Autovidol
WSOF Heavyweight
Kobiety to w ogóle nie powinny sterydów stosować. A że kryptopedały wrzucają swoje laski, żeby wyglądały bardziej jak koledzy z siłowni to nic nie poradzę.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kobiety to w ogóle nie powinny sterydów stosować. A że kryptopedały wrzucają swoje laski, żeby wyglądały bardziej jak koledzy z siłowni to nic nie poradzę.
kryste panie, zakupiłem skakankę, ok 5 minut i umarłem, narzędzie tortur
![]()

Ciężkie najlepsze. Gorzej jak skaczesz boso i sobie zajebiesz linką w paluchyU mnie leży od jakiegoś roku, nówka nie rozpakowana, taka cięższa fajna z linki stalowej. Najpierw kupiłem, dopiero później sobie uświadomiłem że oprócz wyjścia na świeże powietrze, nie mam gdzie skakać.![]()

W 5 minut to przecież z 500 jebnięć po krybunach. Tyle to nawet 200 lat temu w Luizjanie nie serwowali.kryste panie, zakupiłem skakankę, ok 5 minut i umarłem, narzędzie tortur
![]()
Ostatnio widziałem rolkę jak jakieś chińskie kolejne cudowne dziecko biło rekord XDkryste panie, zakupiłem skakankę, ok 5 minut i umarłem, narzędzie tortur
Są tu jakieś ulane kurwy gang?
Mam kratę ozempiku do opierdolenia.
![]()

Przecież musiałby cały wagon tego towaru zjeść żeby się najeść@Prorok Izajasz bierz..![]()
Ozempic nie tylko odchudza. Naukowcy są podekscytowani. "Odkurzacz dopaminy"
Przeprowadzone po raz pierwszy randomizowane, kontrolowane badanie kliniczne wykazało, że Ozempic nie tylko ogranicza łaknienie, ale też chęć spożywania alkoholu. Naukowcy twierdzą, że otwiera to d...businessinsider.com.pl
![]()

ma cala palete..Przecież musiałby cały wagon tego towaru zjeść żeby się najeść
![]()

Musiałbym chyba byc pojebany żeby to jeść !! Życie jest za krótkie żeby nie pić!!!Przecież musiałby cały wagon tego towaru zjeść żeby się najeść
![]()
ma cala palete..![]()

Mitchell Hooper zmierza po kolejny triumf w Arnold Strongman Classic. 29 lat. Mocny gość.
Z tego, co widzę, to zależy od zawodów. Hooper dominuje w Arnold Classic Strongman, ale w World Strongest Man mocne wyniki robi Tom Stoltman. Zupełnie inne zawody. Wczoraj też się mocno pokazał Lucas Hatton. Bjornnson podchodził pod 501 kg na MC , ale nie poderwał tego z ziemi. Skończył na 465 kg.I wygląda jak stary Stricklanda.
Trochę wypadłem ze świata strongman, jest ktoś kto mógłby mu teraz zagrozić w najbliższych latach aby nie zdominował rozgrywek?

Where ?@Brawler098 widzę, że rozpocząłeś krucjatę na threads i od razu stałeś się obiektem bardzo brutalnych i bezpardonowych ataków![]()
Nie liczy się bo napisałem po murzyńsku
Daj link bo ja nie znam takich rzeczyJa z tego gówna nie korzystam, ale specjalnie zainstalowałem aplikację, żeby zobaczyć co tam Brawler pisze i widzę, że tam taki sam poziom umysłowy, jak na twitterze.
No w necie to ciekawi ludzie są zazwyczajJa z tego gówna nie korzystam, ale specjalnie zainstalowałem aplikację, żeby zobaczyć co tam Brawler pisze i widzę, że tam taki sam poziom umysłowy, jak na twitterze.
Daj link bo ja nie znam takich rzeczy
Zbyszek to poliglotaNie liczy się bo napisałem po murzyńsku

No w necie to ciekawi ludzie są zazwyczaj
![]()
Rafał Antczak (@rafal.trener) on Threads
4000 osób zginęło na siłowni pod sztangą na całym świecie tylko w ubiegłym roku. Wielokrotnie więcej doznało trwałych oraz tymczasowych urazów/kontuzji Sztanga jako urządzenie treningowe ma zaledwie 125 lat, od zarania dziejów ludzie trenowali inaczej by wyrobić w sobie ponadludzka siłę...www.threads.net

No w necie to ciekawi ludzie są zazwyczaj
![]()
Rafał Antczak (@rafal.trener) on Threads
4000 osób zginęło na siłowni pod sztangą na całym świecie tylko w ubiegłym roku. Wielokrotnie więcej doznało trwałych oraz tymczasowych urazów/kontuzji Sztanga jako urządzenie treningowe ma zaledwie 125 lat, od zarania dziejów ludzie trenowali inaczej by wyrobić w sobie ponadludzka siłę...www.threads.net