Siłownia ( rzeźba, spalanie) pytanie :)

No i co tu zacytowales?

Pytałem jak człowiek czy ktoś schodził z bomby.. jestem ciekaw jak bardzo flaczeje organizm i jakie problemy się pojawiają...
Dostalem oczywiście standardowo beke

A badań Karakan dalej mi nie wysłał :gabi_much_love:

No i co tu zacytowales?

Dostalem oczywiście standardowo beke

A badań Karakan dalej mi nie wysłał :gabi_much_love:
a czego sie spodziewałeś skoro wbijasz i pytasz o jakieś randomowe sprawy lub coś chcesz a potem masz to w chuju niczym bastek i jego dieta na masę :fjedzia:

Macie jakies sprawdzone cwiczenia na core? zapodajcie

chce ogolnie wzmocnic cialo, core przede wszystkim, brzuch i kregoslup

juz od czasu jak pisalem o treningu core, tylko ciezko pogodzic to z tymi godzinami pracy po prostu wstaje wczesniej, tylko po tej melatoninie strasznie ciezko sie dobudzic :korwinwhat:
ale u siebie mam wyposazana silke w garazu za swoja krwawice takze bedzie na czym cwiczyc.

Dawaj coś na wzmocnienie core, lędźwi i rozluźnienie całej taśmy tylnej.
ludzie Ci odpisywali i gdybyś robił te ćwiczenia a nie wcierał pyłek sosny w grzyba to byś już miał kurwa core z tytanu, jeszcze brzydko piszesz tu o atencji jak ktoś sobie zrobił jaja? :boystop: tu 99% postów to jajcowanie także take it easy tough guy :lesnarhappy:

:gabi_much_love:

a czego sie spodziewałeś skoro wbijasz i pytasz o jakieś randomowe sprawy lub coś chcesz a potem masz to w chuju niczym bastek i jego dieta na masę :fjedzia:

ludzie Ci odpisywali i gdybyś robił te ćwiczenia a nie wcierał pyłek sosny w grzyba to byś już miał kurwa core z tytanu i jeszcze piszesz tu o atencji jak ktoś sobie zrobił jaja? :boystop: tu 99% postów to jajcowanie także take it easy tough guy :lesnarhappy:

:gabi_much_love:
A uważasz że ja piszę poważnie? :śmiech:

Back