu
Przecież Ty ćwicząc na siłowni nawet nie wyglądałeś dobrze. Może dlatego tak piecze, że inni się świetnie bawią na siłowni i po siłowni czytając twoje płacze.Jakie powtórzyć? Jak chłop pompuje się na gowno-linkach i nazywa to mądrym i pożytecznym treningiem
Mógłbyś zrobić taki gowno-trening na rozgrzewkę a potem swój trening. Musi rozdzielać rotatory, bo w tych paralitycznych ćwiczeniach nie występują, zwis na drążku jako prehab dla pleców, bo napierdalaja od maszyn itd no chyba, że jako osobny trening dla chwytu, bo oczywiście wiosełka idą z paskami bo się rączka otwiera![]()

Ale że te wygibasy na kilka powtorzeń na drążku co to nazywasz poważnym treningiem?Nie zapisuje rzeczy nie istotnych dla mojego życia. Z pamięci : barki, plecy, kolana czyli standard zestaw kontuzji każdego dźwigacza złomu
Jakie powtórzyć? Jak chłop pompuje się na gowno-linkach i nazywa to mądrym i pożytecznym treningiem
Mógłbyś zrobić taki gowno-trening na rozgrzewkę a potem swój trening.

Nigdy nie narzekałem. Wyglad to ozdoba i kwiatek do kożucha dla słabego ciała i mentalu? NajwidoczniejBark po kickboxingu, ale wiadomo sztangi dotknąłem parę lat później to się liczy jako kontuzja z siłowni.
Rocket science.
Przecież Ty ćwicząc na siłowni nawet nie wyglądałeś dobrze. Może dlatego tak piecze, że inni się świetnie bawią na siłowni i po siłowni czytając twoje płacze.
![]()

Przecież to jest tylko drążek. 1 serie chłop nagrał. Ty na drążku tylko wisisz, bo wolisz gowno-maszynki i linkiAle że te wygibasy na kilka powtorzeń na drążku co to nazywasz poważnym treningiem?
Oh boy
![]()
Broń boże. W czasach powszechnej choroby zwanej otyłością dobrze mieć zdrowe ciało i umysł czego widać nie rozumiesz.Nigdy nie narzekałem. Wyglad to ozdoba i kwiatek do kożucha dla słabego ciała i mentalu? Najwidoczniej
całą bazę którą masz to masz właśnie z siłowni mimo, że trenowałeś beznadziejnie i nie miałeś efektów to ta siła przekłada Ci się na to co robisz teraz. Genetyka.Po co Ci te sterydy ? Szkoda leków. Nawet szkoda jeść dawać, zacząłbym od karmienia Ciebie z procy, żebyś jakieś podstawy koordynacji ruchowej załapał![]()
Ja to się chętnie spotkam z wszystkimi trenującymi Cohonesiakami, co to by było, a jestem pewny, że od każdego coś bym się nauczył
To tak...Delikatnie, tylko bez palców wiadomo gdzie! A tak to chętnie jakieś kalisteniki, sporty walki, nawet podpompować bym był chętny
Wystarczy, że naprawiam ludzi.Broń boże. W czasach powszechnej choroby zwanej otyłością dobrze mieć zdrowe ciało i umysł czego widać nie rozumiesz.
całą bazę którą masz to masz właśnie z siłowni mimo, że trenowałeś beznadziejnie i nie miałeś efektów to ta siła przekłada Ci się na to co robisz teraz. Genetyka.
Możesz się dalej oszukiwać, ale taka jest prawda. Już Ci pisałem, wystaw na jakiekolwiek zawody w jakimkolwiek sporcie kogoś kto "trenuje" tak jak Ty i jak cokolwiek zgarnie to będziesz mógł stawiać warunki i mówić kto coś robi źle.

I najlepsze jest to, że znakomicie się z tym wszystkim czuję.Wystarczy, że naprawiam ludzi.
Zawodnikom też pomagam. Trenujesz jak placek, bierzesz sterydy i szukasz wytłumaczenia tego stanu rzeczy![]()

Czujesz się dobrze pompując pod jarzeniówką? No to już jest chorobaI najlepsze jest to, że znakomicie się z tym wszystkim czuję.
W przeciwieństwie do Ciebie, bo nie ma tygodnia, żebyś się nie spłakał.
![]()