Kar0l
Bellator Bantamweight
Na szczęście nie wyglądam na tyle, więc nasz Kutastenik z Rawskiej Czereśni by nie był zainteresowany takim wymoczkiemJak 93kg to uważaj żeby kutastenika z rawskiej nie weszła
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Na szczęście nie wyglądam na tyle, więc nasz Kutastenik z Rawskiej Czereśni by nie był zainteresowany takim wymoczkiemJak 93kg to uważaj żeby kutastenika z rawskiej nie weszła
![]()

Wczoraj kawałek z treningu

Gęba bandycka, więc nie ma sensu pokazywać ;ddCzemu tak dziwnie idziesz na około zakończeniu serii, Robert Whittaker czy to Ty!?![]()
@Siwy25_1 wrzuć swój treningTo jest ta cała kalistenika bojowa?
![]()
To śmiało. Dwa kebaby komisyjnie zjadane, a potem cyk seryjki po 10Mogę Ci napisać, żadne rocket science.
10 podciągniec w serii to zrobię zjarany jak Afganistan po 2 kebabach na mieście i nie nazwę tego treningiem.
![]()

Tam zdaje się jest 14.Mogę Ci napisać, żadne rocket science.
10 podciągniec w serii to zrobię zjarany jak Afganistan po 2 kebabach na mieście i nie nazwę tego treningiem.
![]()
Trening A:Tam zdaje się jest 14.
Nie o to pytałem
Dziękuję, byłem ciekawy jak trenują teraz współczesne giejeTrening A:
-ściąganie linek (high reps)
-wiosłowanie półsztangą (low)
-wersja przyciągania poziomo (low)
-wersja ściągania (high)
-rack pull
-tył barku (high)
-bic linka (high)
+brzuch 2 sekcje
+zwis na drążku
+rotator
Trening B:
-uginanie
-hip thrust
-suwnica
-Bułgary
-wyprosty
-łydka
+2 opcje planka
+rozciąganie
Trening C:
-rozpiętki (high)
-Hammer (low)
-suwnica skos (high)
-spiętki pionowe
-krucyfiksy
-francuskie sztango/hantle
+brzuch 2 sekcje
+zwis na drążku
+rotator
Proste życie.
View attachment 155673

Przecież twój trening który tu opisujesz to można nagrać i pisać do fundacji dla dzieci z niepełnosprawnościami o dotacje.Dziękuję, byłem ciekawy jak trenują teraz współczesne gieje
A serio : piękny trening na produkowanie kontuzji

Nie wytrzymałbyś już po pierwszym ćwiczeniu i tego jestem więcej niż pewien :)Przecież twój trening który tu opisujesz to można nagrać i pisać do fundacji dla dzieci z niepełnosprawnościami o dotacje.
![]()
Nawet bym nie zaczynał.Nie wytrzymałbyś już po pierwszym ćwiczeniu i tego jestem więcej niż pewien :)

Nie zdołałbyś, bo ścięgna masz kruche jak 7 letnia dziewczynka , co udowodniłeś swoją długą listą kontuzjiNawet bym nie zaczynał.
![]()
Napisz mi tę długą listę moich kontuzji z ciekawości poczytam kolejne twoje farmazony.Nie zdołałbyś, bo ścięgna masz kruche jak 7 letnia dziewczynka , co udowodniłeś swoją długą listą kontuzji
Możesz zawsze powtórzyć skoro niepełnosprawni to robią, to bez problemu na rozgrzewkę machnieszPrzecież twój trening który tu opisujesz to można nagrać i pisać do fundacji dla dzieci z niepełnosprawnościami o dotacje.
![]()
Ja se macham hantelkami, bo lubię.Możesz zawsze powtórzyć skoro niepełnosprawni to robią, to bez problemu na rozgrzewkę machniesz