Roshi
Roshi
pierdoly piszesz. szukasz atencji na sileWszystko trzeba tłumaczyć? daj spokój Tadek, wejdź lepiej na bombe

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
pierdoly piszesz. szukasz atencji na sileWszystko trzeba tłumaczyć? daj spokój Tadek, wejdź lepiej na bombe

schodzil juz ktos z bomby?
czekam az mi badania rozpiszesz...![]()
Na jaką bombe chcesz wejść?
Żadna.![]()
pierdoly piszesz. szukasz atencji na sile![]()

No i co tu zacytowales?

a czego sie spodziewałeś skoro wbijasz i pytasz o jakieś randomowe sprawy lub coś chcesz a potem masz to w chuju niczym bastek i jego dieta na masęNo i co tu zacytowales?
Dostalem oczywiście standardowo beke
A badań Karakan dalej mi nie wysłał![]()

Macie jakies sprawdzone cwiczenia na core? zapodajcie
chce ogolnie wzmocnic cialo, core przede wszystkim, brzuch i kregoslup
juz od czasu jak pisalem o treningu core, tylko ciezko pogodzic to z tymi godzinami pracy po prostu wstaje wczesniej, tylko po tej melatoninie strasznie ciezko sie dobudzic
ale u siebie mam wyposazana silke w garazu za swoja krwawice takze bedzie na czym cwiczyc.
ludzie Ci odpisywali i gdybyś robił te ćwiczenia a nie wcierał pyłek sosny w grzyba to byś już miał kurwa core z tytanu, jeszcze brzydko piszesz tu o atencji jak ktoś sobie zrobił jaja?Dawaj coś na wzmocnienie core, lędźwi i rozluźnienie całej taśmy tylnej.
tu 99% postów to jajcowanie także take it easy tough guy 

A uważasz że ja piszę poważnie?a czego sie spodziewałeś skoro wbijasz i pytasz o jakieś randomowe sprawy lub coś chcesz a potem masz to w chuju niczym bastek i jego dieta na masę
ludzie Ci odpisywali i gdybyś robił te ćwiczenia a nie wcierał pyłek sosny w grzyba to byś już miał kurwa core z tytanu i jeszcze piszesz tu o atencji jak ktoś sobie zrobił jaja?tu 99% postów to jajcowanie także take it easy tough guy

A uważasz że ja piszę poważnie?![]()