Siłownia ( rzeźba, spalanie) pytanie :)

czyli byłeś w @alww ?
M0xUMDZILmpwZw

O co chodzi z tym plastrem na nosie co w nim chodzą wszelkiej maści sportowcy i ludzie którzy sportowców udaja?

Mas

Z tego co się orientuję, to pozwala on Tobie mieć szerzej dziurki otwarte, co umożliwia pobranie większej ilości tlenu przez nos. Jak dla mnie bajer na wzór bcaa.
Coraz więcej tenisistów gra z tym plastrem to coś tam pewnie daje

O co chodzi z tym plastrem na nosie co w nim chodzą wszelkiej maści sportowcy i ludzie którzy sportowców udaja?
Mas

Z tego co się orientuję, to pozwala on Tobie mieć szerzej dziurki otwarte, co umożliwia pobranie większej ilości tlenu przez nos. Jak dla mnie bajer na wzór bcaa.
Właśnie testuje.

Kurwa to nie jest scam. Jako jebany zatokowiec muszę powiedzieć, że to gówno działa.
:korwinlaugh:

Z moim kodem rabatowym -10% na hasło "pejs".
:roberteyeblinking:

A tak na poważnie to wziąłem zwyklaki za 50 zł paczkę na próbę.

Jak dla mnie po 2 dniach zajebiste. Później lecę na trening zobaczymy jak to się sprawdza na placu boju.
Niby spoko, ale jak się człowiek przyzwyczai to już bez tego będzie ciężko. Widzę potencjał do uzależnienia. A nos udrożnic można na różne sposoby, które nie wymuszają jakichś zewnętrznych urządzeń.

Chyba, że okresowo.

Niby spoko, ale jak się człowiek przyzwyczai to już bez tego będzie ciężko. Widzę potencjał do uzależnienia. A nos udrożnic można na różne sposoby, które nie wymuszają jakichś zewnętrznych urządzeń.

Chyba, że okresowo.
Ja jestem ciekawy, jak to sprawdza się na treningu tylko. Sam gadam, że bajer kolejny, ale z ciekawości bym, to wypróbował.

Chyba, że okresowo.
Miałem połamany nos, bo chujowo trenowałem kicka i nie stawałem na rękach. Do tego przewlekłe zapalenie zatok więc próbowałem już wszystkiego.

Back