Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Rób martwy ciąg przechwytem. Później mi podziękujeszMiałem połamany nos, bo chujowo trenowałem kicka i nie stawałem na rękach. Do tego przewlekłe zapalenie zatok więc próbowałem już wszystkiego.

Jak zerwać bica w trzech krokach?Rób martwy ciąg przechwytem. Później mi podziękujesz![]()

Po co, aż trzy. Wystarczy szarpnąć i pęka jak cipajew na widok lepszego przeciwnikaJak zerwać bica w trzech krokach?
![]()

To zmienia postać rzeczy. Dla kogoś, kto faktycznie ma potrzebę, może robić robotę. Sporo osób lutuje krople nałogowo, nawet bez potrzeby, i później są kłopoty..Miałem połamany nos, bo chujowo trenowałem kicka i nie stawałem na rękach. Do tego przewlekłe zapalenie zatok więc próbowałem już wszystkiego.
Niby spoko, ale jak się człowiek przyzwyczai to już bez tego będzie ciężko. Widzę potencjał do uzależnienia. A nos udrożnic można na różne sposoby, które nie wymuszają jakichś zewnętrznych urządzeń.
Chyba, że okresowo.
Ja jeszcze na spanie tego nie próbowałem. Zaczynam parę dni nosić w dzień, potem zrobię przerwę, żeby zobaczyć czy jest jakaś doraźna różnica.Ja to chyba wytestuję typowo pod sen. Nie zamierzałem tego sprawdzać, ale @Siwy25_1 dobra mordka więc jak poleca to wypróbuję. Mam wiecznie zajebany nos (a niestety nie od koksu), przegroda niby prosta, ponoc jakiś przerost śluzówki i nic z tym zbytnio nie można zrobić. Więc chyba wjedzie na testy, bo budzenie się z "kapciem w mordzie" i bólem gardła, bo ciągle się oddycha przez usta przez zapchany nos nie jest przyjemne.
Znam temat, ale z innej strony. Jak przychodzi okres grzewczy, to od lat mi się nos zapycha i wtedy kombinuje z nawilżaczami powietrza, bo jest zbyt suche. To dużo pomaga. A w lato przy otwartym oknie śpi się najlepiej jednak.Ja to chyba wytestuję typowo pod sen. Nie zamierzałem tego sprawdzać, ale @Siwy25_1 dobra mordka więc jak poleca to wypróbuję. Mam wiecznie zajebany nos (a niestety nie od koksu), przegroda niby prosta, ponoc jakiś przerost śluzówki i nic z tym zbytnio nie można zrobić. Więc chyba wjedzie na testy, bo budzenie się z "kapciem w mordzie" i bólem gardła, bo ciągle się oddycha przez usta przez zapchany nos nie jest przyjemne.
Wszystkiego poza korektą przegrody i usunięciem polipów z zatok?próbowałem już wszystkiego.
A kto z nas nie maJa to mam przegrodę do roboty także znam ten ból

To dopiero jak mi to faktycznie będzie utrudniać funkcjonowanie.Wszystkiego poza korektą przegrody
Nie ma co usuwać.i usunięciem polipów z zatok?
To dopiero jak mi to faktycznie będzie utrudniać funkcjonowanie.
Nie ma co usuwać.

Czy Ty znasz jakieś tajne plany pewnej Rzeszy, że masz rtęć w zębach?Jak tu takie tematy zdrowotno kosmetyczne, to mam pytanie. Macie w zębach te srebrne amalgamaty starego typu? To te plomby z rtęcią. Ja mam z 7 sztuk i się zastanawiam czy wymienić to chujstwo, ale jak czytam, to procedura jest jak przy naprawie reaktora jądrowego i pytanie czy pierwszy lepszy dentysta to bezpiecznie zrobi![]()

No taaaMiałem połamany nos, bo chujowo trenowałem kicka i nie stawałem na rękach. Do tego przewlekłe zapalenie zatok więc próbowałem już wszystkiego.
No taaa
"Wszystkiego" a próbowałeś odstawić doping warzony u jakiegoś brudnego mahometanina w piwnicy ? Przecież nie wiecie co wbijacie, syf do organizmu potem zdziwieni, że organizm przejawia różne infekcje ciekawe :)
Jeszcze jestem w stanie zrozumieć apteczne estry testosteronu, ale środki weterynaryjne dla trzody chlewnej to zanieczyszczone gówno prima sort, ale chuj tam poprawić ryżem i pompka idzie fachowo

Czy Ty znasz jakieś tajne plany pewnej Rzeszy, że masz rtęć w zębach?![]()
precisdent.pl

Ło kurde, to wybacz Byku![]()
Plomby amalgamatowe - czy są bezpieczne i jak je usuwać? -PrecisDENT Stomatologia - Twój dentysta
Plomby amalgamatowe, popularnie amalgamat - dowiedz się czy są bezpieczne dla zdrowia i jak wygląda usuwanie wypełnień amalgamatowych...precisdent.pl
Mordo, nie ma się z czego śmiać. Ostatnio dentysta mnie nastraszył, żebym lepiej to wymienił. Tylko chuj wie czy to faktycznie takie szkodliwe czy po prostu chce mnie naciągnąć na hajs.![]()
Dla mnie to zabrzmiało absurdalnie, że można mieć rtęć w plombach.Me tooJa to mam przegrodę do roboty także znam ten ból
Ale to ja jestem pojebany i tylko hejtuje :)))![]()
Nie żyje były strongman Tomasz Lech. Tak pożegnał go Pudzianowski
Nie żyje Tomasz Lech, były strongman i kulturysta. Smutną wiadomość o jego śmierci przekazał prezydent Grudziądza Maciej Glamowski, podkreślając: "To bardzo duża strata".sportowefakty.wp.pl
Kolejny organizm nie wytrzymał hodowli…
Brutalny atak na użytkownika @Brawler098Miałem połamany nos, bo chujowo trenowałem kicka i nie stawałem na rękach.

Ciekawe co się mogło stać? Też sobie myślę czy nie stosował jakiś preparatów w pewnym okresie czasu? Hmm..Ale to ja jestem pojebany i tylko hejtuje :)))
W życiu ! Tylko nospa od czasu do czasu i zakładał plastry na nos, może nie dotleniły czy coś ….. spekulacje !Ciekawe co się mogło stać? Też sobie myślę czy nie stosował jakiś preparatów w pewnym okresie czasu? Hmm..